Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Chtěla bych se zeptat,jestli máte někdo zkušenost s pulsmetrem a jakou?Rozhoduji se jaký si mám vybrat.Jestli ten,který má i hrudní pás nebo jen hodinky bez pásu.Pro mě by bylo samozdřejmě pohodlnější bez pásu,ale záleží taky na tom,jestli to potom měří spávně?Co si o tom myslíte?
Měla jsem oba a doporučuji ten s hrudním pásem, opravdu je přesnější. Jinak mám značku Sigma a jsem spokojená. Ještě kdyby tak za mě chtěl i cvičit ![]()
Ahoj, no vseobecne se uvadeji ty s hrudnim pasem jako presnejsi, ja se pidila pred par lety a tenkrat ty „hodinkove“ ve stejne kvalite, jako pas, byly jednou tak drahe…
Muj muz ma mobil s GPS a ted si koupil jenom snimaci pas, ktery vysila do toho mobilu, kde se mu vsechno mozne ukazuje (tepovka, rychlost, vzdalenost a ja nevim co vsechno), takze nemusi mit jeste jedny hodinky na ruce a dost si to pochvaluje ![]()
Mám také od Sigmy s hrudním pásem a spokojenost.Docela mi to u běhání motivuje. Teda nejsmen nějak extra sportovec. Spíš tak dvakrát týdně do 40 minut. Akorát teda bacha je dobré ty čidla na pásu lehce navlhčit stačí vodou. Když byly suché tak mi to nesnímalo tep. Jinak ten pás mi ze začátku docela otravoval, ale docela rychle jsem si na něj zvykla.
Za me jedine pollar
s hrudakem naprosta spokohenost bez nej nejdu nikam ![]()
Mám Sigma PC 25.10 a super. Jsem spokojená, je s hrudním pásem.
Dobry den, chci se optat mam sigma pc 25.10 a kdyz sem si je nastavila a pak pripla pas nechtelo se me to sparovat. Kdyz se konecne sparovaly tak me to merilo tepovku asi minutu a zaclo to skakat ze to nema signal a furt dokola uz nevim co snima? Jestly to mam blbe nebo jestly jsou nake vadne. Diky za radu.