Vybrali byste si znovu své povolání?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
84
15.11.16 18:00

@Malaga Mohu se zeptat, z jakého důvodu Vám Vaše stávající zaměstnání nevyhovuje? Jsou to skutečnosti, o kterých jste, před rozhodnutím pracovat ve zdravotnictví, nevěděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
15.11.16 18:03

@Maol děkuji za Vaše přispění :) myslím, že Vaše neupadající motivace a celková spokojenost je výbornou kombinací :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
15.11.16 18:04

@aleeenka o dost víc administrativy, méně kolegyň (tudíž méně času na pacienty), „poslání“ se změnilo v obchod/službu… posun v chování pacientů negativním směrem.
Na zdrávku jsem šla ve 14, takže některé okolnosti jsem fakt neřešila. ;)
Svou práci mám ráda, ale výše uvedené okolnosti mi už nevyhovují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
15.11.16 18:04

@Taao Vždy je možnost změnit či nějakým způsobem rozšířit stávající kvalifikaci a kompetence :) Důležité je vidět v té činnosti smysl :) Velmi Vám děkuji za Vaše přispění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
15.11.16 18:06

@Ornwen Velice Vám děkuji za přispění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
15.11.16 18:07

@Nimie Těžko říct :) Znám i takové, které jsou vyučené prodavačky a práce je velmi baví :) Děkuji Vám za přispění a Váš názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
15.11.16 18:08

@Jogrr Výborně! Spokojenost v práci je jednou ze stěžejních v životě :) Děkuji Vám za přispění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
15.11.16 18:09
@aleeenka píše:
@Nimie Těžko říct :) Znám i takové, které jsou vyučené prodavačky a práce je velmi baví :) Děkuji Vám za přispění a Váš názor :)

To jo, mě jde spíš o vyšší pravděpodobnost. Jasně, že se najdou i takové, které nemají ani maturitu a přesto dělají něco, co je naplňuje a baví. Ale i z toho, co pozoruju ve svém okolí, tak spokojenější bývají spíš vysokoškoláci a spíš ti ze specializovanějších oborů - na takovou ekonomku jde hromada lidí, která to nechce dělat, ale potřebuje mít titul, v IT většinou člověk, který se tím nechce živit, nepřežije školu a odejde dřív než jí dokončí (aspoň na naší fakultě to bylo docela vidět).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
15.11.16 18:09

@Malaga Naprosto chápu. Velmi Vám děkuji za přispění a Vaše názory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
15.11.16 18:10

@aleeenka bez urazky, Vase hlasky mi brutalne pripominaji takove ty velmi velmi pozitivne naladene mentory, ala system letadlo, prodej dek z ovciho rouna apod. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
15.11.16 18:11

Jsem učitelka a stejné povolání bych si zvolila opět. Je to krásná práce, člověk vidí za sebou výsledky své práce, kolikrát potkávám po letech bývalé studenty a vidím, že jsou úspěšní :srdce:
Negativa to samozřejmě má, je to jen pro silné povahy :mrgreen: Nečekala jsem, že učitelování obnáší tolik byrokracie a tolik práce kolem - mimo vyučovacích hodin. A teda ohodnocení mě také úplně netěší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
15.11.16 18:11

@Nimie Máte pravdu i tak se na tuto problematiku dá pohlížet :) Děkuji Vám mockrát za přispění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.11.16 18:12
@aleeenka píše:
@Nimie Těžko říct :) Znám i takové, které jsou vyučené prodavačky a práce je velmi baví :) Děkuji Vám za přispění a Váš názor :)

vážím si každého, kdo dělá svoji práci dobře i profesionálně. Na ty je radost pohledět, využívat jejich práce. Od prodavaček přes obkladače, učitele, policisty… ten pocit ale vůbec nezažívám u politiků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
15.11.16 18:14

Mám 2 VŠ. Psychologie a pak sociální práce a sociální pedagogika. V oboru pracuji 2 dny v týdnu.
Babička mi vždy říkala, dobře se uč, jinak budeš utírat kravám p.dele. Tak jsem se dobře učila a po zbytek týdne utírám dobytku pr.ele. :D
Obojí mne baví a původní obor bych neměnila. Naopak, až se má osobní situace uklidní, uberu toho dobytka a přidám víc lidí :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
15.11.16 18:14

@Jogrr :lol: :lol: :lol: Tak to mi ještě nikdo neřekl :) Jen zjišťuji, jak jsou na tom se spokojeností v práci lidé ve věku 25+. To je vše. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat