Vychytávky pro kempování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1938
12.8.15 11:55

Sprcha vypadá zajímavě :think: A to někam zavěšujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30988
12.8.15 11:57

@radkka Tak posli prosim do SZ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
12.8.15 12:02
@Alenka píše:
Sprcha vypadá zajímavě :think: A to někam zavěšujete?

strom, nebo když to nejde jinak, tak třeba na držák kol na střeše auta. Máme teplou vodu třeba pro malý bazének pro mimča u stanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.8.15 12:03
@Cuddy píše:
@radkka Tak posli prosim do SZ :-)

Názvy ti nepovím, projeli jsme toho tolik :nevim: My jsme v jednom kempu třeba dvě noci a jdeme dál. Problém jsmě měli třeba na Slapech, to byl bordel, že jsem měla chuť volat policii, nakonec jsem usnula :mrgreen: Často jsme bývali v kempech na Šumavě (tam si pamatuji, že jsme byli v Aníně, tam bylo hezky a klid, celkem čisto), kemp v Třeboni je super (tam je myslím jen jeden), čisto a noční klid rušily jen vyskakující ryby. Chlum u Třeboně mě ještě napadá… vůbc mám ale zkušenost a shodla jsem se s více lidmy, že na jihu jsou kempy klidnější a lidé slušnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
12.8.15 15:09

Chlum u Třeboně - Sever, byli jsme letos a super! Doporučuji.
Každopádně obdivuju, že jedete po 2 dnech dál. Mě by to balení zabilo. Máme takovejch krámů, že raději popojedeme autem a vrátíme se zase do jednoho kempu, než to všechno opakovaně balit a stavět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
14.6.16 12:19

Zabezpečujete nějak stan proti krádežím, když odcházíte přes den z kempu? Cenné véci dám do auta, ale nechci přijít ani o spacáky a tak. Nebo jsem praštěná? Jedeme kempovat poprvé. Díky za zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
14.6.16 12:36

@masima my tedy ne, ale asi záleží jak kde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
14.6.16 12:40

My teda taky ne, jen při ho odchodu zavřeme, ale dají se pro klid duše pořídit třeba zámky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
14.6.16 12:42

@masima Moc si neumím představit, že by zámek na plátně někoho zastavil :lol:, takže ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
14.6.16 12:47

@BaMaK tak někoho to zastaví - takového toho „jdu kolem a nemám v kapse kudlu“ to zastaví, není zase taková sranda stan roztrhat, aby si toho nikdo nevšiml.
Ono je to dvousečné, když stan zamkneš, tak dáváš najevo „mám tu něco, co má cenu zamykat“, takže zase můžeš některé živly přilákat.
Takže když o něco nechci přijít v kempu, tak to mám s sebou (spacák hodit do auta, pokud je to nějaká kvalitka). Nebo si na daném místě rychle udělat kamarády a stany si hlídat navzájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
14.6.16 12:48
@Mar__tanka1983 píše:
@BaMaK tak někoho to zastaví - takového toho „jdu kolem a nemám v kapse kudlu“ to zastaví, není zase taková sranda stan roztrhat, aby si toho nikdo nevšiml.
Ono je to dvousečné, když stan zamkneš, tak dáváš najevo „mám tu něco, co má cenu zamykat“, takže zase můžeš některé živly přilákat.
Takže když o něco nechci přijít v kempu, tak to mám s sebou (spacák hodit do auta, pokud je to nějaká kvalitka). Nebo si na daném místě rychle udělat kamarády a stany si hlídat navzájem.

Souhlasím s posledním, to mi přijde jako levné a účinné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
14.6.16 13:07

Tak za mě je nejlepší naházet všechno do auta, obzvlášť, pokud stojí v blízkosti stanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
14.6.16 13:12

@habet @BaMaK @Mar__tanka1983 @dalimil Díky, vy jste rychlí :potlesk:. No naše spacáky rozhodně nějaká super kvalitka nejsou, tak ho necháme odemčený, když je to normální.
Strašně se těšíme, chlap v životě nespal pod stanem a vůbec nemá žádné dobrodružné zážitky z dětství. To já zas jó, a když teď máme dceru, chceme, aby něco v životě pěkného zažila a měla na co vzpomínat. Tak jsme koupili stan a teď o víkendu budeme testovat, a pak shánět, co by se nám bývalo hodilo, aby to bylo na příště. Ale jako z našich známých se nikdo netváří, že by chtěl jezdit s námi. To mě docela štve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
14.6.16 13:12
@masima píše:
Zabezpečujete nějak stan proti krádežím, když odcházíte přes den z kempu? Cenné véci dám do auta, ale nechci přijít ani o spacáky a tak. Nebo jsem praštěná? Jedeme kempovat poprvé. Díky za zkušenosti.

Tak do auta můžeš dát i ty spacáky, ne? My ve stanu nenecháváme nic o co bychom neradi přišli, ale je pravda, že stanujeme často a ještě se nám nestalo, že by nám do stanu někdo vlezl. I když takový zámek na stanu by mohl zloděje přilákat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
14.6.16 13:13

@kaktusik Jojo, asi to tak nakonec uděláme. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie