Výběr jména

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
117
31.3.13 21:02

Poradite mi myslite ze jmeno Denis Novakovič je dobre hodi se k prijmeni??Nebo Ema Novakovič??hmmm… :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
31.3.13 21:06
@Beti89 píše:
Poradite mi myslite ze jmeno Denis Novakovič je dobre hodi se k prijmeni??Nebo Ema Novakovič??hmmm… :oops: :nevim:

Proč ne, a docela mi to připomnělo „opačné jméno“, Novak Djokovic. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
31.3.13 21:07

@Clarkia diky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
31.3.13 21:10

@Beti89 ;) A mimochodem, jen nick, nebo Ty jsi Alžběta? Napadlo mě to v souvislosti s tím příjmením. ;) To by byla zajímavá kombinace!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
31.3.13 21:39

@Clarkia Alzbeta no :oops: jinac je to fakt zvlastni kombinace :mrgreen: alzbeta novakovic 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.3.15 22:14

vyběr jména

Ahoj, právě vybíráme s manželem jméno pro naše miminko. Pro holčičku máme vybrané jméno Viktorie. Nějak ale nemůžeme vybrat pro kluka. Jména, která se nám líbí, už mají naši známí nebo příbuzní. Vybrala jsem jména: Tobiáš, Matyáš, David a Martin. První dvě se ale manželovi moc nelíbí. Mě se docela líbí jméno Martin ale manžel je Martin a já se „bohužel“ jmenuji Martina :D. Je divné mít v rodině stejné jméno? Má někdo stejný problém :)? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
4.3.15 22:18

Já bych osobně stejné jméno v rodině nedala, pak se neví, o kom se zrovna mluví.. Když jste Martin a Martina a ještě dávat dítěti jméno Martin, to už by bylo teda vážně ujetý 8o Tobiášů a Matyášů je teď hodně. Z vašeho výběru bych dala David.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
4.3.15 22:19

Důležitá rada. Je dobré se oprostit od jmen v okolí. Potomek jednou vůbec nebude řešit, že bratranec se jmenuje stejně. A za mě Matyáš. A že je některých jmen hodně? No asi jsou to hezká jména. Stačí projít český kalendář, měl by se obnovit, většina jmen jsou nepoužitelná.

Příspěvek upraven 04.03.15 v 22:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
4.3.15 22:19

@Tina M nooo Martin, Martina a malý Martínek nebo Martinka… no hele nevím no :mrgreen: já bych nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
4.3.15 22:27

Ano, můj syn a můj chlap se jmenuji stejne jak tchán, svagrova stejne jméno v ženském rodě a když jdeme ke tchanovi, tak se. citim jak u debilu :mrgreen: Doma třeba oslovuju chlapa jinak než syna, takže se to neplete, ale když jdeme ke tchanovi, tak tam si všichni říkají stejne a docela se v tom pak ztracim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
4.3.15 22:27

Doporučuji jiná jména…
v rodině mám už třetí Elišku - máma, ségra, neteř…a když se bavím s babičkou, je to celkem na hlavu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
4.3.15 22:29

Aby Martina s Martinem měli Martínka, to mi přijde jako dobrý námět do nějakého komediálního sitcomu :D To kdyby mi někdo řekl, prvně bych si myslela, že jde o vtip a asi chvilku nevěřila, že to je pravda :lol:
Nebýt vašich jmen, tak by se mi z výběru ale líbil Martin nejvíc. Pak asi David. Další dvě jména jsou strašně dávaný, ale pokud vám to nevadí… :) Ono je to těžké, když teď vyberete originální jméno, za rok z něj může být taky,,hit´´…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.3.15 22:47

Naštěsí naše jména nejsou rodová, manžel ani netrvá na tom, aby se malý po něm jmenoval. Jen se nám to tak nějak zúžilo na tyto jména :D No a teď se v tom plácáme. Vím, že to není nejdůležitější věc, chci hlavně aby mimi bylo zdravé ale jméno mít musí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
4.3.15 22:53

David :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
4.3.15 23:30

Tak mě se asi nejvíc libi David.
Známí jsou taky Martin a Martina a mají Marka, takže i ten Matyáš by k tomu šel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze