Výhodná lékárna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3175
14.4.15 14:08
@Akras2 píše:
@KackaDoup přesně. Chtěla jsem po nich Imunoglukan a koukala co že to chci :mrgreen:

U nás ho mají úplně bezne :nevim: Já jsem s Maxem celkově spokojená. Paní mi vzdy poradí a dokonce se snaží nabídnout ty levnější a stejne účinne produkty (myslím ty bez predpisu) a vysvětlí mi rozdíly. Jen jednou se mi stalo, že by mi museli něco objednávat, jinak vždy všechno meli. A to jsou kluci porad marodi. Pokud bylo potřeba něco michat, tak jsem si skočila vždy nakoupit do Kaufu a jen jsem si to pak vyzvedla. Je fakt, že nemám po ruce moc jiných lékáren, ale nemám vlastne ani potřebu je vyhledávat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
14.4.15 14:12

@jakuve tak ja mam zkusneost spatnou…asi zalezi na tom jak je lekarna velka,…ta kde chodim ja vecne ni nemaji, za to tam vidim haldy duchodcu ve frontach s kartama, jak berou igelitky plne leku na predpis.

• Citovat
  • Upravit
3175
14.4.15 14:16
@KackaDoup píše:
@jakuve tak ja mam zkusneost spatnou…asi zalezi na tom jak je lekarna velka,…ta kde chodim ja vecne ni nemaji, za to tam vidim haldy duchodcu ve frontach s kartama, jak berou igelitky plne leku na predpis.

8o 8o 8o Fakt jo? Já mám v blízkosti dva Maxe, jedna lékárna je Velká na poliklinice a druha menší právě v Kauflandu. Ne, že by tam nikdo nikdy nebyl, ale i pokud jsem stala ve frontě, tak max 5 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
9.3.18 16:18

Zdravím,
jen připomenu, že na eMiminu najdete aktuální letáky lékáren - najdete je v menu eMimino, a to v sekci SLEVY. Stahují se tam akční nabídky ze všech obchodů a drogérií.

Monika :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.18 15:31

Ahoj holky máte někdo kartičku magistra lékárna? Jsou tam nějaké výhody?

• Citovat
  • Upravit
1
1.6.20 12:08

@radkka chtěla bych se zeptat, kde doporučujete nejvhodněji koupi antikoncepce? Je to stále Dr.Max🤔?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák