Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
My jsme si taky užili svoje. Máme Samuela a největší problém s tím měla tchýně. To bylo pořád a proč nedáte to nebo tohle a co mně nejvíc naštvalo: a jak mu budete říkat, Samečku?
Tak teď máme v plánu Ester nebo Tobiase, ale samo že si to necháme pro sebe
![]()
ncc1701 píše:
Prilis netypicke jmeno muze v jistem veku dite trochu vyloucit a udelat z nej terc posmechu pro vsechny Anicky, Honziky a podobne. Pred mnoha a mnoha lety jsem poznala cikane jmenem Kevin. A na zakladce byla holka, u ktere jsem predpokladala, ze Jessica je jen prezdivka. Je videt, na co matky koukaly v tehotenstvi
Jinak ne ze bych to odsuzovala, to ne, ale vseho s mirou…
To jsem za svůj život nezažila. Vždy když měl někdo odlišné jméno, tak jak kluci tak holky záviděli a chtěli taky něco extra. Takže když k nám na jeden rok nastoupil Kalman, pak Satenik, Amel a Nelly - slintali jsme závistí ![]()
Tak my jsme se teď dozvěděli že to bude kluk.....Holku jsme měli jasně vybranou…byla by to Ema…ale kluk???? no co říkáte na Alana? Líbí se mi že je to takové vážné,až umělecké…ale miminku můžeme říkat Ali, Alinku, Álo! co vy na to?
![]()
JaňulkaON píše:
Tak my jsme se teď dozvěděli že to bude kluk.....Holku jsme měli jasně vybranou…byla by to Ema…ale kluk???? no co říkáte na Alana? Líbí se mi že je to takové vážné,až umělecké…ale miminku můžeme říkat Ali, Alinku, Álo! co vy na to?
Mě osobně se nelíbí
.
Alana měl ten strejda pejska co umřel tkaže to asi fakt ne:)
Alanovi budou říkal Aldo nebo Alíku
Ale mně se to jméno hrozně líbí ![]()
Tak, tak, nikomu nic neříkejte a rozmyslete si to sami. Nám to taky strááášně zkritizovali, ale mě je to fuk
Máme Matyáše a zvykli si na to
, taky jim nic jinýho nezbylo…Je to náš syn.
Jinak já mám Václava, v rodině se to setkalo s nadšením, jmenuje se po mém dědovi, který už nežije, babičku jsem tím málem rozbrečela… Kdo na mě koukal divně, byli bývalí spolužáci apod., prostě mladá generace, že chci takový klasický český jméno. A všichni si mohli záda políbit… Prostě chci Vendu, tak mám Vendu. Navíc mám v rodině samý cizí jména, bratránek je Samuel Joshua, brácha Brandon, nevlastní bráchové Dan a Tom jsou v kalendáři až od letoška. Tak jsem možná těch cizích jmen měla dost… Holka měla být Leona. Jinak jsem vždycky chtěla právě Alana nebo Alexe, ale nesnášim oslovení „Sašo“, takže jsem se toho vzdala…
Jinak holčičí jména se mi strašně moc líbí Laura a Julie, jak tady byla zmíněná je krásný jméno, znám v okolí dvě, nám se ale nehodí k příjmení
.
Mě se to nelíbí. Ale znám Alany dva a nikdy jim nikdo neřekl Aldo nebo jakkoliv jinak. Prostě Alane, nebo jednomu Chalan ![]()
Crystal87 píše:
No to sice ¨chápu…ale já sama znám pejska Terezku a člověk se asi nemůže soustředit na to, jestli je to i psí jméno…to je dnes už skoro každé! ![]()
Pro chlapečka Felix, pro děvčátko Běla!!! Žádné u manži neprošlo
JaňulkaON píše:a ty bys dceři dala jméno terezka?pokud je to v rodině tak asi těžko ne?…proto nechápu proč se psům dávají lidksá jménaCrystal87 píše:No to sice ¨chápu…ale já sama znám pejska Terezku a člověk se asi nemůže soustředit na to, jestli je to i psí jméno…to je dnes už skoro každé!
@Dessie píše:
Jinak já mám Václava, v rodině se to setkalo s nadšením, jmenuje se po mém dědovi, který už nežije, babičku jsem tím málem rozbrečela… Kdo na mě koukal divně, byli bývalí spolužáci apod., prostě mladá generace, že chci takový klasický český jméno. A všichni si mohli záda políbit… Prostě chci Vendu, tak mám Vendu. Navíc mám v rodině samý cizí jména, bratránek je Samuel Joshua, brácha Brandon, nevlastní bráchové Dan a Tom jsou v kalendáři až od letoška. Tak jsem možná těch cizích jmen měla dost… Holka měla být Leona. Jinak jsem vždycky chtěla právě Alana nebo Alexe, ale nesnášim oslovení „Sašo“, takže jsem se toho vzdala…
My cekame Frantiska-neuveritelny, jak to mezi kvantama dnesnich Sebiku, Tobiku, Nicolasu.. prijde lidem exoticky.. ale dlabem na ne ![]()