Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@BlueFairy píše:
@Ondrášovka.N tak pro chlapa bych jich viděla cca šest, děti po dvou… Záleží, jestli syrský nebo džungarský
Pro chlapa 6 se mi zdá ale málo. To jsou samé kosti, tam toho masa asi tolik nebude…
Nebo potom morčata, ty by mohla být masitější.
![]()
@Ondrášovka.N píše:
@BlueFairy nerozumim tomu, ktery ma jemnejsi maso?
Ten, který rychleji běhá?
![]()
@BlueFairy píše:
Ale když jsme u těch hlodavců, dala bych si radši králíka
Vždyť to je jak kočka…
![]()
@Run píše:
Já se nudím v práci. Pokud vím, ty máš dvě děti z toho jedno nespí přes den. Tak proč si v každé diskuzi?
Já se taky nudím v práci a prskám smíchy
Ještě že jsem tu sama ![]()
To je mazec ![]()
Tak já taky přispěju. V létě v práci, bylo tak 40°, jsem nosila šuplíky se vzorkama a protože jsem měla mini kraťásky bez kapes, zastrčila jsem si mobil za gumičku od kraťasu a kalhotek. Jenže mi ten mobil začal sklouzávat dolů do kalhotek až mi zajel fakt až k pipně skoro k zadku. Tak já ty dva těžké šuplíky tak nějak chytila jednou rukou a druhou se snažila vylovit ten mobil. Vypadalo to jako bych se škrábala až na zadku a ruku strkala ze předku. A zpoza dveří vyšel rázným krokem ŠÉF!!! Vykulil oči, řekl pardon a zmizel
![]()
@Raduš.ka44 píše:
@QQQQ Místo aby Ti nabídl pomoc, nevychovanec
Třeba by rád, ale ostýchal se zeptat
Otázkou je, jestli by rád podržel ty šuplíky nebo radši vylovil ten mobil
![]()
@QQQQ píše:
Třeba by rád, ale ostýchal se zeptatOtázkou je, jestli by rád podržel ty šuplíky nebo radši vylovil ten mobil
![]()
Supliky to je jasny ![]()
@QQQQ
Buď ráda, že v té chvíli nikdo nezavolal a nemělas nastavené vibrační zvonění. To bych asi vyskočila metr dvacet.
Příspěvek upraven 05.02.15 v 21:57
Ja přihodim příhodu z prvaku na SOS
šla jsem s kamarádkou na oběd a výjimečně jsme museli chodit bočním vchodem po schodech. Tak jsem v klidku scházela no jenže na posledním schodu se mi podařilo natáhnout se a skončit ne zemi. Normální člověk by se snažil zmizet, já ne ještě asi dvě minuty sem seděla na zadku a smála se jak de…
Nutno dodat, že to bylo se svedky - ctvrtakama kteří měli pěkně vyvaleny oči
Ten den se mi povedlo ještě zakopnout v laborkach o tocivou židli a opět být tozplacla
normálně se mi to neděje ![]()
@QQQQ píše:
To je mazecTak já taky přispěju. V létě v práci, bylo tak 40°, jsem nosila šuplíky se vzorkama a protože jsem měla mini kraťásky bez kapes, zastrčila jsem si mobil za gumičku od kraťasu a kalhotek. Jenže mi ten mobil začal sklouzávat dolů do kalhotek až mi zajel fakt až k pipně skoro k zadku. Tak já ty dva těžké šuplíky tak nějak chytila jednou rukou a druhou se snažila vylovit ten mobil. Vypadalo to jako bych se škrábala až na zadku a ruku strkala ze předku. A zpoza dveří vyšel rázným krokem ŠÉF!!! Vykulil oči, řekl pardon a zmizel
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()