Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, neporadil by mi někdo telefon, který dělá hezké fotky? Jinak moc požadavky nemám, spíš jen brouzdam po netu, ale chtěla bych nějaký co dělá pěkne fotky. Vždycky jsem měla Samsung, ale ty fotky se mi zdají horší a horší, jak kdyby časem se ten foťák nicil nebo nevím čím to je. Cena bych chtěla ideálně max do 10tis. Nevím jestli je i lepší kupovat teď a nebo čekat na slevy po vánocích.
Řekla bych, že v té cenové relaci by byl fajn třeba Xiaomi Redmi Note 13 ![]()
Jinak top fotky dělají iPhony a Samsungy Galaxy, ale ty už jsou v trochu jiných cenách ![]()
Možná bych zvážila i nějaký starší iPhone 11 pro nebo 12 pro… to by ses vešla.
Příspěvek upraven 10.12.24 v 19:54
Koukala jsem v diskusi a někdo tam doporučoval OnePlus Nord 3 nemáte někdo zkusenost? Vůbec tu značku neznám ale vypadá zajímavě
O Applu přemýšlím, ale zas nevim když pujdu do toho levnějšího, jestli to fakt bude stát za to
@Alca1212 píše: Více
Oneplus na fotky můžu jenom doporučit. Má ho mamka a ty fotky jsou mazec.
Mám Samsung A52 a kam se na něj hrabe
@ALIPELI a jinak je s nim spokojena? Jde pořídit za 8tis tak cena uplne super. Tak si rikam jestli není čas změnit znacku
jinak jsem celý zivot verna samsungu
Já jsem taky měla doposud jenom samsungy a oneplus je opravdu o třídu víš za menší peníze
One plus mám a mega spokojenost. Poměr cena výkon. ![]()
Jo a i je odolný na pády. ![]()
Já toho přechodu nelitovala ani minutu… ty fotky jsou úžasné ![]()
Mám Xiaomi Redmi Note 13 Pro a jsem teda za ty prachy fakt nad míru spokojená. Přecházela jsem ze Samsung Galaxy Note 20 Ultra a tenhle levnej Xiaomi fotí teda daleko líp. Nelituju. Manžel má teď Xiaomi 13T Pro a taky pecka, ale kolik stojí netušim 😁
Velice dobře fotí motorola. Jednu jsem měla a byl to rozhodně nelepší fotomobil. Poruchová nebyla, bohužel jsem si ji rozbila sama. Teď jsemmm zahlídla recenzi na nový model a opět vychvalovaný. My teď celá rodina máme apple na všechno, ale kdyby ne, chci motorolu. Iphone také fotí dobře, ale ta motorola podle mě fotila lépe.