Vydělávání sledováním videí na TikToku
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Miriamka1996 ja do toho sla (asi jinej clovek, nez ten Vas) a prislo mi 200kc (dala jsem jen cislo uctu) za jedno video. pote mi prislo dalsich 200 za 5 videi a pak uz chteli jen nejak predplatne, tak jsem prestala odepisovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Laura9877 ja do toho sla a prislo mi 200kc (dala jsem jen cislo uctu) za jedno video. pote mi prislo dalsich 200 za 5 videi a pak uz chteli jen nejak predplatne, tak jsem prestala odepisovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tik tok
Chtěla bych říct že taky jsou to tři dny a nic mi nepřišlo…po vyplacení to dává na výběr čtyři možnosti číslo účtu nebo číslo karty a nic mi nepřišlo takže by bych řekla podvod
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Laura9877 takže, vám vydělané Finanční prostředky, sledováním krátkých videí, opravdu na vámi, daný platební prostředek, dorazili? pokud ANO tak za, jak dlouho? Díky za Info
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Týniště 345 také mi nic nepřišlo a čekám už 6 dní je to podvod
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Možné to je
Ahoj,
Možný to je, jen se člověk musí dostat k těm co nejsou podvodný 😊
Takže 90% lidí co tu odpovídá o tom nemá ani páru, jen vetšinou nadávají bo se nechali okrást nebo jim to jen nepřišlo.
(btw. Kamarádka tím vydělává 2-5k denně)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak kdyby paní/slečna Tereza doložila aspoň fotku že ji ty peníze opravdu přišly na účet, dalo by se tomu věřit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sledování videí v telegramu
@Tereza Terez pošlete fotku že vám opravdu došly na účet, a budeme vám věřit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky by mě to zajímalo, zda opravdu přišly na účet. Mě tyhle věci totiž přijdou podvodné, ale nikdy jsem nezkoušela, takže nemůžu takto háňet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit