Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Vsechny obchodaky si z nas delaji srandu, lekarnicke retezce taktez. Nasla jsem si kamennou lekarnu nedaleko bydliste a tam chodim. Zakaznickou kartu maji svoji, majitelka je sama lekarnici, bere to, co je vyhodne a co nejsou sr…co se treba detske vyzivy tyka. Nedvno jsem kupováa pro maleho opalovaci lrem. Co ma dr.max vyyyyhodne v akci za 399, to maji tam za 240. Takze asi tak…to same UM pro prcka, caje, prikrmy…
Já chodím jen do Dr.Max, mám zákaznickou kartu, sem tam je tam sleva např. Collafit za 299kč z 359kč s kartou atd. jinak na běžné léky - Paralen, kapky do nosu, čípky, černé uhlí… slevy asi nejsou
… myslím, že všude je to na jedno brdo a chtějí na Tobě vydělat, nikde zásadně neušetříš, jednou na tomhle v Dr.Max jindy na onom v Tesco ![]()
@Zami k dr. maxovi chodíme jen pro léky na předpis, neúčtují si 30 Kč… jinak běžně léky na volný prodej nakupuju v jedné osvědčené lékárně ve městě, kde jsou schopni mi dobře poradit… UM, čaje, příkrmy, pleny.. už dávno objednávám z netu
Díky za informace ![]()
@madi jojo, taky objednávám z netu, ale kdyby náhodou mám všechny po ruce, asi i chytrou lékárnu.
Kupuji v nemocniční lékárně, Dr. Max je levnější jen někdy, na některé věci to má zase extrémně napálené, karta nekarta. Na léky na předpis to asi výhodnější je, ale já jinak všechno koupím levněji jinde, včetně antikoncepce.
Oživuji diskuzi. Dneska se mi stalo že dcera dostala na předpis kapky do nosu. Vyzvedla jsem je v lékárně Dr Max a mám jejich kartu. Sice ještě starou ale mám. Jde mi o to že mají akci pro děti a seniory, kdy je 50% sleva na doplatek. Kartu jsem na požádání předložila ale lékárník mi řekl že dítě by mělo mít svoji ale že pro tentokrát mi „uzná“ tu moji. V jiné lékárně stejné značky mi ale minule stejnou slevu uznali bez řečí. Nevíte někdo jak to teda je? Na jejich webu je že slevu může uplatnit kterýkoli držitel karty ale sleva je k datu nar. na receptu. Jde mi o to že tenhle lékárník je asi jediný který má pořád nějaké problémy.
@dominika.t Já jí mám taky spíš mi jde o podmínky použití. Protože jedna magistra v pohodě a další má kecy. Tak bych potřebovala vědět jak to s tou slevou je. Neřeším výši doplatku ale když už teda tu kartu mám tak jí chci využívat ale pokaždý se dozvím něco jinýho.
@KackaDoup Já tam taky pro nic jiného nechodím. Na volně prodejné je buď drahý anebo když jsem chtěla něco trošku speciálnějšího tak mi to museli objednat.
@jakuve Mě právě jednou uznali kartu jak na léky pro děti tak dokonce pro mamku která už je ve věku seniora a tam jsem to ani nečekala. A podruhé má lékárník řeči že to nejde
.
@KackaDoup přesně. Chtěla jsem po nich Imunoglukan a koukala co že to chci ![]()
Využíváte kamenné lékárny? je výhodné mít zákaznickou kartu dr. max nebo benu? nebo se vám vyplatí tesco lékárna.