Vyklizení kočárkárny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
krakrak
31.8.13 13:38

U nás to před požární kontrolou znamenalo vyklidit z kočárkárny věci, které tam nepatři: někdo tam měl uskladněný nábytek, pneumatiky. Kočárky, kola, boby apod. věci tam normálně zůstaly. Nebyl zas správce až moc aktivní?

• Citovat
  • Upravit
1101
31.8.13 13:38

@Allons-y Netušim když jsem se na to ptala tak mi řekl že kočárkárna je místnost. Ne společný prostor a proto musí být ve smlouvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
31.8.13 13:39
@krakrak píše:
U nás to před požární kontrolou znamenalo vyklidit z kočárkárny věci, které tam nepatři: někdo tam měl uskladněný nábytek, pneumatiky. Kočárky, kola, boby apod. věci tam normálně zůstaly. Nebyl zas správce až moc aktivní?

asi, on je to takový děda slídil :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krakrak
31.8.13 14:05

@Allons-y
V tom případě si myslím, že je to nějaká jeho dědkovina. U nás je kočárkárna brána jak společný prostor, ale nevím, jestli to není jen zvykem. Držím pěsti, jinak bych to všechno dědkovi narvala do ložnice!

• Citovat
  • Upravit
18259
31.8.13 14:07

Tak nevim kdy vam pristal ten papir na dverich, ale pokud az dneska, tak by urcite meli dat nejaky vetsi cas na to, aby to tam lidi mohli uklidit, za druhe, pokud tam je kocarkarna, taky nevim k cemu jinemu by to jako melo slouzit nez k ulozeni kocarku, kol apod. Nema ten barak (panelak ) nastarosti nejake druzstvo ci nekdo podobny jako je DOMOS apod.? tam bych se obratila, ale urcite to chtelo v tydnu, ted tam asi nikdo sedet nebude..:)
Jinak bych rekla panu spravcovi, ze vzhledem k tomu, ze u vas bydli lidi i v 2+1 tak proto se v baraku delaji kocarkarny a sklepy, aby si ty lidi meli kam davat kocarky apod…kam si to podle neho mate tak narychlo dat?…je to nejakej magor, jinak nevim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
31.8.13 14:12

Díky ženský, vytiskla jsem si zákony, mám i vyhrabanou tu nájemní smlouvu, kdyby něco, tak se poperu a budu na Nově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
31.8.13 15:53

@Allons-y se budem dívat teda dneska :mrgreen: já bych to tak zatím nechala a počkala co se bude dít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
31.8.13 16:20

@Allons-y takže tam bude prázdná místnost, kdyby náhodou hořelo?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
31.8.13 16:27
@dani24687 píše:
@Allons-y takže tam bude prázdná místnost, kdyby náhodou hořelo?? :nevim:

asi aby se měli kam schovat hasiči :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
31.8.13 16:28
@Allons-y píše:
asi aby se měli kam schovat hasiči :lol:

to je šílený, vídím, že barák plný důchodců, co vymýšlí blbosti, není jen u nás :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
31.8.13 16:33
@dani24687 píše:
to je šílený, vídím, že barák plný důchodců, co vymýšlí blbosti, není jen u nás :roll:

ten soused, co dělá správce nechal na chodbě mop… mám chuť to vyfotit a nahlásit. Co když bude hořet a někdo o to zakopne? :cert: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
31.8.13 16:39
@Allons-y píše:
ten soused, co dělá správce nechal na chodbě mop… mám chuť to vyfotit a nahlásit. Co když bude hořet a někdo o to zakopne? :cert: :lol: :lol:

8o 8o nahlas to, jinak tě obviní, že si to viděla a nic s tím neudělala :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
31.8.13 16:41
@dani24687 píše:
8o 8o nahlas to, jinak tě obviní, že si to viděla a nic s tím neudělala :P
:lol: sakra
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit