Vydělávání sledováním videí na TikToku
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Sledovani videi tiktok
@Anonymní píše:
A kolik se tím tak dá vydělat?
Tomu nevěřím už by dosli aj mne a h…o podvod
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prace na doma
edit admin: příspěvek smazán pro porušování pravidel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také Jsem začala Sledovat Dnes měly přijít peníze a nepřišly takže zase další podvod ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elilila mohu poprosit jak jste to udělala nebo odkaz? Děkuji moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elilila píše:
@Tereza Terez
ano funguje, už nějakou dobu tam vydělávám, proste musíš mít telegram, oni ti tam poslou video a kdyz ho zkouknes (to oni sledujou jestli si to videla cele) tak kliknes na policko pod videem “zhlednuto (+50Kč) a pak vydeláváš dokud mají videa pro tebe. Ale podvod to není, tedy zatím se mi nic nestalo. a jakmile si chceš peníze vybrat, můžes dát pod tím místo zhlednuto dokoncit a tam je platba a muzes si to nechat poslat na telefon, na ucet…. jsou tam asi 4 moznosti.❤️
mužeš prosím poradit jak vidělavat za zhlednutí videa?
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano mám tu aplikaci 5 dní a funguje to. Ale úplně jinak než tady píšete. Jako začátečník máte 5 korun za sledování reklamy. Nemusíte ji vidět celou. Peníze chodí na účet. Pak se stanete VIP 1 a posílají 10 Kč zatím jsem vše dostal
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano mám tu aplikaci 5 dní a funguje to. Ale úplně jinak než tady píšete. Jako začátečník máte 5 korun za sledování reklamy. Nemusíte ji vidět celou. Peníze chodí na účet. Pak se stanete VIP 1 a posílají 10 Kč zatím jsem vše dostal
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Xx-mdl ja do toho sla a prislo mi 200kc (dala jsem jen cislo uctu) za jedno video. pote mi prislo dalsich 200 za 5 videi a pak uz chteli jen nejak predplatne, tak jsem prestala odepisovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit