Výchova holčičky znamení lev

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6538
20.8.14 14:45

@Veronika444 tak to mě pobavilo, můj malý, když ho za něco hubuju, tak taky dělá, že nevidí a neslyší a dokáže stát jako socha a koukat jinam. Si říkám, kam na to ten 2leťák chodí a ona to asi bude ta lví povaha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
20.8.14 15:30

@Veronika444 @mischelinka Holky, ja to delam doted, v prubehu let jsem to vypracovala k dokonalosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
20.8.14 15:45
@Křováček píše:
@Veronika444 @mischelinka Holky, ja to delam doted, v prubehu let jsem to vypracovala k dokonalosti :mrgreen:

poraď nám, jak to potlačit, jak vyhrát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
20.8.14 15:49

@mischelinka Rada bych, ale jeste jsem na sebe nevyzrala :mrgreen: Ale klid, zarucuju, ze to nadavani vnima, jen se tvari jako ze nic, aby si nezadal a hlavne - prece neprizna, ze neco udelal spatne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
20.8.14 16:13
@Křováček píše:
@mischelinka Rada bych, ale jeste jsem na sebe nevyzrala :mrgreen: Ale klid, zarucuju, ze to nadavani vnima, jen se tvari jako ze nic, aby si nezadal a hlavne - prece neprizna, ze neco udelal spatne :mrgreen:

mě ten můj malý lev stejně baví, to je neuvěřitelně emotivní znamení, ale hlavní je, neztratit tvář, vyhrát, být ten vůdce :mrgreen: Každý den mě baví sledovat ty jeho hysteráčky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
20.8.14 20:18

@mischelinka To jsi vystihla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
28.8.14 22:49

Holky a ty lvi máte tak divoký že místo chození běhají? nebo já mám tam extrémní případ živého dítěte? :lol:

• Citovat
  • Upravit
9414
28.8.14 22:54

@Marry11 ne, je děsný lenoch a nejradši leží a nechává se obskakovat mladším bráchou. A když mě to vytočí, tak kývne hlavou, jakože to chápe, ale nic na tom nezmění :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
28.8.14 22:56

Aha ty tak to bych ti ji vyměnila, já sem dnes myslela že se Nela za ty 2 měsíce změnila ale tak vidí venek tak uplně zajiskří ty oči takový ty dáblovy a hrrrrrr a je v háji :lol: takže to tedy dnes byla procházka dítě 500 m snad ode mně a pak mně hodila odrážedlo že ho nepotřebuje a běhala jak po zahradě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML