Vybrali jsme jméno Nikolas

303
5.1.12 10:04

Vybrali jsme jméno Nikolas

Ahojky děvčata :kytka: :) s přítelem jsme se dozvěděli na UZV srdíčka že to bude kluk. Je to naše první miminko, a vybrali jsme jméno NIKOLAS…Líbí se nám oboum, ale pořád si říkám, jak mu budem říkat? Niky, Nikynku, Nikýsku apod…?… Poradíte další varianty? :oops: ;) :hug: :andel: :kytka: chci pro inspiraci. :) Jinak vím, budu mu říkat všelijak ;) bude to andílek(doufám, že doslova) :) :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
5.1.12 10:08

Tak gratulace!! Jméno je moc pěkný…já bych říkala Niku, Nicky, Nikolasku…jakkoliv…vybrali jste moc hezky! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
5.1.12 10:09

Já mám kamaráda a ten se jmenuje NIKOLA a říkáme mu Niky, Niku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
5.1.12 10:16

Oba kluci si stejně začali říkat nějak, protože to ještě pořádně celé jméno nevysloví, a my to přebrali a s náma i rodina, známí, dokonce ve školce … ono to nějak dopadne! A bez toho, když jsou hodný, jsou to broučci a brášci kočičí,a když zlobí, tak hoši v koši!!! a vůbec … :srdce: :mavam:

Říkala bych mu Nik, Niky, Nikýsek …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
5.1.12 10:17

Niki, Kolin, Nikolka, Niko, Klaus :mrgreen: , Ni©ki,Nikola. čerpáno Kanppové :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
5.1.12 10:19

Krásné jméno, :palec: taky to byl můj favorit. :srdce:

Říkala bych Niku, Niky ;) - Nikýsek je šílený :? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
312
5.1.12 10:27

Známí mají Mikuláše, to je podobný, a říkají mu Koli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
5.1.12 11:43

Jméno krásný, dobře jste vybrali :potlesk: Taky máme Mikuáška, říkám mu kulich a momentálně koblich :lol: páč žere jak kyselina a začíná být hodně symetrickej :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
5.1.12 11:46

Sousedi mají taky Nikolase. Říkají Niko nebo Nikolasi, Nikolásku. Jiné varianty jsem do nich neslyšela. Je to moc pěkné jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
5.1.12 12:26

ahoj,můj přítel se tak jmenuje,je původem z řecka,přece jen to je řecké jméno.Taky se mi líbí ale já bych ho klukovi nedala.Jeho mamka(tchýně) a vlastně celá jeho rodina mu říká Nikolo.To mi přijde dost ujeté,Nikola je přece babské jméno:)Já mu jménem neříkám,jen přezdívkama,takže je mi to jedno,ale jméno fakt moc pěknéé:)) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
5.1.12 12:30
katkabanova píše:
ahoj,můj přítel se tak jmenuje,je původem z řecka,přece jen to je řecké jméno.Taky se mi líbí ale já bych ho klukovi nedala.Jeho mamka(tchýně) a vlastně celá jeho rodina mu říká Nikolo.To mi přijde dost ujeté,Nikola je přece babské jméno:)Já mu jménem neříkám,jen přezdívkama,takže je mi to jedno,ale jméno fakt moc pěknéé:)) ;)

Nikola je i chlapské jméno právě 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3663
5.1.12 12:36
hanourek píše:
Ahojky děvčata :kytka: :) s přítelem jsme se dozvěděli na UZV srdíčka že to bude kluk. Je to naše první miminko, a vybrali jsme jméno NIKOLAS…Líbí se nám oboum, ale pořád si říkám, jak mu budem říkat? Niky, Nikynku, Nikýsku apod…?… Poradíte další varianty? :oops: ;) :hug: :andel: :kytka: chci pro inspiraci. :) Jinak vím, budu mu říkat všelijak ;) bude to andílek(doufám, že doslova) :) :mrgreen: :srdce:

Ahoj náš první syn se také jmenuje Nikolas:-) Od malička jsme mu říkali Nikýsku,Niky když začal trošku žvatlat začal říkat Niny:-) tak jsme mu také tak říkali ted už je mu 5 let a říkame mu Niko Nikolasi,ale doktorka mu říkala když byl malí dokonce i Nikolko :mrgreen: Je to moc krásné jméno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
5.1.12 12:38
RyBANA píše:
katkabanova píše:
ahoj,můj přítel se tak jmenuje,je původem z řecka,přece jen to je řecké jméno.Taky se mi líbí ale já bych ho klukovi nedala.Jeho mamka(tchýně) a vlastně celá jeho rodina mu říká Nikolo.To mi přijde dost ujeté,Nikola je přece babské jméno:)Já mu jménem neříkám,jen přezdívkama,takže je mi to jedno,ale jméno fakt moc pěknéé:)) ;)
Nikola je i chlapské jméno právě 8)

no to je možné,ale když se řekne Nikola,vidím holku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
valeri74
15.3.12 00:52

A Nikola Šuhaj loupežník byl podle tebe taky holka? Nikola je naopak především mužské jméno.

• Citovat
  • Upravit
3663
15.3.12 06:38
valeri74 píše:
A Nikola Šuhaj loupežník byl podle tebe taky holka? Nikola je naopak především mužské jméno.
:potlesk: :palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky