Syn snědl písek bůh ví s čím na Letenské pláni, jet do nemocnice?

Anonymní
21.1.19 16:32

Vůbec nevím co mám dělat, jet do nemocnice?

Ahoj, anonym, stydím se, strašně!!!
Byla jsem dnes se synem 18 m na Letenské pláni se podívat na bruslaře, odcházíme, syn jde par kroku za mnou, nechala jsem mu volnost, nemá ho tam co přejet, najednou se otočím a on ohnutej a něco jedl že země, měl hunate rukavice, tak snad by mu moc nešlo zvednout, dobehnu tam, byl kousek a plná pusa pisku, byla To určitě chvíle co tam něco ladoval, na místě jsem nic nenašla, pusu prohlídla, dala jsem mu napít, a rohlík, na pískovišti mě to tak v nerozhodi když něco sní, ale tam, mým jet do nemocnice? Co když tam bylo sklo, nějaký bordel, vajgl, lék, sakra, co jskem to za matku… Prostě mě to nenapadlo, že tam bude něco ladovat, co mám dělat, je to 2 hod, chová se normálně. Omlouvám se, za tak stupidní dotaz, ale já jsem se normálně rozbrecela…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
21.1.19 16:33

Nejela bych nikam. Víš kolik toho sešrotujou a nevíme o tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
21.1.19 16:38

A co by s nim jako v te nemocnici meli delat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30313
21.1.19 16:39

Nejela bych, ale být tebou mu volnost nechávám před tebou ne za tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.19 16:41
@Aspera píše:
Nejela bych, ale být tebou mu volnost nechávám před tebou ne za tebou.

Jsem blbá, blbá, blbá… Vždy jde predemnou, nevím proč zrovna dnes takový zkrat, prostě mě to nenapadlo… :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
5133
21.1.19 16:42

Taky bych nikam nejela. A dite chodi zasadne prede mnou, ne za mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
21.1.19 16:42

:mrgreen: usmevna historka,co se bude davat kndobru ;) jeste ti toho sni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
21.1.19 16:45
@Anonymní píše:
Ahoj, anonym, stydím se, strašně!!!
Byla jsem dnes se synem 18 m na Letenské pláni se podívat na bruslaře, odcházíme, syn jde par kroku za mnou, nechala jsem mu volnost, nemá ho tam co přejet, najednou se otočím a on ohnutej a něco jedl že země, měl hunate rukavice, tak snad by mu moc nešlo zvednout, dobehnu tam, byl kousek a plná pusa pisku, byla To určitě chvíle co tam něco ladoval, na místě jsem nic nenašla, pusu prohlídla, dala jsem mu napít, a rohlík, na pískovišti mě to tak v nerozhodi když něco sní, ale tam, mým jet do nemocnice? Co když tam bylo sklo, nějaký bordel, vajgl, lék, sakra, co jskem to za matku… Prostě mě to nenapadlo, že tam bude něco ladovat, co mám dělat, je to 2 hod, chová se normálně. Omlouvám se, za tak stupidní dotaz, ale já jsem se normálně rozbrecela…
:lol: No nevím, co by v nemocnici dělali, počkej a uvidíš, max. se pos.re. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
21.1.19 16:46

Nojo, děti toho spořádají, je to dobré na imunitu :lol: Tak poučení pro příště a teď už nestresuj, nejela bych nikam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
21.1.19 16:46

Mě dcera před týdnem snědla voskovku. Modrou. Žije a ušetřila jsem za véču :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30313
21.1.19 16:49

Jen ještě rada, teď s tím neuděláš nic, jen kdyby se objevilo něco divného, tak upozorni doktory, že se tohle stalo ať s tím můžou počítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
21.1.19 16:50
@Tichošlápek píše:
Nejela bych nikam. Víš kolik toho sešrotujou a nevíme o tom?

moje mala teda nic :mrgreen: Hlidala jsem ji jako ostriz, az si ze mne nektere maminky delali legraci, jak za malou stale lital a vzdy koukam, co dela a kam si co strka.

Jednou jsem cetla v nejake diskuzi, ze decko sezralo v nepozorovanem momente kousek psiho hovinka. Nestalo se mu nic, akorat ho poradne prohnalo. Co se tyka strepu a podobych veci, to si myslim, ze by mel problem spolknout. Pokud to spolkl bez problemum tak se s nejvetsi pravdepodobnosti uz nestale nic. Muj tata takto v batolecim veku snedl takovou tu minizarovcicku, co se kdysi instalovala na elektricke obvody. Babicka s nim letela k doktoru, ktery ji uklidnil, ze to bude ok a ze ma tatovi dat poardny kus chleba, aby se strep pekne obalil a ma dalsi 3 dny ma hlidat obsah nocniku. Zda se strep kdy nasel vlastne nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
21.1.19 16:57

Tak pro svůj klid můžeš dát Smectu. Do nemocnice ne, nic by neudělali. Trávící šťávy v žaludku už si s tím poradily a co zůstalo vcelku, najdeš v pleně. Klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.19 16:57
@warita píše:
moje mala teda nic :mrgreen: Hlidala jsem ji jako ostriz, az si ze mne nektere maminky delali legraci, jak za malou stale lital a vzdy koukam, co dela a kam si co strka.Jednou jsem cetla v nejake diskuzi, ze decko sezralo v nepozorovanem momente kousek psiho hovinka. Nestalo se mu nic, akorat ho poradne prohnalo. Co se tyka strepu a podobych veci, to si myslim, ze by mel problem spolknout. Pokud to spolkl bez problemum tak se s nejvetsi pravdepodobnosti uz nestale nic. Muj tata takto v batolecim veku snedl takovou tu minizarovcicku, co se kdysi instalovala na elektricke obvody. Babicka s nim letela k doktoru, ktery ji uklidnil, ze to bude ok a ze ma tatovi dat poardny kus chleba, aby se strep pekne obalil a ma dalsi 3 dny ma hlidat obsah nocniku. Zda se strep kdy nasel vlastne nevim.

Já to dělám taky, vždy koukám kde je, co dělá, lítám za ním jak blb, vždy letí predemnou, až si kámošky že mě dělají srandu, že ho mu mám nechat volnost, prostě dnes, sakra, proč, takový zkrat? Měla jsem nějakou plactivou náladu, nás. ral mě muž, do toho Jáchym celý den zlobí a já jsem strašně unavená a v depce a todle to završilo…

• Citovat
  • Upravit
4523
21.1.19 17:17

Ja ti půjčím mého dvouletého. Ten má v puse pořád něco. Není chvíle, kdy by ji měl prázdnou. Je To hlavní důvod proč má ještě dudel, protože často je to o nervy a radsi strpim dudel, nez to vsechno ostatni. Kdybych ti tu měla vypsat, co všechno už snědl nebo se o to pokusil, byly bychom tu hodně dlouho.
Kdyby snědl něco ostrého, už bys to věděla. Pokud snědl něco nevhodného, max se z toho po… Nebala bych se. Bezne se na zemi nevali nic jedovateho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák