Grilování v alobalu na elektrickém grilu, jde to?

31672
8.9.17 18:07

Grilovani v alobalu na el. grilu,jde to?

Ahoj, omlouvam se, mam asi hloupy dotaz. Koupila jsem si obyc. elektricky gril, a v navodu je, ze se potraviny maji grilovat pouze na te mrizce, a nesmi se pouzivat alobal, takove ty grilovaci misky, zadne nadoby, nic. A chlap mi tvrdi, ze je to blbost, ze to klidne jde( ale vim, ze s el grily nema zadnou zkusenost). co myslite vy, muze to necemu vadit? Docela by se mi to hodilo, gril by pak nebyl tak spinavej, ale bojim se. Grilujete takhle nekdo? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
8.9.17 18:10

Ty jo normálně na elektrickém grilu děláme sýr v alobalu jen na te mřížce a úplně v poho. Ja teda návody nečtu, tak jsem to nějak neřešila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
8.9.17 19:04
@Tichošlápek píše:
Ty jo normálně na elektrickém grilu děláme sýr v alobalu jen na te mřížce a úplně v poho. Ja teda návody nečtu, tak jsem to nějak neřešila :mrgreen:

Jo? Tak snad to bude v pohode :mrgreen: se prave bojim, abych tim neco nepodpalila, nebo rak :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
8.9.17 19:59

To jsem vůbec netušila. Sýry, ryby a zeleninu grilujeme vždycky v alobalu a naprosto bez újmy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
9.9.17 08:57

Taky jsem parkrat grilovala syr v elektrickem Tefalu, nez mi muz vynadal, ze alobal muze poskrabat ten teflonovy povrch…jina rizika myslim nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport