Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@suvik píše:
Nasi ho moc nepouzivaji, jen tatka je megaloman a chtel ten velkej. Na michani a hnetani proti nemu nereknu ani slovo. Mam teda radsi to uchyceni misy u malyho, ale to je jen zvyk. Co je fakt blby jsou krouhace a prislusenstvi, je to obrovsky, neskladny, mnohem lepsi jsou ty u toho malyho.
Nechtějí vaši ten svůj prodat a koupit si něco menšího? Kdyžtak se hlásím
![]()
PROSÍM ROZUMÍTE TOMU NĚKDO???
Stejnej robot pod stejným číslem a u toho na různých e-shopech různý popisky:
Tak jak to teda u tohohle robota doopravdy je?
Nebo, pokud jsou teda opravdu různé, nejsou označeny jiným číslem?
Jo a ještě k tomu mají někde v základním příslušenství hák a plochý míchač z nerezu a někde z toho kovu potaženého nylonem. Jak kdyby to fakt byl jinej robot - ale stejný číslo, stejná fotka..nechápu.
Tak mám nakonec Kenwood cooking chef KM096. Ještě jsem ho ale nevyzkoušela, pak poreferuji! ![]()
@Evulina Tak at dobre slouzi. MYslim, ze jsi chybu neudelala.
NAkonec experiment s objednanim KA nedopadl??
@P4ja píše:
@Evulina Tak at dobre slouzi. MYslim, ze jsi chybu neudelala.NAkonec experiment s objednanim KA nedopadl??
Zjistila jsem, že využiju i tu indukci. Kolikrát mám problém, že mám obsazené všechny plotýnky a ještě bych nějakou potřebovala..takhle můžu např. dělat na plotně hlavní jídlo a v robotu se mi bude vařit, dá se říct sama, plévka. Plus na různý vychytaný moučníky, třeba i s krémama jinak vařenýma v páře, nebo zvládne třeba odpalovaný těsto atd..Tak se moc těším, až to vše prubnu.
No a na hnětání si myslím, že Kenwood s 1500 W by stačit určitě měl..Jinak celej ten robot je těžkej, bytelnej a ty háky taky, těžké a nerezové.
@Evulina Aha, tak to ja tenhle s ohrivanim nemam, ale jinak je bytelnej, to je pravda.
Zdravím, když mám doma KW a k němu nějaký příslušenství, který nevyužiju, kde byste mi poradily ho prodávat? Nikdy jsem na netu nic neprodávala a dost často bych něco prodat potřebovala, ale dost se toho bojim…poradíte mi někdo, jak na to?
A ještě jeden dotaz, na co všechno používáte mlýnek na maso? Dá se použít i na něco jiného, než na maso? ![]()
Díky ![]()
@ZaZatackou zkusila bych to hodit na bazos nebo na facebook. Ceho vseho se chces zbavit?