Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Kdyby vám nestačila kremace, zkuste grilování
(To není vtip, ale zasmála jsem se)
@Efsheny Beati pauperes spiritu, quoniam ipsorum est regnum caelorum.
Hádanka, co je to?
Arnold Schwarzenegger to má dlouhé, Helmut Kohl to má krátké, Madona to nemá a papež to má, ale nepoužívá to. ![]()
Příspěvek upraven 29.11.13 v 11:38
@Tomulisacek píše:
Hádanka, co je to?Arnold Schwarzenegger to má dlouhé, Helmut Kohl o má krátké, Madona to nemá a papež to má, ale nepoužívá to.
To znám ![]()
@Salvaje píše:
To znám
A co? To z té špatné odpovědi nebo to z té správné?
![]()
@Tomulisacek píše:
Hádanka, co je to?Arnold Schwarzenegger to má dlouhé, Helmut Kohl to má krátké, Madona to nemá a papež to má, ale nepoužívá to.
Příspěvek upraven 29.11.13 v 11:38
hm, pinďour to asi nebude, co… tak se dám poddat ![]()
@iila píše:
hm, pinďour to asi nebude, co… tak se dám poddat
Dobře. Moc sis s tím hlavu nelámala. ![]()
Jo to příjmení.
Tady máte jeden odemě:
Vykoupaný a osprchovaný muž se utírá ručníkem před
zrcadlem a ptá se:
„Zrcadlo, zrcadlo, kdo má největšího č…a na světě?“
„Já!“, ozve se manželka
Manžel má dlouhodobé podezření, že je mu jeho žena nevěrná a tak se rozhodne vrátit se ze služební cesty dřív, aby ji přistihl in flagranti…
Na nádraží si stopnul taxíka a již v průběhu cesty domů se domluvil s taxikářem, aby šel s ním do bytu jako svědek.
Při příchodu do bytu našel podváděný manžel svou ženu v ložnici s milencem. Celý nepříčetný strhnul peřinu z milence a namířil na něj svoji legálně drženou zbraň s tím, že milence zastřelí. Vystrašená manželka na svého manžela křičí, aby od svého rozhodnutí ustoupil a svoji prosbu provází:
„… miláčku prosím, nezabíjej ho, pamatuješ si ten sponzorský dar naše BMW, tak to je od něho, stejně tak všechny dovolené, nový byt a zaplacené lístky na hokej, to všechno platil on…“
Zmatený manžel se otočí k taxikáři, který celou dobu přihlížel dramatické situaci a ptá se ho: „Co mám teda dělat?“
"…já bych ho zase přikryl, ať se Vám nenachladí
Přijde gay do masny a říká řeznikovy, prosím vezmu si támhle tu šištičku Vysočinky a řezník se ho ptá : nakrájet? Nacož mu gay odpoví tytyty ty potvůrko myslís, že mám prdýlku na žetonky? ![]()