Vydrží domácí vepřovka v teple?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vydrží domácí vepřovka v teple?
Lidičky, chystáme se na dovču v ČR pod stan. Nevím, jestli v kempu bude možnost pronajmout si lednici. Jelikož nemám vyzkoušeno, které konzervy, co se dají koupit, se dají jíst, tak mě napadlo, že si udělám domácí konzervu.
Netuším ale, jestli by taková konzerva přežila i několik dní v horku? Nebo je to blbost a nejde to? Díky za rady. Budu ráda i za konkrétní okazy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Zvejka.lucik píše:
Lidičky, chystáme se na dovču v ČR pod stan. Nevím, jestli v kempu bude možnost pronajmout si lednici. Jelikož nemám vyzkoušeno, které konzervy, co se dají koupit, se dají jíst, tak mě napadlo, že si udělám domácí konzervu.
Netuším ale, jestli by taková konzerva přežila i několik dní v horku? Nebo je to blbost a nejde to? Díky za rady. Budu ráda i za konkrétní okazy
My na vodu kupujeme Express menu. Je zatavené v celofánu a přežilo s námi už dost výprav. I to, že jsme jídlo měli skoro celý týden ve stanu. Chuťově dobré, skladné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To nevydrží, hlavně z domácích konzerv pokud to špatně zpracuješ tak hrozí nákaza botulotoxinem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P4ja To je paráda, díky!!!
Přesně tohle jsem potřebovala najít!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zvejka.lucik píše:
@P4ja To je paráda, díky!!!Přesně tohle jsem potřebovala najít!!!
Není za co. Určitě seženeš i jiné druhy expedičního jídla. My máme vyzkoušené tohle. Jen jsme nezkoušeli ty jejich přílohy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit