Výkonný hnětač

Napsat příspěvek
Velikost písma:
115938
16.2.18 21:57
@Heivka píše:
@aiwwa ETA robot měla švagrová a neutáhl tužší nekynutá těsta a po půl roce se rozsypaly převody, reklamace neuznána. Cokoli co jsem měla za posledních 10 let od ETA se rozsypalo do roka. Takže za mě ani náhodou.

Fakt jo? Kamarádka ho má od vánoc a kynuté prý super, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
16.2.18 22:19

Bosch Mum, Kenwood nebo Kitchenaid je urcite volba, ktere nebudes litovat. Ja mam Aida, protoze jsem chtela, aby to i dobre vypadalo, kdyz to stoji na lince a koukam na to porad, nicmene ty prachy jsou fakt desne. Podle me Bosch (ma moje segra) udela dobrou sluzbu taky. Ma ho uz dlouho. Kenwood taky neni levna zalezitost. Takze zalezi o co ti jde hlavne. Penize, vykon, design…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
16.2.18 22:45

Zrovna nedavno jsem to resila a nakonec sla do Kenwooda. Zatim spokojenost. Kynuté těsto zvládá s přehledem a ušlehá i pár bílků v té velké mise. Na Etu jsem četla také špatné recenze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
17.2.18 07:42

Mám Kenwood chef titanium, pouštím ho téměř každý den na všechny možné úkony, mám ho zatím skoro 6 let. Když je něco potřeba tak dokoupíme. Za mě maximální spokojenost i s tolika možnými doplňky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22878
17.2.18 08:09

Já mám sencor STM pastels 44RD a jsem moc spokojená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
17.2.18 10:42
@Lenka_Hal píše:
Mam KitchenAid Classic Series a jak rika manzel, ten uhnete i kone…jede skoro kazdy den, dokonce k nemu porad prikupuju ruzne nastavce, krome test na nem meleme i maso atd…nedam na nej dopustit. Je to teda tezka kovadlina, je dobre, kdyz ma clovek velkou kuchyn, kde ma sve stabilni misto, protoze to neni na neustale vytahovani, uklizeni…

Jo na ten slyším samou chválu. Asi to není jen výkonem, který mě tedy zarazil, jak je v popisu výrobku nízký, ale asi celkovou konstrukcí a převody.

Hlavně potřebuju něco, co nejen utáhne těžká těsta na chleba, ale taky dosáhne až ke krajům nádoby a nebude zanechávat přilepené na stěnách nádoby nezpracované kusy těsta, jako to právě dělá ten SilverCrest, který má mezi metlou či hákem a nádobou moc velký prostor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
17.2.18 10:44
@suvik píše:
Bosch Mum, Kenwood nebo Kitchenaid je urcite volba, ktere nebudes litovat. Ja mam Aida, protoze jsem chtela, aby to i dobre vypadalo, kdyz to stoji na lince a koukam na to porad, nicmene ty prachy jsou fakt desne. Podle me Bosch (ma moje segra) udela dobrou sluzbu taky. Ma ho uz dlouho. Kenwood taky neni levna zalezitost. Takze zalezi o co ti jde hlavne. Penize, vykon, design…

Peníze holt budu muset připlatit za kvalitu, už šetřit nebudu, když chci robot používat denně a na těžká těsta. Design taky není zas až tak rozhodující. Hlavně síla, výkon a kvalita zpracování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
17.2.18 10:46
@aiwwa píše:
Fakt jo? Kamarádka ho má od vánoc a kynuté prý super, tak nevím.

Když ono je taky kynuté a kynuté. On ten z Lidlu řidší kynuté taky jakž takž zvládne (i když se teda ty kusy nezpracovaného těsta lepí na nádobu a musím pořád stěrkou stírat ke středu, což je pakárna a takto si práci robota nepředstavuju), ale těsto na tužší vánočku nebo chleba nezvládá. Tak těžko říct, jaká kynutá těsta kamarádka s Etou dělá..ale popravdě na Etu taky většinou neslyším moc dobré recenze, i když moc děkuji za tu kamarádčinu/tvojí dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
17.2.18 10:49
@mi.anetka píše:
Mám Kenwood chef titanium, pouštím ho téměř každý den na všechny možné úkony, mám ho zatím skoro 6 let. Když je něco potřeba tak dokoupíme. Za mě maximální spokojenost i s tolika možnými doplňky.

