Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@JancaS84 no, tak už jsem to zjistila, že nemám, díky, ale nechápu, jak se mi to mohlo přenastavit, asi nějaké děcko
Každopádně hurá!
Ono kolikrát stačí nejet třeba na nějakou stránku tam vyskočí automaticky hláška zda chci tuto stránku nastavit jako výchozí…člověk to bezmyšlenkovitě odtukne a už je to…
V poslední době to hází výsledky hlavně z těch velkých webů, na nějaké články z lepších webů nebo studie, případně blogy, musím jet na další stránky. Dřív to takto nebylo, myslím. Ono je možná dobré to kombinovat s duckduckgo a pak ještě s něčím. Já hledám dost v angličtině, s češtinou to může ale podobné. Prostě to doporučuje ty velké, známější weby, než aby to hledalo hlavně to, co hledáš. Ony jsou v tom asi taky prachy. ![]()
Zdravím, je mi to opravdu trapné, ale nějak začínám zaostávat za technogiemi, patřím k ročníkům, které stihly vystudovat střední školu bez mobilu a internetu, ale stejně jsem se docela držela, dokud…
Na internet chodím přes chytrý telefon a léta jsem využívala vyhledavač Google, přes PC to byl hlavně vyhledavač přes Seznam a teď nevím, co se stalo, či co se mi v telefonu nastavilo a skáče mi tam vyhledávání přes nějaký Privacywall a to je naprosto děsný, nejen, že mi to nepreferuje odkazy na české stránky, ale celkově se mi přes to cokoliv hrozně špatně vyhledává, jakoby ten vyhledavač měl i problém s češtinou, protože mi to třeba vyhledává odkazy bez některého písmena, i když klíčové slovo je napsáno správně.., já nevím, ale má schopnost něco si sama vyhledat díky tomuto vyhledavači se dost omezila… To už vyhledavač Google není? Nebo co se s tím vyhledavačem stalo?