Vyhledání lokace čísla

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
48
23.12.24 20:41

Vyhledání lokace cisla

Krásný Večer..Chci se zeptat…Je možné zjistit polohu čísla když v telefonu není simka? Ale komunikace proběhla přes WhatsApp jen? Číslo přes WhatsApp normálně funguje..Ale kdybych jako já chtěla lokalizovat odkud dotyčná osoba píše je to možné i když simka v telefonu není? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13717
24.12.24 01:16

WA nefunguje, když v telefonu není sim karta (pokud teda není nějaká e-karta, tomu už nerozumím). A pochybuju o tom, že by to šlo jen tak zjistit. Tyhle informace má jen operátor a může jen poskytnout nejspíš jen policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.12.24 03:58

@Anonym2216 ty nikoho lokalizovat nemůžeš. Takhle to fakt nefunguje :mrgreen: :lol: jo a bez sim ti WhatsApp nepojede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20835
24.12.24 06:27
@Anonym2216 píše: Více

Tak WhatsApp můžeš mít nainstalovaný i na počítači. Tohle ti neřekne vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101465
24.12.24 07:51
@martina.se píše: Více

Funguje, pokud tam byl nastaveny v době, kdy tam ta sim byla, minimálně po nejakou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16923
24.12.24 15:05

Whats App nebude uplně vázaný na simku, protože já ho mám v notasu :mrgreen:

Jinak ty nemůžeš lokalizovat nic, pokud ten telefon s tebou nesdílí lokalitu. Ale operátor může lokalizovat a to pak předat policii. A i to má svá pravidla - když se brácha zabil, chtěli jsme vědět co dělal dopoledne před tím, policie prý neměla pravomoc to zjistit :nevim: takže tam asi musí být závažnější prohřešek, který policii za lokalizaci telefonu bude stát… Třeba dítě v ohrožení, apod. nicméně pokud v telefonu není simka (to se fakt dá otevřít WA? já myslela, že běží nějaký ten režim pro nouzová volíní, ale jinak nic).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101465
24.12.24 19:39

@chs.jasmin Tak v dnešní době je vsude tolik wifin, ze se pripoji i telefon bez sim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24572
25.12.24 11:37

Polohu jen tak nezjistíš. To by každý mohl každého šmírovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
25.12.24 13:28

Díky bohu to nejde. Nebo rozhodně ne jen tak snadno.
Brrr už jen ta představa, že by takto mohl každý stalkovat každého je děsivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák