Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Pod umyvadlem v garáži má chlap kýbl protože tam ještě není zavedený odpad, když je plný vylije ho do kanálu. Já si umyla ruce vzala kybl plnej vody a vylila do toho umyvadla pod kterým byl. Měla jsem boty plný vody a chlap se málem potrhal smíchy.
@Blackova.K píše:
@Renda1234 malinko pozerka že?
Už sis dostatečně pohonila triko? ![]()
Tak nevím jestli mám brečet nebo smát se, ale muž donesl víno od tchánovcu na silvestra, dneska jsme si chtěli dát sklenku a víno nikde, a muž přišel s tím že se bral malý a vyhodil. Mluvila jsem se synem(2,5) říkal že víno vzal, a pak jsem se ptala jestli ho vypil tak mi malý odpověděl že jo
. Muž říkal že víno, nevzal, ale jsem si na 99% jistá že si ho vzal za kámošem, jen to nechce přiznat ![]()
Taky mám starší příhodu. Se sestrou jsme před vánocemi dělaly úklid knihovny a likvidovaly co se již nebude číst. Našly jsme tam i Broučky od Karafiáta. Maminka tenkrát něco připravovala v kuchyni a tak na ní sestra houkla, mami co s těma Broučkama a maminka tak rychle zareagovala, tak je zab!!!
No a vcera zase prehmat. Musto hladke mouky jsem chtela do bramboraku nasypat cukr moucka. Nastesti jsem stopla vcas ![]()
Já se nudím v práci. Pokud vím, ty máš dvě děti z toho jedno nespí přes den. Tak proč si v každé diskuzi? ![]()
@Ondrášovka.N píše:
No a vcera zase prehmat. Musto hladke mouky jsem chtela do bramboraku nasypat cukr moucka. Nastesti jsem stopla vcas
sladký bramboráčky, jo
jéé, kolikrát já třeba osolila kafe atd
dokonce opakovaně.
@Run píše:
Já se nudím v práci. Pokud vím, ty máš dvě děti z toho jedno nespí přes den. Tak proč si v každé diskuzi?
@martina.se píše:
sladký bramboráčky, jojéé, kolikrát já třeba osolila kafe atd
dokonce opakovaně.
jé to jsem minule udělala chlapovi, měl velkou radost
![]()
@Run píše:
Já se nudím v práci. Pokud vím, ty máš dvě děti z toho jedno nespí přes den. Tak proč si v každé diskuzi?
kocar sem zapomnela vyndat z auta (to odjelo z muzem do prace) a ted mame klid poo
@Ondrášovka.N píše:
kocar sem zapomnela vyndat z auta (to odjelo z muzem do prace) a ted mame klid poo
Bramboráček bych si dala
Malá je ve školce. Doufám, že jí tam najdu i po spinkání, mají chřipkovou epidemii mezi učitelkama, takže skoro se slzama v očích prosí rodiče, aby tam děti nedávali
Dneska to ale jinak nešlo.. Už máš ty brejle? Teda můžeme udělat sraz i bez toho.