Mám právo či ne?

Anonymní
30.1.16 07:41

Mám právo či ne ?

Dobré sobotní ráno.
V právech se moc nevyznám a tak mi zde třeba někdo poradí. Je to asi týden zpět, co byl v internetových novinách ( novinky ) uveřejnění článek o mé osobě, myslela jsem, že ti naprosto přirozeně přijmu, protože já byla tím iniciátorem, jenže teď s tím vnitřně dosti bojuji, že bych tam dál takto měla byt.
A ja se ptám, je nejaka možnost, aby to smazali ci stáhli na me prani, stačilo by mi pouze stažení fotek a videa, nikoli celého článku. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15575
30.1.16 07:52

Já bych řekla, že ano. Minimálně bych to zkusila ;) Co si udělala? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.16 07:57

Reportáž o zvířatech, jenze jsem tam dost vidět a ted se mi to nelíbí! :( a vycitam si to…

• Citovat
  • Upravit
15575
30.1.16 08:04
@Anonymní píše:
Reportáž o zvířatech, jenze jsem tam dost vidět a ted se mi to nelíbí! :( a vycitam si to…

Chápu tě, ale jestli si něco udělala, tak si neměla, výčitky budeš mít a máš, ale co s tím teď :nevim: Napiš nebo zavolej jim, třeba s tím něco udělají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8285
30.1.16 08:09

No nevím, pokud si to sama iniciovala, článek a vše jste si museli nějak odsouhlasit a určitě i něco podepsat, ne? To uz asi bude pozdě. Článek za chvíli beztak spadne někam dolu, neřešila bych asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
30.1.16 08:09

Tak pokud jsi byla iniciátor, tak to asi nic špatného nebude :nevim:
Zeptat se můžeš, ale pochybuji, že to stáhnou, je za tím nějaká práce a samozřejmě potřebují plnit prostor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
30.1.16 08:13

Zakladatelko, buď klidná. Nic není staršího než včerejší noviny. I ty internetové. Článek za chvíli zapadne a bude klid - nepředpokládám, že by někdo v tvém okolí cíleně procházel celé Novinky a hledal. Jestli tam nebylo nic, za co by ses měla stydět (myšleno tak, žes nikoho neočernila, nesvlíkala se a nedělala zavrženíhodné věci), nechala bych to plavat. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.16 08:16

Né, nic takového tam nebylo, naopak muž rikal jsem vse tekla velice pekne a hezky! Jen jsem hloupá, ze jsem to chtěla zveřejnit. Evidentně nemam rada pokud jsem středem pozornosti…

• Citovat
  • Upravit
3241
30.1.16 08:21

No ták… :kytka:, vidíš! Vždyť je lidí, co se někdy objevili v nějaké reportáži a ne každý to tam řekl pěkně - naopak mnoho lidí vypadalo jako de. ilové a taky chtěli chodit kanálama. :-) Já vím, že to zlehčuju, ale opravdu server novinky není hlavní vysílací pásmo na Nově, takže pokud už ta zpráva je pár dní stará, nestresuj se. vždyť už pro 3 dny starou zprávu je nutné rozkliknout archiv a pochybuju, že to někdo dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
30.1.16 09:31

Myslim, ze bude zalezet na jejich dobre vuli, ptz si jim souhlas dala. O me taky napsali na jednom znamem portale, ale bez meho vedomi!!! Pak mi to kamaradi posilali - no des.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová