Vydědit syna?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ArankaC.
30.10.12 13:21
@rejžička píše:
@bumbinka Docela by mě zajímalo, jak by se to dokazovala, že např. neprojevuje zájem. Přišlo by tomu klučinovi (resp. jeho mamince) předvolání k soudu a chodili by tam známí svědčit, že dítě nejeví zájem?

Nezletilé dítě prostě nemůžeš vydědit. Nezáleží vždy jen na něm, jestli se s otcem uvidí… U zletilého asi svědci předpokládám.

• Citovat
  • Upravit
20518
30.10.12 13:22
@kinley píše:
Wow docela drsné ale znám jeden případ z okolí.
Chlap si upekl miminko se svou kolegyní, té se narodil chlapec na kterého on platil ale nikdy ho neviděl… Roky běžely a on se oženil a měl další dvě děti se svou manželkou, postavili do rodinný domeček a pohoda. Po 11 letech měl chlap autonehodu a zemřel. A kdo je na tom teď úplně nejhůř? jeho manželka, protože barák byl napsaný na toho chlapa a ona musela vyplatit dědictví na jeho „úlet“ z minulosti. Takže ženská bez manžela, s hypotékou na krku a ještě si musela vzít pujčku 800 tisíc aby vyplatila jeho první dítě. Tím že jeho prvnímu dítěti je pouze 11 let tak peníze dostala jeho maminka, které teď v práci se nám chlubí že si konečně koupili chatu a že je na tom luxusně :) Drsné že? někdy si ten osud s námi zajímavě hraje :D ale to byla jen taková vsuvka z mého okolí :)

Tohle jsem přesně cítila. Že tady nebude ani tak problém ten prcek, jako jeho maminka… ale těžko říct, kdo na tom jak je a jak je spravedlivé, a čí stranu se rozkutálí tátovy penízky. Málokdy jsou totiž ex a současná tak objektivní, aby se dokázaly opravdu dohodnout v prospěch nebožtíkových dětí, a ne sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
30.10.12 13:23

@wildcat to je hezký ;) hlavně že jste spokojený všichni :hug:

@kinley nj, ale tak brala si ho s děckem tak musí počítat se vším ;)

@Bubina ano bývalá může být mrcha, č. bka cokoliv, ale nesnáším když si někdo udělá dítě a pak na něj se. e, tak nemá š. kat když se neumí chovat v rámci slušnosti.

• Citovat
  • Upravit
1438
@Elin29 píše:
Hmm..tak ty jsi taky pěkná koukám.. :zed:..zajímalo by mě jak se jednou budeš tvářit až takto odstřihne tvoje děcka.. :zed: :cert:

Neodstřihne, zakladatelka už bude mít veškerý jeho majetek napsaný na sebe a chlap bude ten, kdo odkráčí s holou řití plodit další děti :mrgreen:

Fujtajbl. Já čekala nějaký drsný příběh nezvedeného potomka, které nepracuje, dělá dluhy, třikrát denně třískne s milující matinkou o futro, aby od ní získal nějaké peníze… a ono jenom chlap si zplodil dítě a děsí se závazků :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.

@brisco :lol: Zadel? Výborné, to slyším prvně, ale asi to začnu používat v rámci upouštění od vulgárních výrazů. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2185
30.10.12 13:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
30.10.12 13:26
@ArankaC. píše:
@brisco :lol: Zadel? Výborné, to slyším prvně, ale asi to začnu používat v rámci upouštění od vulgárních výrazů. :mrgreen:

ještě můžeš použít sedinka ;)

• Citovat
  • Upravit
6885

Anebo je to taktika od zakladatelky strasit dedicem a fnukat az bude vse prepsane na ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
@kinley píše:
Wow docela drsné ale znám jeden případ z okolí.
Chlap si upekl miminko se svou kolegyní, té se narodil chlapec na kterého on platil ale nikdy ho neviděl… Roky běžely a on se oženil a měl další dvě děti se svou manželkou, postavili do rodinný domeček a pohoda. Po 11 letech měl chlap autonehodu a zemřel. A kdo je na tom teď úplně nejhůř? jeho manželka, protože barák byl napsaný na toho chlapa a ona musela vyplatit dědictví na jeho „úlet“ z minulosti. Takže ženská bez manžela, s hypotékou na krku a ještě si musela vzít pujčku 800 tisíc aby vyplatila jeho první dítě. Tím že jeho prvnímu dítěti je pouze 11 let tak peníze dostala jeho maminka, které teď v práci se nám chlubí že si konečně koupili chatu a že je na tom luxusně :) Drsné že? někdy si ten osud s námi zajímavě hraje :D ale to byla jen taková vsuvka z mého okolí :)

tak tak vždycky to nemusí být tak jednoduché… a některé ženy jsou mrchy a kolikrát si to dítě upečou i za zády toho chlapa… znám ne jeden případ, kdy holka chěla díte vysadila prášky a chlapovi tvrdila, že je bere… ten se pak sestačil divit… soudit se má až se pozná celá situace a ne hned odsuzovat tak jak tady 98% pisatelek..

Příspěvek upraven 30.10.12 v 13:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847

To je zase pokračování - Morálka nadevše:)

Můj manžel se od 5 let neviděl se svým otcem, nic si neudělali, ale prostě tak to bylo. Nemá zájem ho vidět a když umře, tak je mi naprosto jasné, že veškeré dědictví odmítne. Je to pro něj cizí člověk, který si vybudoval novou rodinu a je to jejich majetek, ke kterému mají nějaké vazby a nedovedu si představit, proč by po jeho pozůstalých měl něco chtít. Důvod - před 50 lety si mě udělal, tak teď si vezmu, co mi patří mi přijde dost ujetý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kinley
30.10.12 13:27

@K.Black
ale šmarija to já přece vím a ani nikoho neobhajuju…jen sem tím chtěla říct že se nedivím (po zkušenostech z okolí) že otázku dědictví někdo řeší…A ano ženská si ho brala s děckem tudíž byla blázen že si nezjistila jak to mají s barákem atd…a chlap byl taky vůl protože na to nemyslel co tím ještě horšího způsobí, když si třeba umře :) myšleno s nadsázkou…
Já jen řekla příběh o z okolí který dopadl všelijak…bohužel pro ně všechny…

• Citovat
  • Upravit
6885
30.10.12 13:28

Mne prijde ujety mit dite a nemit o nej zajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
@ArankaC. píše:
Exka ne, syn jo. Mimochodem asi půjdu zvracet. :poblion: Tatíček se nestará, synáčka prakticky odepsal a ještě se bojí, aby náhodou něco nezdědil. Humus prostě.

Tak nějak bych to taky řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
@Bubina píše:
To je zase pokračování - Morálka nadevše:)Můj manžel se od 5 let neviděl se svým otcem, nic si neudělali, ale prostě tak to bylo. Nemá zájem ho vidět a když umře, tak je mi naprosto jasné, že veškeré dědictví odmítne. Je to pro něj cizí člověk, který si vybudoval novou rodinu a je to jejich majetek, ke kterému mají nějaké vazby a nedovedu si představit, proč by po jeho pozůstalých měl něco chtít. Důvod - před 50 lety si mě udělal, tak teď si vezmu, co mi patří mi přijde dost ujetý…

to je trochu jinak situace nez nezaopatreny 4 lety dite.. nemyslis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
@Alice82 píše:
tak tak vždycky to nemusí být tak jednoduché… a některé ženy jsou mrchy a kolikrát si to dítě upečou i za zády toho chlapa… znám ne jeden případ, kdy holka chěla díte vysadila prášky a chlapovi tvrdila, že je bere… ten se pak sestačil divit… soudit se má až se pozná celá situace a ne hned odsuzovat tak jak tady 98% pisatelek..

Když souložím musím počítat s tím, že dítě může vzniknout. :nevim:

To by se mělo učit už v 2. třídě na základní škole.

Kde je zodpovědnost? A proč si ti chudáci nabrnkli mrchu??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria