Vtipné situace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4984
5.2.15 12:44

@BlueFairy nerozumim tomu, ktery ma jemnejsi maso?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
5.2.15 12:45

@Ondrášovka.N Nene, syrský je asi 2× větší než ten druhej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
5.2.15 12:45
@BlueFairy píše:
@Ondrášovka.N tak pro chlapa bych jich viděla cca šest, děti po dvou… Záleží, jestli syrský nebo džungarský :lol:
:lol: :lol: :lol:

Pro chlapa 6 se mi zdá ale málo. To jsou samé kosti, tam toho masa asi tolik nebude… :think: Nebo potom morčata, ty by mohla být masitější. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
5.2.15 12:46

Ale když jsme u těch hlodavců, dala bych si radši králíka :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
5.2.15 12:46
@Ondrášovka.N píše:
@BlueFairy nerozumim tomu, ktery ma jemnejsi maso?

Ten, který rychleji běhá? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
5.2.15 12:47
@BlueFairy píše:
Ale když jsme u těch hlodavců, dala bych si radši králíka :jazyk:

Vždyť to je jak kočka… :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
5.2.15 12:51
@lovesmile píše:
Vždyť to je jak kočka… :roll: :zed:
:lol: :lol: :lol:

Kočku jsem ještě nejdela, k vietnamcům nechodím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.15 12:52
@Run píše:
Já se nudím v práci. Pokud vím, ty máš dvě děti z toho jedno nespí přes den. Tak proč si v každé diskuzi? :think:

Já se taky nudím v práci a prskám smíchy :mrgreen: Ještě že jsem tu sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
5.2.15 13:05

To je mazec :mrgreen:

Tak já taky přispěju. V létě v práci, bylo tak 40°, jsem nosila šuplíky se vzorkama a protože jsem měla mini kraťásky bez kapes, zastrčila jsem si mobil za gumičku od kraťasu a kalhotek. Jenže mi ten mobil začal sklouzávat dolů do kalhotek až mi zajel fakt až k pipně skoro k zadku. Tak já ty dva těžké šuplíky tak nějak chytila jednou rukou a druhou se snažila vylovit ten mobil. Vypadalo to jako bych se škrábala až na zadku a ruku strkala ze předku. A zpoza dveří vyšel rázným krokem ŠÉF!!! Vykulil oči, řekl pardon a zmizel :zed: :zed: :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7182
5.2.15 13:32

@QQQQ Místo aby Ti nabídl pomoc, nevychovanec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
5.2.15 13:39
@Raduš.ka44 píše:
@QQQQ Místo aby Ti nabídl pomoc, nevychovanec :lol:

Třeba by rád, ale ostýchal se zeptat :lol: Otázkou je, jestli by rád podržel ty šuplíky nebo radši vylovil ten mobil :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4984
5.2.15 18:25
@QQQQ píše:
Třeba by rád, ale ostýchal se zeptat :lol: Otázkou je, jestli by rád podržel ty šuplíky nebo radši vylovil ten mobil :think: :mrgreen:

Supliky to je jasny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
5.2.15 21:06

@QQQQ
Buď ráda, že v té chvíli nikdo nezavolal a nemělas nastavené vibrační zvonění. To bych asi vyskočila metr dvacet.

Příspěvek upraven 05.02.15 v 21:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
5.2.15 21:26

Ja přihodim příhodu z prvaku na SOS :D šla jsem s kamarádkou na oběd a výjimečně jsme museli chodit bočním vchodem po schodech. Tak jsem v klidku scházela no jenže na posledním schodu se mi podařilo natáhnout se a skončit ne zemi. Normální člověk by se snažil zmizet, já ne ještě asi dvě minuty sem seděla na zadku a smála se jak de… :D Nutno dodat, že to bylo se svedky - ctvrtakama kteří měli pěkně vyvaleny oči :D Ten den se mi povedlo ještě zakopnout v laborkach o tocivou židli a opět být tozplacla :roll: normálně se mi to neděje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
11.2.15 07:24
Nezbyvalo nic než zastrčit vzorek do šuplíku :D.
@QQQQ píše:
To je mazec :mrgreen:Tak já taky přispěju. V létě v práci, bylo tak 40°, jsem nosila šuplíky se vzorkama a protože jsem měla mini kraťásky bez kapes, zastrčila jsem si mobil za gumičku od kraťasu a kalhotek. Jenže mi ten mobil začal sklouzávat dolů do kalhotek až mi zajel fakt až k pipně skoro k zadku. Tak já ty dva těžké šuplíky tak nějak chytila jednou rukou a druhou se snažila vylovit ten mobil. Vypadalo to jako bych se škrábala až na zadku a ruku strkala ze předku. A zpoza dveří vyšel rázným krokem ŠÉF!!! Vykulil oči, řekl pardon a zmizel :zed: :zed: :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí