Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Veronika444 tak to mě pobavilo, můj malý, když ho za něco hubuju, tak taky dělá, že nevidí a neslyší a dokáže stát jako socha a koukat jinam. Si říkám, kam na to ten 2leťák chodí a ona to asi bude ta lví povaha ![]()
@Veronika444 @mischelinka Holky, ja to delam doted, v prubehu let jsem to vypracovala k dokonalosti ![]()
@Křováček píše:
@Veronika444 @mischelinka Holky, ja to delam doted, v prubehu let jsem to vypracovala k dokonalosti
poraď nám, jak to potlačit, jak vyhrát ![]()
@mischelinka Rada bych, ale jeste jsem na sebe nevyzrala
Ale klid, zarucuju, ze to nadavani vnima, jen se tvari jako ze nic, aby si nezadal a hlavne - prece neprizna, ze neco udelal spatne ![]()
@Křováček píše:
@mischelinka Rada bych, ale jeste jsem na sebe nevyzralaAle klid, zarucuju, ze to nadavani vnima, jen se tvari jako ze nic, aby si nezadal a hlavne - prece neprizna, ze neco udelal spatne
mě ten můj malý lev stejně baví, to je neuvěřitelně emotivní znamení, ale hlavní je, neztratit tvář, vyhrát, být ten vůdce
Každý den mě baví sledovat ty jeho hysteráčky ![]()
Holky a ty lvi máte tak divoký že místo chození běhají? nebo já mám tam extrémní případ živého dítěte? ![]()
@Marry11 ne, je děsný lenoch a nejradši leží a nechává se obskakovat mladším bráchou. A když mě to vytočí, tak kývne hlavou, jakože to chápe, ale nic na tom nezmění ![]()
Aha ty tak to bych ti ji vyměnila, já sem dnes myslela že se Nela za ty 2 měsíce změnila ale tak vidí venek tak uplně zajiskří ty oči takový ty dáblovy a hrrrrrr a je v háji
takže to tedy dnes byla procházka dítě 500 m snad ode mně a pak mně hodila odrážedlo že ho nepotřebuje a běhala jak po zahradě ![]()