A zvládne zpracovat těsto i z krajů a dna nádoby? Mě se právě líbí třeba u Aida a Bosche, že se tam ty háky a metly točí i ve třetím směru jako kolem té nádoby a to ve mě vyvolává dojem, že tím právě zamezují tomu ulpívání těsta na nádobě. U Kenwoodů, právě i těchto dražších, toto není, metly či hák se točí jenom dokola + kolem své osy. Ale je fakt, že když porovnám prostor mezi metlou či hákem a nádobou u Kenwoodů a u toho mého z Lidlu, tak u mého je tam o mnoho větší prostor, to je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.2.18 11:45
@Evulina píše:
Jo na ten slyším samou chválu. Asi to není jen výkonem, který mě tedy zarazil, jak je v popisu výrobku nízký, ale asi celkovou konstrukcí a převody.Hlavně potřebuju něco, co nejen utáhne těžká těsta na chleba, ale taky dosáhne až ke krajům nádoby a nebude zanechávat přilepené na stěnách nádoby nezpracované kusy těsta, jako to právě dělá ten SilverCrest, který má mezi metlou či hákem a nádobou moc velký prostor.

já nevím kolik stojí to z toho Lidlu, ale prostě logicky něco za 3000 nemůže mít stejnou úroveň jako něco za 20.000 a výš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
17.2.18 11:46
@Lenka_Hal píše:
Mam KitchenAid Classic Series a jak rika manzel, ten uhnete i kone…jede skoro kazdy den, dokonce k nemu porad prikupuju ruzne nastavce, krome test na nem meleme i maso atd…nedam na nej dopustit. Je to teda tezka kovadlina, je dobre, kdyz ma clovek velkou kuchyn, kde ma sve stabilni misto, protoze to neni na neustale vytahovani, uklizeni…

Prosím můžeš mě trochu navést, který asi z nich máš? https://www.kulina.cz/kitchenaid/?…|11%7cseznam%7enovinky%7cbra%7cplc%7eflo%7cbrand%7crijen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.2.18 11:46
@Evulina píše:
A zvládne zpracovat těsto i z krajů a dna nádoby? Mě se právě líbí třeba u Aida a Bosche, že se tam ty háky a metly točí i ve třetím směru jako kolem té nádoby a to ve mě vyvolává dojem, že tím právě zamezují tomu ulpívání těsta na nádobě. U Kenwoodů, právě i těchto dražších, toto není, metly či hák se točí jenom dokola + kolem své osy. Ale je fakt, že když porovnám prostor mezi metlou či hákem a nádobou u Kenwoodů a u toho mého z Lidlu, tak u mého je tam o mnoho větší prostor, to je fakt.

mám kenwood, stál tedy přes dvacku, zvládne všechna tuhá těsta a na okrajích mi nic nenechává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
17.2.18 11:48

Mamka koupila po Vánocích v akci nějaký Bosch a je spokojená.
Já mám Kenwood Major Premier a naprostá paráda. Jinak spíš bych zvážila, kolik těsta budeš dělat. Mám u KW 6l mísu a třeba na buchtu z poloviční dávky je to opravdu málo a moc to nevezme. Mamka právě kupovala menší, protože toho tolik nedělá.

Jinak KW stál asi 13tisíc včetně diskových struhadel a nástavce na marmelády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
17.2.18 12:00
@P4ja píše:
Mamka koupila po Vánocích v akci nějaký Bosch a je spokojená.
Já mám Kenwood Major Premier a naprostá paráda. Jinak spíš bych zvážila, kolik těsta budeš dělat. Mám u KW 6l mísu a třeba na buchtu z poloviční dávky je to opravdu málo a moc to nevezme. Mamka právě kupovala menší, protože toho tolik nedělá.Jinak KW stál asi 13tisíc včetně diskových struhadel a nástavce na marmelády.

No já potřebuju, aby to utáhlo kynutá těsta i z 1 kg mouky, je nás víc, z půlkila to máme hned vše snědené..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
17.2.18 12:01

@Evulina Tak to je naprosto v pohodě. Na kynutá těsta má KW limit asi 4 kg. Ale zatím jsem dělala kváskový chléb asi z 2,5 kg a v pohodě.
Bílků mám vyzkoušených 12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport