Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já si teda neumi představit, že by chlap splnil nějaký takový „trest“. Asi jsem suchar, ale přijde mi to trapné a ponižujicí.
![]()
Tak asi pokud mu to bude vadit, tak nic z toho dělat nebude. A jestli bude, určitě si pak beztak smlsne na zakladatelce…
@nikol.ondrášovka píše:
Neprdet
Se bavím, fakt super diskuse! ![]()
@mischelinmisa píše:
Já si teda neumi představit, že by chlap splnil nějaký takový „trest“. Asi jsem suchar, ale přijde mi to trapné a ponižujicí.![]()
Me by se slovy at se nechovam jak decko poslal daaaaleko
asi jsem na to stara nebo nudna
Bré ráno teda
Dabera tak to jsem se teď nasmála. To mátě vymysleli s mamkou originální lest. Asi bych se smíchy neudržela. Fakt
.
Miachelinmisa to jste nikdy nehráli doma nějakou hru. Přeci to není pro ponížení ale pro zábavu. On můj chlap pořád vymýšlí nějaký blbiny. Vlastně ani nemusí je takový vtipálek. Protože jsem doma nestíhala vařit tak měl v práci třikrát po sobě poslal mi ten poslední den sms : oběd byl výborný stejně jako včera a předevčírem.
Ted jsem si vzpomnela, jak moje mami jednou prisla domu a manzel lezel v predsini, zakrvaceny, se zabodnutym nozem. Ona byla na infarkt, on se za chvili mohl smichy potrhat: kecup a nuz v podpazi. Bylo mu pres 45 a byl zcela normalni ![]()
@zuzameduza píše:
Bré ráno teda
Dabera tak to jsem se teď nasmála. To mátě vymysleli s mamkou originální lest. Asi bych se smíchy neudržela. Fakt![]()
.
Miachelinmisa to jste nikdy nehráli doma nějakou hru. Přeci to není pro ponížení ale pro zábavu. On můj chlap pořád vymýšlí nějaký blbiny. Vlastně ani nemusí je takový vtipálek. Protože jsem doma nestíhala vařit tak měl v práci třikrát po sobě poslal mi ten poslední den sms : oběd byl výborný stejně jako včera a předevčírem.
Kolik mu je let a bodliny na hlavě. To si ty policajti museli myslet že je páskem na hlavu. Asi se mu taky chechtali. Já ho vodit bych taky brečela smíchy.
Moji bráchové když byli malý tak někde našli klaksón od lokomotivy. A když náš táta spal tak si dali špunty do uší a vlezli pod postel s tím klaksónem. Zahoukali no a táta malém dostal infarkt honil je a řval že je zabije. No a oni se mohli počůrat smíchy.
Já jsem jednou doma přeřídila hodiny - všechny. Byla to docela sranda
Bylo to v zimě, takže byla brzo tma. Den předtím (pátek) volal příteli kamarád, asi ve 22hod., jestli nepůjde na pivo, tak říkal, že druhý den, ale ať zavolá dřív. No, v sobotu si šel na chvíli lehnout a usnul. Bylo asi 7 večer, já hodiny přeřídila na půlnoc - všechny. V PC, na mobilech, na zdi, na mikrovlnce, prostě všude
No a do toho volal opět kamarád, jestli půjde drahouš na pivo
Tak mu řekl že ne a ťukal si na čelo, jestli je normální, když mu volá po půlnoci
No a pak přišel ještě jeho brácha, co budem dělat, že on jde ven. Tak si opět ťukal na čelo, co se to děje, že všichni jdou někam tak pozdě
Nechala jsem ho v tom asi ještě 10minut
![]()
Tak to musim zkusit to je pěkný s téma hodinama. Můj chlap si jde občas zdřímnout na hodinu po práci tak bych ho mohla vzbudit že musí vstávat do práce že už je ráno když je ta tma
.
@zuzameduza Jojo, to by mohlo zabrat
Mně to vyšlo tak hezky, že mu do toho volal ten kamarád a ještě přišel ijeho brácha. Fakt se mi to sešlo hezky
![]()