Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Proč by to manžel dělal? Teda pokud si domu nevodíš milence…
@Hanka1 píše: Více
Třeba je to jeden z těch žárlivých jedinců, co musí mít o všem přehled ![]()
Někteří toho jsou schopni. Ale nelze vyloučit, že zakladatelka je paranoidní. Paranoidní jedinec si myslí, že po někom někdo jde a hledá pro to důkazy. Neparanoidní jedinec si všímá podezřelých skutečností a říká si, že to je náhoda. Než něco opravdu nenajde a dojde mu, že se možná nemýlí.
Paranoik: Jdou po mně a já to zjistím.
Neparanoik: Sice to tak vypadá, ale to přece není možné, tohle nikdo normální nemůže udělat.
Napadla mě trošku krkolomná cesta - zkus doma jako že telefonovat s někým, nebo mluvit o někom, koho tvůj manžel vyloženě nesnáší. Jako že říkat věci, na které by za normálních okolností reagoval negativně. Třeba že onu osobu pozveš k sobě domů na kávu atd. A počkej, jestli se náhodou manžel podřekne nebo začne vyptávat, co že to plánuješ. Chápeš, jako že podnikneš něco tajného, do čeho on by chtěl určitě zasáhnout, a vyčkej, jestli se tak stane.
@NaNicemNezalezi Znáš ten vtip? To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že po tobě nejdou ![]()
Prosím diskuze není o tom zda jsem/ nejsem paranoidní, ale jestli někdo nemá praktické zkušenosti s odhalením odposlechu.
Paranoidní jsem nikdy nebyla a nejsem, ale manžel je typ muže, co musí mít všechno a všechny pod kontrolou, je nesmírně žárlivý a k tomuto podezření mám vážné důvody.
Děkuji
@Anonymní píše: Více
To byl takový celou dobu vašeho vztahu?
Pak bych ho poslala do tmy i bez potvrzeni o stenici
jinak ano, firmy najdeš na netu. Projedou byt a zjisti
@teroonka píše: Více
Dekuji, neco podobného jsem právě zkoušela a mé obavy to potvrdilo, proto bych rada zkusila nějaký detektor/ firmu, abych to měla černé na bílým.
Znam takové jedince, co by toho byli schopni. Ale instalovat doma odposlechje pomerne slozite.
Muzes vic popsat, proc mas to podezreni? Co se prolatlo?
Na heurece se prodavaji detektory, našla sem i aplikaci.ty levnejsi ale odhalí jen některé, pokud to bude kamera na zaznam, ktery se nikam nevysílá, jen ukládá, ten ti to nenajde…
Ahoj,
Omlouvam se za anonym, ale asi chápete důvod.
Nerada bych zabíhala do podrobností, ale mám podezření, že doma manžel nainstaloval štěnici/ odposlech.
Neni tu někdo, kdo by věděl, jak toto případně zjistit? Slyšela jsem, ze snad jsou na to nějaké firmy, ale nemam s tim zkušenost.
Předem dekuji za reakce.