Vtipné situace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3596
26.12.14 23:46

Pod umyvadlem v garáži má chlap kýbl protože tam ještě není zavedený odpad, když je plný vylije ho do kanálu. Já si umyla ruce vzala kybl plnej vody a vylila do toho umyvadla pod kterým byl. Měla jsem boty plný vody a chlap se málem potrhal smíchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.12.14 00:31
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanesca
27.12.14 01:38
:kytka:

Příspěvek upraven 09.01.15 v 13:47

• Citovat
  • Upravit
7
27.12.14 20:13

Díky všem, jsem ráda že Vás to také pobaviilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16393
27.12.14 20:33

@Renda1234 Jakoze novy obcanek stale chrupkal doma a sam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
29.12.14 04:58
@Blackova.K píše:
@Renda1234 malinko pozerka že? :mrgreen:

Už sis dostatečně pohonila triko? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
3.1.15 18:29

Tak nevím jestli mám brečet nebo smát se, ale muž donesl víno od tchánovcu na silvestra, dneska jsme si chtěli dát sklenku a víno nikde, a muž přišel s tím že se bral malý a vyhodil. Mluvila jsem se synem(2,5) říkal že víno vzal, a pak jsem se ptala jestli ho vypil tak mi malý odpověděl že jo :lol: :lol:. Muž říkal že víno, nevzal, ale jsem si na 99% jistá že si ho vzal za kámošem, jen to nechce přiznat :zed:

• Citovat
  • Upravit
1531
21.1.15 20:24

Taky mám starší příhodu. Se sestrou jsme před vánocemi dělaly úklid knihovny a likvidovaly co se již nebude číst. Našly jsme tam i Broučky od Karafiáta. Maminka tenkrát něco připravovala v kuchyni a tak na ní sestra houkla, mami co s těma Broučkama a maminka tak rychle zareagovala, tak je zab!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
5.2.15 11:41

No a vcera zase prehmat. Musto hladke mouky jsem chtela do bramboraku nasypat cukr moucka. Nastesti jsem stopla vcas :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.2.15 11:46

Já se nudím v práci. Pokud vím, ty máš dvě děti z toho jedno nespí přes den. Tak proč si v každé diskuzi? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.2.15 11:46
@Ondrášovka.N píše:
No a vcera zase prehmat. Musto hladke mouky jsem chtela do bramboraku nasypat cukr moucka. Nastesti jsem stopla vcas :zed:

sladký bramboráčky, jo :mrgreen: jéé, kolikrát já třeba osolila kafe atd :lol: dokonce opakovaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Keish-Keish
5.2.15 11:53
@Run píše:
Já se nudím v práci. Pokud vím, ty máš dvě děti z toho jedno nespí přes den. Tak proč si v každé diskuzi? :think:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
10568
5.2.15 11:54
@martina.se píše:
sladký bramboráčky, jo :mrgreen: jéé, kolikrát já třeba osolila kafe atd :lol: dokonce opakovaně.

jé to jsem minule udělala chlapovi, měl velkou radost :lol: :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
5.2.15 11:55
@Run píše:
Já se nudím v práci. Pokud vím, ty máš dvě děti z toho jedno nespí přes den. Tak proč si v každé diskuzi? :think:

kocar sem zapomnela vyndat z auta (to odjelo z muzem do prace) a ted mame klid poo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.2.15 12:00
@Ondrášovka.N píše:
kocar sem zapomnela vyndat z auta (to odjelo z muzem do prace) a ted mame klid poo

Bramboráček bych si dala :mrgreen: Malá je ve školce. Doufám, že jí tam najdu i po spinkání, mají chřipkovou epidemii mezi učitelkama, takže skoro se slzama v očích prosí rodiče, aby tam děti nedávali :mrgreen: Dneska to ale jinak nešlo.. Už máš ty brejle? Teda můžeme udělat sraz i bez toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí