Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Švagr jednou šel s dítkem k zubaři… Poprvé přišel v jiný den - tak ho přeobjednali. Přišel pak sice na správný termín, ale vzal s sebou špatné dítě (mají dvě) ![]()
Anonym kvůli rodině.
@tulipán přiznal, resp. nahlásil, že to nepomáhá, jak to kape do těch uší
.
Můj brácha jednou přišel z venku uřícenej z fotbalu a chtěl se napít. Popadl hrnek, v domnění, že je v něm studený černý čaj a napil se. Ale byl tam slitý starý olej z friťáku
![]()
@Kofolová píše:
Vy ste huste.jeste jsem si vzpomnela na jednu vtipnou zamenu. Kdyz mi byly cca 4roky sli jsme nekam s nasima. Ja bezela tak 10metru pred nima a najednou za sebou slysim kroky, myslela jsem ze to je tatka tak sem se chytla za ruku a on to byl nejaky pan
pamatuju si to jako jeden s prvnich zazitku v zivote.
To se stalo mé sestře, jen přesně naopak. Byli na nějakém výletě s dcerou (ona je na svůj věk dost vysoká), tak jí v jedné chvíli popadla za ruku, a on nějaký malý (ale dospělý) Japoneček… ![]()
Tak já přidám video z vánoc a to pro pobavení jelikož manžel přesně trefil co mě roztrpčí a jeho fórek mu vyšel nad očekávání
Příznivcův pana Hrušky se omlouvám.
Video zde - https://www.youtube.com/watch?…
@Renda1234
Tak to bylo krásný, máš super nápaditého manžela ![]()
@LadyTommy píše:
S tím omylným pitím se mi vybavilo, když jsem byla dítě a bylo vedro, tak jsem běžela do sklepa, že se musím celá rozpálená napít, popadla jsem PET lahev, napila se z plna hrdla a ona to byla slivovice
Já jsem zas byla na jedné akci a jeden známý přinesl v Pet lahvi slivku. Prý strašně silnou, nikdo si s ním nechtěl dát tak já teda že to zkusím, nalil mi panáka, já ho v pohodě vypila a ještě se usmívala. On na mě koukal jak na svatej obrázek. On totiž vzal vodu
měl to ve stejné Pet lahvi
než mu to došlo, myslel si, že mám železnou držku ![]()
@majki.r píše:
KrásnýManžel je šikovný a nápaditý
Děkuji, také se nad tím bavím ještě teď. Musí se nechat, že zabodoval.
![]()
@zvědavá borůvka píše:
@Renda1234
Tak to bylo krásný, máš super nápaditého manžela
Díky, tohle se mu opravdu povedlo. A to ještě před tímto dárkem jsem dostala prkénko, které bylo z druhé strany přelepeno a pod tím polepem byla url kde byl pobyt v hotelu sen. Letos byl opravdu za vtipálka. Ono minulé roky a celkově to tak mám já a tak nezahálel. Ale Hruška mě rozsekal na padrť ![]()