Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych řekla, že ano. Minimálně bych to zkusila
Co si udělala? ![]()
Reportáž o zvířatech, jenze jsem tam dost vidět a ted se mi to nelíbí!
a vycitam si to…
@Anonymní píše:
Reportáž o zvířatech, jenze jsem tam dost vidět a ted se mi to nelíbí!a vycitam si to…
Chápu tě, ale jestli si něco udělala, tak si neměla, výčitky budeš mít a máš, ale co s tím teď
Napiš nebo zavolej jim, třeba s tím něco udělají…
No nevím, pokud si to sama iniciovala, článek a vše jste si museli nějak odsouhlasit a určitě i něco podepsat, ne? To uz asi bude pozdě. Článek za chvíli beztak spadne někam dolu, neřešila bych asi.
Tak pokud jsi byla iniciátor, tak to asi nic špatného nebude ![]()
Zeptat se můžeš, ale pochybuji, že to stáhnou, je za tím nějaká práce a samozřejmě potřebují plnit prostor.
Zakladatelko, buď klidná. Nic není staršího než včerejší noviny. I ty internetové. Článek za chvíli zapadne a bude klid - nepředpokládám, že by někdo v tvém okolí cíleně procházel celé Novinky a hledal. Jestli tam nebylo nic, za co by ses měla stydět (myšleno tak, žes nikoho neočernila, nesvlíkala se a nedělala zavrženíhodné věci), nechala bych to plavat. ![]()
Né, nic takového tam nebylo, naopak muž rikal jsem vse tekla velice pekne a hezky! Jen jsem hloupá, ze jsem to chtěla zveřejnit. Evidentně nemam rada pokud jsem středem pozornosti…
No ták…
, vidíš! Vždyť je lidí, co se někdy objevili v nějaké reportáži a ne každý to tam řekl pěkně - naopak mnoho lidí vypadalo jako de. ilové a taky chtěli chodit kanálama.
Já vím, že to zlehčuju, ale opravdu server novinky není hlavní vysílací pásmo na Nově, takže pokud už ta zpráva je pár dní stará, nestresuj se. vždyť už pro 3 dny starou zprávu je nutné rozkliknout archiv a pochybuju, že to někdo dělá.
Myslim, ze bude zalezet na jejich dobre vuli, ptz si jim souhlas dala. O me taky napsali na jednom znamem portale, ale bez meho vedomi!!! Pak mi to kamaradi posilali - no des.
Dobré sobotní ráno.
V právech se moc nevyznám a tak mi zde třeba někdo poradí. Je to asi týden zpět, co byl v internetových novinách ( novinky ) uveřejnění článek o mé osobě, myslela jsem, že ti naprosto přirozeně přijmu, protože já byla tím iniciátorem, jenže teď s tím vnitřně dosti bojuji, že bych tam dál takto měla byt.
A ja se ptám, je nejaka možnost, aby to smazali ci stáhli na me prani, stačilo by mi pouze stažení fotek a videa, nikoli celého článku. Dekuji