Výhodný tarif

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15453
28.8.16 23:10

Výhodný tarif

Mám telefonní číslo, které moc nepoužívám. Zrušit ho ale nechci - bohužel jsem nedala nové číslo všem. Některým jsem ho dala, ale i tak mi stále volají na staré číslo. Měla jsem docela výhodný tarif, poté to bylo zrušeno, takže jsem přešla jinam. Jenže z velmi výhodného tarifu se stal výhodný tarif a nyní pro mě absolutně nevýhodný tarif. V podstatě nevolám ani nepíšu smsky - mám spíše na přijímání hovorů. Co mi poradíte? Bohužel jsem si změny nevšimla včas, takže nevím, jestli to vůbec půjde teď zrušit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35704
28.8.16 23:14

Prehodit si na dobijeci kartu misto tarifu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
28.8.16 23:14

Zkusila bych převést na kredit. Pokud se nebude volat, útrata nula. Jen je třeba si ohlídat dobíjení kreditu, manžel nedobil kredit přes rok a číslo bylo zrušeno. Číslo si nechával kvůli internetbance, nechtěl to vyřizovat, po roce musel :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15453
28.8.16 23:27

@Romily To je právě to - dobíjet kredit - když ho dobiju, tak musím provolat - za draho a časem zase dobít. Jak se znám, tak by mi to číslo taky stihli zrušit. A přesně tak - internetbanka - už jsem to chtěla změnit, ale nepovedlo se. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35704
28.8.16 23:44

Ja dobijim tak jednou za rok asi 300 a obcas si z toho zavolam. Provolat to nemusis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
29.8.16 00:40

@Sára 1 Řešili jsme týž problém. Nakonec jsme číslo dali na kartu. Peníze se tam sice kumulují, ale kdyžtak je někdy utratíme za DMS na dobrý účel nebo tak. A pokud jde o platnost kreditu, pokud máš Android nebo iPhone, tak tam je možné si dát připomínátka, která se Ti přenášejí do různých zařízení atd., takže bys zapomenout neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
29.8.16 06:10

Já mám starý telefon taky na kartu, číslo nepoužívám ale mnoho mých známých mi na něj volá. U T-mobilu si stačí dobít 1× za rok za 200,– takže to tak moc není, na měsíc to vychází na 17kč, takže je to minimum. Občas z něho zavolám nebo odpovím na SMS, aby se mi tam ten kredit nekumuloval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
29.8.16 07:06
@Sára 1 píše:
Mám telefonní číslo, které moc nepoužívám. Zrušit ho ale nechci - bohužel jsem nedala nové číslo všem. Některým jsem ho dala, ale i tak mi stále volají na staré číslo. Měla jsem docela výhodný tarif, poté to bylo zrušeno, takže jsem přešla jinam. Jenže z velmi výhodného tarifu se stal výhodný tarif a nyní pro mě absolutně nevýhodný tarif. V podstatě nevolám ani nepíšu smsky - mám spíše na přijímání hovorů. Co mi poradíte? Bohužel jsem si změny nevšimla včas, takže nevím, jestli to vůbec půjde teď zrušit.

Zkus ČEZ Mobil, balíček platím jak volám. Bez závazků, z karty je třeba aspoň 1 x za tři měsíce udělat placenou službu, tedy stačí poslat SMS (1,20 Kč). Platíš až co využiješ, takže faktury může být klidně po roce. Dopředu se nedobíjí. KLidně do SZ, večer budu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák