Internetový vyhledávač

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.12.24 12:27

internetový vyhledávač

Zdravím, je mi to opravdu trapné, ale nějak začínám zaostávat za technogiemi, patřím k ročníkům, které stihly vystudovat střední školu bez mobilu a internetu, ale stejně jsem se docela držela, dokud…
Na internet chodím přes chytrý telefon a léta jsem využívala vyhledavač Google, přes PC to byl hlavně vyhledavač přes Seznam a teď nevím, co se stalo, či co se mi v telefonu nastavilo a skáče mi tam vyhledávání přes nějaký Privacywall a to je naprosto děsný, nejen, že mi to nepreferuje odkazy na české stránky, ale celkově se mi přes to cokoliv hrozně špatně vyhledává, jakoby ten vyhledavač měl i problém s češtinou, protože mi to třeba vyhledává odkazy bez některého písmena, i když klíčové slovo je napsáno správně.., já nevím, ale má schopnost něco si sama vyhledat díky tomuto vyhledavači se dost omezila… To už vyhledavač Google není? Nebo co se s tím vyhledavačem stalo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35475
14.12.24 12:32

Asi máš nastavený jako hlavní ten co ti vyskakuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.24 12:40

@JancaS84 no, tak už jsem to zjistila, že nemám, díky, ale nechápu, jak se mi to mohlo přenastavit, asi nějaké děcko :zed: Každopádně hurá!

• Citovat
  • Upravit
11777
14.12.24 12:45

Ono kolikrát stačí nejet třeba na nějakou stránku tam vyskočí automaticky hláška zda chci tuto stránku nastavit jako výchozí…člověk to bezmyšlenkovitě odtukne a už je to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
14.12.24 14:24

V poslední době to hází výsledky hlavně z těch velkých webů, na nějaké články z lepších webů nebo studie, případně blogy, musím jet na další stránky. Dřív to takto nebylo, myslím. Ono je možná dobré to kombinovat s duckduckgo a pak ještě s něčím. Já hledám dost v angličtině, s češtinou to může ale podobné. Prostě to doporučuje ty velké, známější weby, než aby to hledalo hlavně to, co hledáš. Ony jsou v tom asi taky prachy. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák