Výkonný hnětač

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21091
17.2.18 14:30
@aiwwa píše:
Já mám malou kuchyň právě, tak zatím nejsem rozhodnutá zda pořídit. Kynuté dávám zadělat manželovi, místo posilovny. :lol:

Mamka taky řešila místo. Ale zase na druhou stranu, můžeš zadělat na dvakrát. No a manžela bych propustila. :D Můj to taky zvládne vybouchat a myslím, že dost dobře, ale oproti dobře vymíchanému těstu z robota, je to jinde. Sice na začátku prskal a vypadal odstrčeně :lol:

A hlavně ušetříš spoustu času a sil. Takhle navážíš přímo do mísy a rovnou dáš hnětat. Stejně tak vánoční cukroví. Prostě pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
17.2.18 14:36
@aiwwa píše:
Kitchen aid je předražený, za mě zbytečný. Ten Bosch je tedy na menší množství těsta?

Ja ho mam za 15dolacu od jednoho chlapika, co si ho koupil a zjistil, ze ho neuzije :dance: :dance: nejlepsi kup v mem zivote :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115768
17.2.18 15:11
@Lenka_Hal píše:
Ja ho mam za 15dolacu od jednoho chlapika, co si ho koupil a zjistil, ze ho neuzije :dance: :dance: nejlepsi kup v mem zivote :jazyk:

To teda, gratuluji a malinko závidím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
18.2.18 13:57
@Lenka_Hal píše:
Ja ho mam za 15dolacu od jednoho chlapika, co si ho koupil a zjistil, ze ho neuzije :dance: :dance: nejlepsi kup v mem zivote :jazyk:

Jé tak to jsi to chytla! :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
18.2.18 20:00

Koukám teď na tenhle Kenwood: http://pavon-gastro.cz/…ssional.html
Jinak asi to teda vyhraje nějaký ten Kenwood (buď tenhle výše uvedený nebo nějaký titanium, ale tam mě odrazuje, že má většinou i masomlýnek nebo struhadla, ale to ani nepotřebuju, protože mám zvlášť Tefal mlýnek na maso s nástavci na klobásy a struhadly) anebo teda fakt ten Kitchen Aid, ale ten větší, co má 6,9 l mísu a 500 W pohon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
18.2.18 20:06

A co tenhle?? Ten má jen mixér a mlýnek. https://kuchynske-roboty.heureka.cz/…specifikace/#…

Jinak nástavce jsou pro všechny roboty stejné, tak to klidně můžeš někomu poslat dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
18.2.18 20:23
@P4ja píše:
A co tenhle?? Ten má jen mixér a mlýnek. https://kuchynske-roboty.heureka.cz/…specifikace/#…Jinak nástavce jsou pro všechny roboty stejné, tak to klidně můžeš někomu poslat dál.

Díky..no, je fakt, že příslušenství lze prodat, to jo..
Pokud Kenwood, tak ale spíš asi vyberu výkonnostně od 1400 W výš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
18.2.18 20:30

@Evulina Mně tenhle naprosto stačí. Kváskovej chleba v pohodě umíchá. A jinak je na doživotí, tak až se ti ten Tefal po.., tak bude jak, když ho najdeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
19.2.18 14:07

Tak jsem začla velmi vážně uvažovat nad koupí toho většího Kitchen Aidu přes ebay. Akorát teda se tam nakupovat bojím, neumím Aj a špatně se tam orientuju, např. tam u těch robotů nemají popis zboží a abych nevybrala nějaký jiný. Potřebuju ten s 6,9 l nádobou a 500 W výkonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
19.2.18 14:18
@Evulina píše:
Tak jsem začla velmi vážně uvažovat nad koupí toho většího Kitchen Aidu přes ebay. Akorát teda se tam nakupovat bojím, neumím Aj a špatně se tam orientuju, např. tam u těch robotů nemají popis zboží a abych nevybrala nějaký jiný. Potřebuju ten s 6,9 l nádobou a 500 W výkonu.

No a nemusí se to danit platit clo?? Neposílají to z USA? Aby tě to nestálo dvakrát tolik. A taky šňůra asi bude jiná.

A jinak můžu se zeptat na co potřebuješ takový výkon??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115768
19.2.18 14:25
@P4ja píše:
No a nemusí se to danit platit clo?? Neposílají to z USA? Aby tě to nestálo dvakrát tolik. A taky šňůra asi bude jiná.A jinak můžu se zeptat na co potřebuješ takový výkon??

mimo EU je ten limit tuším do 35 eur, pak už se platí daň a clo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
19.2.18 14:26

@aiwwa No pokud vím tak naposeldy byl 22e.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115768
19.2.18 14:27

Tak omluva za chybnou informaci, je to dokonce 22 Eur, viz níže

Jak se vyměřuje clo a DPH?

DPH se vyměřuje u zásilek nad 22 Euro a tvoří 20 % z její celkové hodnoty (celková hodnota zásilky = hodnota zboží + poštovné + pojištění přepravy).

Clo se vyměřuje u zásilek nad 150 Euro a tvoří 3–11 % z její celkové hodnoty (přesná výše cla závisí na typu zboží).

U zásilek v hodnotě nad 150 Euro je tedy nutné zaplatit clo i DPH.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
19.2.18 14:30

TAdy se to dá všechno spočítat https://www.celnisprava.cz/…aric-cz.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
19.2.18 14:34

Kolik vas doma je, ze chces ten vetsi? Ten maji nasi a ja bych ho teda nechtela ani omylem. Ten mensi ma uzivatelsky mnohem pratelstejsi prislusenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí