Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nejela bych nikam. Víš kolik toho sešrotujou a nevíme o tom?
Nejela bych, ale být tebou mu volnost nechávám před tebou ne za tebou.
@Aspera píše:
Nejela bych, ale být tebou mu volnost nechávám před tebou ne za tebou.
Jsem blbá, blbá, blbá… Vždy jde predemnou, nevím proč zrovna dnes takový zkrat, prostě mě to nenapadlo…
![]()
Taky bych nikam nejela. A dite chodi zasadne prede mnou, ne za mnou.
@Anonymní píše:
Ahoj, anonym, stydím se, strašně!!!
Byla jsem dnes se synem 18 m na Letenské pláni se podívat na bruslaře, odcházíme, syn jde par kroku za mnou, nechala jsem mu volnost, nemá ho tam co přejet, najednou se otočím a on ohnutej a něco jedl že země, měl hunate rukavice, tak snad by mu moc nešlo zvednout, dobehnu tam, byl kousek a plná pusa pisku, byla To určitě chvíle co tam něco ladoval, na místě jsem nic nenašla, pusu prohlídla, dala jsem mu napít, a rohlík, na pískovišti mě to tak v nerozhodi když něco sní, ale tam, mým jet do nemocnice? Co když tam bylo sklo, nějaký bordel, vajgl, lék, sakra, co jskem to za matku… Prostě mě to nenapadlo, že tam bude něco ladovat, co mám dělat, je to 2 hod, chová se normálně. Omlouvám se, za tak stupidní dotaz, ale já jsem se normálně rozbrecela…
Nojo, děti toho spořádají, je to dobré na imunitu
Tak poučení pro příště a teď už nestresuj, nejela bych nikam.
Mě dcera před týdnem snědla voskovku. Modrou. Žije a ušetřila jsem za véču
![]()
Jen ještě rada, teď s tím neuděláš nic, jen kdyby se objevilo něco divného, tak upozorni doktory, že se tohle stalo ať s tím můžou počítat.
@Tichošlápek píše:
Nejela bych nikam. Víš kolik toho sešrotujou a nevíme o tom?
moje mala teda nic
Hlidala jsem ji jako ostriz, az si ze mne nektere maminky delali legraci, jak za malou stale lital a vzdy koukam, co dela a kam si co strka.
Jednou jsem cetla v nejake diskuzi, ze decko sezralo v nepozorovanem momente kousek psiho hovinka. Nestalo se mu nic, akorat ho poradne prohnalo. Co se tyka strepu a podobych veci, to si myslim, ze by mel problem spolknout. Pokud to spolkl bez problemum tak se s nejvetsi pravdepodobnosti uz nestale nic. Muj tata takto v batolecim veku snedl takovou tu minizarovcicku, co se kdysi instalovala na elektricke obvody. Babicka s nim letela k doktoru, ktery ji uklidnil, ze to bude ok a ze ma tatovi dat poardny kus chleba, aby se strep pekne obalil a ma dalsi 3 dny ma hlidat obsah nocniku. Zda se strep kdy nasel vlastne nevim.
Tak pro svůj klid můžeš dát Smectu. Do nemocnice ne, nic by neudělali. Trávící šťávy v žaludku už si s tím poradily a co zůstalo vcelku, najdeš v pleně. Klid
@warita píše:
moje mala teda nicHlidala jsem ji jako ostriz, az si ze mne nektere maminky delali legraci, jak za malou stale lital a vzdy koukam, co dela a kam si co strka.Jednou jsem cetla v nejake diskuzi, ze decko sezralo v nepozorovanem momente kousek psiho hovinka. Nestalo se mu nic, akorat ho poradne prohnalo. Co se tyka strepu a podobych veci, to si myslim, ze by mel problem spolknout. Pokud to spolkl bez problemum tak se s nejvetsi pravdepodobnosti uz nestale nic. Muj tata takto v batolecim veku snedl takovou tu minizarovcicku, co se kdysi instalovala na elektricke obvody. Babicka s nim letela k doktoru, ktery ji uklidnil, ze to bude ok a ze ma tatovi dat poardny kus chleba, aby se strep pekne obalil a ma dalsi 3 dny ma hlidat obsah nocniku. Zda se strep kdy nasel vlastne nevim.
Já to dělám taky, vždy koukám kde je, co dělá, lítám za ním jak blb, vždy letí predemnou, až si kámošky že mě dělají srandu, že ho mu mám nechat volnost, prostě dnes, sakra, proč, takový zkrat? Měla jsem nějakou plactivou náladu, nás. ral mě muž, do toho Jáchym celý den zlobí a já jsem strašně unavená a v depce a todle to završilo…
Ja ti půjčím mého dvouletého. Ten má v puse pořád něco. Není chvíle, kdy by ji měl prázdnou. Je To hlavní důvod proč má ještě dudel, protože často je to o nervy a radsi strpim dudel, nez to vsechno ostatni. Kdybych ti tu měla vypsat, co všechno už snědl nebo se o to pokusil, byly bychom tu hodně dlouho.
Kdyby snědl něco ostrého, už bys to věděla. Pokud snědl něco nevhodného, max se z toho po… Nebala bych se. Bezne se na zemi nevali nic jedovateho.
Ahoj, anonym, stydím se, strašně!!!
Byla jsem dnes se synem 18 m na Letenské pláni se podívat na bruslaře, odcházíme, syn jde par kroku za mnou, nechala jsem mu volnost, nemá ho tam co přejet, najednou se otočím a on ohnutej a něco jedl že země, měl hunate rukavice, tak snad by mu moc nešlo zvednout, dobehnu tam, byl kousek a plná pusa pisku, byla To určitě chvíle co tam něco ladoval, na místě jsem nic nenašla, pusu prohlídla, dala jsem mu napít, a rohlík, na pískovišti mě to tak v nerozhodi když něco sní, ale tam, mým jet do nemocnice? Co když tam bylo sklo, nějaký bordel, vajgl, lék, sakra, co jskem to za matku… Prostě mě to nenapadlo, že tam bude něco ladovat, co mám dělat, je to 2 hod, chová se normálně. Omlouvám se, za tak stupidní dotaz, ale já jsem se normálně rozbrecela…