Podezření na odposlech doma

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.12.24 13:58

Podezreni na odposlech doma

Ahoj,

Omlouvam se za anonym, ale asi chápete důvod.
Nerada bych zabíhala do podrobností, ale mám podezření, že doma manžel nainstaloval štěnici/ odposlech.
Neni tu někdo, kdo by věděl, jak toto případně zjistit? Slyšela jsem, ze snad jsou na to nějaké firmy, ale nemam s tim zkušenost.

Předem dekuji za reakce.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
7.12.24 14:00

Proč by to manžel dělal? Teda pokud si domu nevodíš milence…

• Citovat
  • Upravit
16184
7.12.24 14:09
@Hanka1 píše: Více

Třeba je to jeden z těch žárlivých jedinců, co musí mít o všem přehled :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.24 14:12
@Dahlia0409 píše: Více

Asi tak..

• Citovat
  • Upravit
983
7.12.24 14:13

Někteří toho jsou schopni. Ale nelze vyloučit, že zakladatelka je paranoidní. Paranoidní jedinec si myslí, že po někom někdo jde a hledá pro to důkazy. Neparanoidní jedinec si všímá podezřelých skutečností a říká si, že to je náhoda. Než něco opravdu nenajde a dojde mu, že se možná nemýlí.

Paranoik: Jdou po mně a já to zjistím.
Neparanoik: Sice to tak vypadá, ale to přece není možné, tohle nikdo normální nemůže udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3057
7.12.24 14:16

Napadla mě trošku krkolomná cesta - zkus doma jako že telefonovat s někým, nebo mluvit o někom, koho tvůj manžel vyloženě nesnáší. Jako že říkat věci, na které by za normálních okolností reagoval negativně. Třeba že onu osobu pozveš k sobě domů na kávu atd. A počkej, jestli se náhodou manžel podřekne nebo začne vyptávat, co že to plánuješ. Chápeš, jako že podnikneš něco tajného, do čeho on by chtěl určitě zasáhnout, a vyčkej, jestli se tak stane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3057
7.12.24 14:17

@NaNicemNezalezi Znáš ten vtip? To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že po tobě nejdou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.24 14:18

Prosím diskuze není o tom zda jsem/ nejsem paranoidní, ale jestli někdo nemá praktické zkušenosti s odhalením odposlechu.
Paranoidní jsem nikdy nebyla a nejsem, ale manžel je typ muže, co musí mít všechno a všechny pod kontrolou, je nesmírně žárlivý a k tomuto podezření mám vážné důvody.
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
16184
7.12.24 14:21
@Anonymní píše: Více

To byl takový celou dobu vašeho vztahu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.12.24 14:21

Pak bych ho poslala do tmy i bez potvrzeni o stenici :think: jinak ano, firmy najdeš na netu. Projedou byt a zjisti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.24 14:22
@teroonka píše: Více

Dekuji, neco podobného jsem právě zkoušela a mé obavy to potvrdilo, proto bych rada zkusila nějaký detektor/ firmu, abych to měla černé na bílým.

• Citovat
  • Upravit
21232
7.12.24 14:23

Znam takové jedince, co by toho byli schopni. Ale instalovat doma odposlechje pomerne slozite.
Muzes vic popsat, proc mas to podezreni? Co se prolatlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21232
7.12.24 14:25

Mluvila jsi do zapnuteho telefonu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20858
7.12.24 14:37

A nebude jednodušší rozvod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31275
7.12.24 14:47

Na heurece se prodavaji detektory, našla sem i aplikaci.ty levnejsi ale odhalí jen některé, pokud to bude kamera na zaznam, ktery se nikam nevysílá, jen ukládá, ten ti to nenajde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák