Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@LadyTommy To je sranda, pstruh mel dustojne uvitani. Mam taky jednu historku vybalovaci. Kazde dite asi miluje, kdyz se prinesou tasky z obchodu a dite se v nich muze prehrabovat. Syn je „sportovec“ od mimina a jako dvoulety z tasky vybalil hermelin a honil ho po pokoji salatovou okurkou. A chlubil se:" Maminto ja hlaju hotej". Malem jsme se s manzelem pocurali smichy.
Taky jednu přidám
po ranní hádce z manželem samozřejmě kvůli hlouposti jsme vyjeli do města. Cestou se tak hádáme a manžel začne leštit sklo s nadávkou do pr… já dneska nějak blbě vidim
já se na něj podívám a říkám mu ani se ti nedivím vždyt nemáš brýle
bez brýlí nic nevidí
Já si v roce 2001 lokla kokosového pleťového mléka.. v noci jsem se vzbudila, vezmu flašku, že se napiju, zdála se mi divná, ovšem jak jsem spala, tak jsem se napila.. dodnes nesnesu nic kokosového ![]()
Koukám, že kosmetické přehmaty jsou časté, tak taky přihodím, už letitý. Moje máma si potrpěla na kosmetiku na obličej, takže po revoluci, když se konečně dalo něco koupit, tak měla různé krémíčky, séra, kapsle s oleji… Takhle se jednou objevila v koupelně malinká lahvička s krémem, měla dávkovací pumpičku jako třeba tekuté mýdlo, vypadala pěkně, krém nádherně voněl, tak jsem občas kapičku toho omlazujícího krému na svou tehdy pubertální pleť ukradla. Později se objevila tatáž lahvička a v ní nazelenalá vodička, tak jsem usoudila, že máma si zas vyhodila z kopýtka, tak jsem si ukrádala i vodičku, taky stejně voňavou a mazala na obličej. Po čase z mámy jen tak mezi řečí vylezlo, že se jí lahvička od krému líbila, chtěla si jí vymýt, tak do ní dala vodu s jarem
.
@Samamama Muj tata mi takle ukradal masku na vlasy v domeni, ze je to krem na oblicej a mazal si jim tajne ruce. Prislo mu, ze to divne lepi, tak me mile upozornil, ze je krem asi zkazeny, at se s nim nemazu.
A moje maminka se u nas na navsteve koupala v jaru nekolik tydnu. Nemeli jsme hotovou kuchyn a myli jsme nadobi nekolik mesicu ve vane. Aby lahev s jarem nebyla poznat, prelili jsme jar do ozdobneho davkovace. Nicmene si pripravek chvalila, ze se nikde tak hezky neumyje, jako u nas. Dodnes me to mrzi.
@tulipán Taky dobrý
. A co tě mrzí? Že se maminka koupala v jaru, nebo že už nikdy nesehnala tak kvalitní mycí přípravek? ![]()
Jar je evidentně prospěšný, mojí pleti vyloženě svědčil, někde jsem tu v diskusi kdysi četla, že si s ním lidi občas myjou vlasy, pokud se jim hodně mastí, a moje babička se ho jednou i napila, to tedy omylem- starší pamětníci si možná vybaví, jak za komančů prodávali jar i šťávu (sirup) ve stejné plastové lahvi, takové, co se jí jen ustříhlo kousek hrdla a už to teklo… ![]()
A ještě si pamatuju, jak dostal táta jednou kapky od doktorky, prý do uší, tak z náma furt chodil, ať mu to tam nakapeme, že to sám nezvládne. Nepomohli mu vůbec, ale poctivě je využíval a pak se u dr. dozvěděl, že je měl polykat
.
SaMama:ten jar jsem jako mala vypila i ja, a asi pulku, takze mi pumpovaly zaludek. Ja si to spletla se stavou. ![]()
Miluji tyhle diskuze, brecim smichy ![]()
@Lenka76 to je divný, že ti ta půlka lahve chutnala
, ale je fakt, že ty flašky na jar i šťávu byly úplně stejné.
S tím omylným pitím se mi vybavilo, když jsem byla dítě a bylo vedro, tak jsem běžela do sklepa, že se musím celá rozpálená napít, popadla jsem PET lahev, napila se z plna hrdla a ona to byla slivovice ![]()
@Samamama Presne tak, ze jsem ji nechala v tom koupat, melo me to napadnout.
@LadyTommy píše:
S tím omylným pitím se mi vybavilo, když jsem byla dítě a bylo vedro, tak jsem běžela do sklepa, že se musím celá rozpálená napít, popadla jsem PET lahev, napila se z plna hrdla a ona to byla slivovice
Asi ti pak bylo ještě tepleji, že?
![]()
@Janha píše:
Tak ja uz mam starsi historku. Nevim, nejspis jsem zblbla jeste tehotna, po navsteve divadla jsem si objednala taxik, aby nemusela s bruchem nocnim mhd. Prisla mi sms, pristaveno bude vozidlo skoda octavia bla bla, cerne barvy apod. Vylezla jsem z divadla, nasedla do prvni cerne octavky a rikam: „Dobry vecer, vy jste teda rychlik, tak muzem vyrazit“. Az na to, ze jsem se soukala s funenim do auta, ktere nebylo taxi a pan byl ze me docela pobavenejNevim, jsem se tak soustredila na barvu a znacku, ze jsem si nevsimla, ze nema znacky taxi
Tak to mě rozsekalo
![]()
Vy ste huste.
jeste jsem si vzpomnela na jednu vtipnou zamenu. Kdyz mi byly cca 4roky sli jsme nekam s nasima. Ja bezela tak 10metru pred nima a najednou za sebou slysim kroky, myslela jsem ze to je tatka tak sem se chytla za ruku a on to byl nejaky pan
pamatuju si to jako jeden s prvnich zazitku v zivote. ![]()
Já jsem zase budoucí tchýni a budoucímu tchánovi osolila kafe…
A to dvakrát po sobě
Takže jsem vařila kafe šestkrát
Dodnes mi to připomínají…