Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak to si s dovolením počkám na odpověď-čekáme také malou lvici ![]()
Jo to by měn taky zajímalo nevím zda na tom něco je pravdy ale malá je fakt na zabití proti rakovi ![]()
@Marry11 a sakra, já jsem rak a dceruška bude lev-to asi budou boje
ještě že chlap je váha-to vyrovná ![]()
Já jsem lvice a co si tak pamatuju, tak výchova je celkem zbytečná, stejně jsem si dělala, co jsem chtěla ![]()
Partner je taky lev a jedno dítko máme štíra a druhé berana, jsme taková výbušná domácnost trochu
![]()
Manžel je váha a umí to s dcerou lépe než já a já jsem vodnar
S dovolením. Jsem velká lvice a nejvíce jsem ocenila hodně volnosti. Chtěla jsem taky dítě ve lvu a mám chlapečka. Toto znamení se prý vychovává samo. Kamarádka má skoro čtyřletou holku. Děti jsou šikovný, ale hodně tvrdohlavý. Malý je ještě malý, tak s výchovou moc neporadím, neposlouchá. Je hodně živý, celkem náročné dítko. Ale po druhém roce bude zlatý jak mi řekly zkušené maminky. Děti potřebují hodně podnětů aby se nenudily, nejsou to pecky, které budou sedět a nebudete o nich vědět. Mají chuť do života, poznávat nové věci…
@Pipet píše:
Já jsem lvice a co si tak pamatuju, tak výchova je celkem zbytečná, stejně jsem si dělala, co jsem chtěla![]()
souhlas, naši na to taky přišli
Já mám doma 2 raky manžela a dceru a pohoda dcera byla užasná ale ta druhá je lev já nevím zda je to pravda ale ona je od malička tak aktivní nespavá tvrdohlavá vzdoruje já neívm zda to s ní neumím nebo to vypovídá o znamení a fatk je to pravda.
modlím se at třetí se narodí od 24/8 to je panna ne?ẗy jsou pracující obětavý hodný ![]()
@Veronika444 píše:
Máte někdo doma malou lvici? Jaká je výchova tohoto temperamentního znamení? Jak s ní nejlépe vycházet
já jsem lvice. Výchova je normální, jako u kohokoliv jiného. Každé dítě je originál, dva lvové nikdy nebudou stejný
čekám též lvíče, už se na to těším ![]()
Mám skoro dvouletou lvici.
A ano je temperamentní, živá a tak, ale myslím, že to má spíš po tatínkovi.
Já vidím, že musím dodržovat určitá pravidla a nepovolit, jakmile povolím, zkouší a zkouší, co by ještě šlo…ale to neplatí jen u lvic.
Každopádně my spolu občas bojujeme, kdo je silnější…
Já sem štír. ![]()
@Pipet píše:
Já jsem lvice a co si tak pamatuju, tak výchova je celkem zbytečná, stejně jsem si dělala, co jsem chtělaPartner je taky lev a jedno dítko máme štíra a druhé berana, jsme taková výbušná domácnost trochu
![]()
tak to máte hodně veselé. Můj chlap je beran, dítě bude lvíče (doufám) a já mám blížence, on štíra. U nás občas taky veselo ![]()
Máte někdo doma malou lvici? Jaká je výchova tohoto temperamentního znamení? Jak s ní nejlépe vycházet