Výběr zdravotní pojišťovny

2636
24.2.11 11:30

Výběr zdravotní pojišťovny

Potřebovala bych poraddit s výběrem zdravotní pojišťovny jak pro mě tak pro malou a pokud možno tak by mohl přejít i přítel. Jsme momentálně všichni u VZP a moc mi nevyhovuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21913
24.2.11 11:43

No ja myslim,ze momentalne,v „krizove dobe“ stojej vsechny pojistovny podobne za houby.

Ja jsem s dcerou zrovna k VZP presla.Mely jsme MV a VZP mi rozhodne prisla vyhodnejsi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
24.2.11 12:05

Ahojky, já mám metal aliance a jsem s ní spokojená, bohužel jsme se prestehovali do SV čech kde s ní má smlouvu jenom minimum lekaru a tak jsem musela prckoj zmenit na VZP…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
24.2.11 12:07

Taky mám pocit že přecházet zrovna teď v době velkého šetření k ničemu nebude. PReventivní programy jsou zkrouhnuté všude :nevim: . My jsme zase u OZP, která měla hodně zajímavých věcí pro děti, ozdravné pobyty, hrazení spousty věcí i krom očkování (vitamíny, ochranné pomůcky), ale teĎ už je to horší, už mají taky příspěvek jen na očkování, takže přilbu na kolo, vitamíny, už holt hradíme jen sami..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
24.2.11 12:20

My byli u MV a přešli jsme k VZP.Ono je ot teď všude podobné.Šetřit teď budou na všem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
24.2.11 12:21

Tak to je přesně náš případ. Já jsem u VZP, takže syn automaticky taky. Volala jsem do Vojenský, protože mu chci dát tuto a tam mi řekli, že převod je možný vždy na začátku čtvrtletí (čili k 1.4.), že mám v březnu poslat přihlášku, co mají na stránkách a oni si ho převedou k tomu čtvrtletí a mě pošlou vyrozumění s novou kartičkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
24.2.11 12:28

My jsme celá rodina u cpzp a neměnila bych. Když jsem byla těhotná dali mi příspěvěk 3500, na vitamíny, léky, dětskou kosmetiku atd, takže spokojenost maximální. Teď je to sice 2t, ale pořád lepší než nic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
24.2.11 12:37
freeonit píše:
Ahojky, já mám metal aliance a jsem s ní spokojená, bohužel jsme se prestehovali do SV čech kde s ní má smlouvu jenom minimum lekaru a tak jsem musela prckoj zmenit na VZP…
Úplně jako bych to psala já, jen s tím rozdílem, že stěhování bylo do S Čech :lol: Nikdo mi tu metalku nevzal, musela jsem též k VZP…

Zakladatelko, ono moc na výběr nemáš, pozjišťuj, které pojišťovny berou tvoji lékaři a vyjdou ti z toho 2-3 pojišťovny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
24.2.11 12:41

přešli jsme k čpzp (tehdy čnzp), jak už tu někdo psal - příspěvek v těhotenství (použili jsme na autosedačku a 4D utz)
V dnešní době to nebude terno asi u žádné pojišťovny…ale jsem spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.2.11 12:42

Jsme u OZP, občas z nich něco kápne, ale žádný super výhody. Pro mne je nejdůležitější, jestli maj smlouvu se všemi doktory, které potřebuju. VZP mne s..e už z principu, jakej tam maj bordel a jaký si postavili paláce, místo aby pořádně propláceli zdrav. péči :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
24.2.11 12:45
Januliiik píše:
My jsme celá rodina u cpzp a neměnila bych. Když jsem byla těhotná dali mi příspěvěk 3500, na vitamíny, léky, dětskou kosmetiku atd, takže spokojenost maximální. Teď je to sice 2t, ale pořád lepší než nic :-)

To je moc dobré :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27014
24.2.11 13:00

Já i synové jsme u VOZP a jsem maximálně spokojená vždy co sjem tam poslala mi proplatili v maximální výši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2636
24.2.11 13:27

a co říkáte na revirní bratrskou pojišťovnu má s ní někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TAPTINKA
24.2.11 13:29
Gina108 píše:
VZP mne s..e už z principu, jakej tam maj bordel a jaký si postavili paláce, místo aby pořádně propláceli zdrav. péči :cert:

pozor na to co pisete, kdyz uz nadavate ;) vzp nema svoje baraky bo nema za co je koupit, vzp je v tech „palacich“ v najmu (coz podle meho by bylo lepsi kdyby si neco vlastniho postavili)

jinak proslycha se ze v lete vojenska prechazi pod ministerstvo vnitra, zaslechla jsem to „u sousedu“ :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2636
24.2.11 13:30

takže si asi moc nevyberu a co říkáte na revirní bratrskou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat