Výběr zdravotní pojišťovny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Výběr zdravotní pojišťovny
Potřebovala bych poraddit s výběrem zdravotní pojišťovny jak pro mě tak pro malou a pokud možno tak by mohl přejít i přítel. Jsme momentálně všichni u VZP a moc mi nevyhovuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No ja myslim,ze momentalne,v „krizove dobe“ stojej vsechny pojistovny podobne za houby.
Ja jsem s dcerou zrovna k VZP presla.Mely jsme MV a VZP mi rozhodne prisla vyhodnejsi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, já mám metal aliance a jsem s ní spokojená, bohužel jsme se prestehovali do SV čech kde s ní má smlouvu jenom minimum lekaru a tak jsem musela prckoj zmenit na VZP…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mám pocit že přecházet zrovna teď v době velkého šetření k ničemu nebude. PReventivní programy jsou zkrouhnuté všude
. My jsme zase u OZP, která měla hodně zajímavých věcí pro děti, ozdravné pobyty, hrazení spousty věcí i krom očkování (vitamíny, ochranné pomůcky), ale teĎ už je to horší, už mají taky příspěvek jen na očkování, takže přilbu na kolo, vitamíny, už holt hradíme jen sami..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My byli u MV a přešli jsme k VZP.Ono je ot teď všude podobné.Šetřit teď budou na všem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je přesně náš případ. Já jsem u VZP, takže syn automaticky taky. Volala jsem do Vojenský, protože mu chci dát tuto a tam mi řekli, že převod je možný vždy na začátku čtvrtletí (čili k 1.4.), že mám v březnu poslat přihlášku, co mají na stránkách a oni si ho převedou k tomu čtvrtletí a mě pošlou vyrozumění s novou kartičkou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme celá rodina u cpzp a neměnila bych. Když jsem byla těhotná dali mi příspěvěk 3500, na vitamíny, léky, dětskou kosmetiku atd, takže spokojenost maximální. Teď je to sice 2t, ale pořád lepší než nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
freeonit píše:Úplně jako bych to psala já, jen s tím rozdílem, že stěhování bylo do S Čech
Ahojky, já mám metal aliance a jsem s ní spokojená, bohužel jsme se prestehovali do SV čech kde s ní má smlouvu jenom minimum lekaru a tak jsem musela prckoj zmenit na VZP…
Zakladatelko, ono moc na výběr nemáš, pozjišťuj, které pojišťovny berou tvoji lékaři a vyjdou ti z toho 2-3 pojišťovny…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
přešli jsme k čpzp (tehdy čnzp), jak už tu někdo psal - příspěvek v těhotenství (použili jsme na autosedačku a 4D utz)
V dnešní době to nebude terno asi u žádné pojišťovny…ale jsem spokojená
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsme u OZP, občas z nich něco kápne, ale žádný super výhody. Pro mne je nejdůležitější, jestli maj smlouvu se všemi doktory, které potřebuju. VZP mne s..e už z principu, jakej tam maj bordel a jaký si postavili paláce, místo aby pořádně propláceli zdrav. péči ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Januliiik píše:
My jsme celá rodina u cpzp a neměnila bych. Když jsem byla těhotná dali mi příspěvěk 3500, na vitamíny, léky, dětskou kosmetiku atd, takže spokojenost maximální. Teď je to sice 2t, ale pořád lepší než nic
To je moc dobré ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já i synové jsme u VOZP a jsem maximálně spokojená vždy co sjem tam poslala mi proplatili v maximální výši.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a co říkáte na revirní bratrskou pojišťovnu má s ní někdo zkušenosti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gina108 píše:
VZP mne s..e už z principu, jakej tam maj bordel a jaký si postavili paláce, místo aby pořádně propláceli zdrav. péči
pozor na to co pisete, kdyz uz nadavate
vzp nema svoje baraky bo nema za co je koupit, vzp je v tech „palacich“ v najmu (coz podle meho by bylo lepsi kdyby si neco vlastniho postavili)
jinak proslycha se ze v lete vojenska prechazi pod ministerstvo vnitra, zaslechla jsem to „u sousedu“ ![]()
- Citovat
- Upravit