Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Evulina
hele, tak chlap mi tu zrovna říká, že mají v USA napětí buď 110 nebo 120, takže bacha na to. To by ti u nás nefungovalo. Zkus ten německý ebay, aspoň nebudeš muset řešit DPH a clo.
Zastrcka se da resit adapterem, ale ta voltaz…to si netroufam rict, jestli je to tak jednoduche.
Osobne mi to prijde jako blbost kupovat to z USA. To uz spis to Nemecko.
@suvik píše:
Zastrcka se da resit adapterem, ale ta voltaz…to si netroufam rict, jestli je to tak jednoduche.Osobne mi to prijde jako blbost kupovat to z USA. To uz spis to Nemecko.
manžel říká, že pokud bych do zásuvky na 230 dala mixer, který je na 120, tak to shoří.
No prave, kdyz jsem to kdysi hledala, tak vim, ze komusi delal nekdo primo nejakej vehikl, kterej to vyrovnaval, proste to bylo zbytecne slozity. Taky to bylo kvuli KA z Ameriky. Takze kdyz uz, tak evropskej…
A na kolik vyjde ten Kenwood xxl? Nastejno s KA? Asi to bude podobny co?
@suvik Já mám KW major premier a cenově vychází kolem 8-8 tis podle akcí..hnětací příslušenstí, masomlýnek a skleněný mixer je u toho
Když jsem to porovnávala s KA, tak tam bylo míň výbavy a cenově byl i dražší. Myslím tak kolem 13, ale jen s háky.
Jako KA bych samozřejmě brala taky, ale cenově mně to už přišlo hodně ![]()
@P4ja píše:
@suvik Já mám KW major premier a cenově vychází kolem 8-8 tis podle akcí..hnětací příslušenstí, masomlýnek a skleněný mixer je u tohoKdyž jsem to porovnávala s KA, tak tam bylo míň výbavy a cenově byl i dražší. Myslím tak kolem 13, ale jen s háky.
Jako KA bych samozřejmě brala taky, ale cenově mně to už přišlo hodně
ono je to celkově předražené, stačí se kouknout na jejich ostatní sortiment, rychlovarná konvice - červená metalíza - přes 6 tisíc
@aiwwa No právě
asi jsou dobré a vychytané, ale cenově jsou mimo. KW je taky drahej, ale zase počítám, že ho budeme mít dlouho a s dětma bude potřeba. A taky pořád něco peču.
@P4ja píše:
@aiwwa No právěasi jsou dobré a vychytané, ale cenově jsou mimo. KW je taky drahej, ale zase počítám, že ho budeme mít dlouho a s dětma bude potřeba. A taky pořád něco peču.
jako mě by se to líbilo mít v kuchyni i ten jejich kávovar, toustovač atd, vše v jedné barvě, ale máme pidi kuchyň, jsem ráda, že se vejde konvice a mikrovlnka
Jejda holky, ještě že tu jste a poradíte, to jsou teda věci ![]()
Ty volty mě vůbec nenapadly, moc děkuji za info. V tom případě se podívám po něčem po Evropě. Mě připadají ceny v ČR šíleně vyšponovaný..
@P4ja píše:
@Evulina A taky počítej s tím, že ten robot váží dost, takže moc nepřichází v úvahu s ním manipulovat.
To vím, to mi neva.
@P4ja píše: Hele řeknu ti to asi tak, ty píšeš u Kitchen Aid jen 500W ale nechápu proč u KW chceš až 1400W výše?? V čem je takový rozdíl??? Mně teda spíš těch 500W u KA moc nebere. Upřímně nevím, jestli ses spíš neunáhlila se značkou.![]()
Jinak kilo mouky nic není. To běžně zadělávám na mazance. Na svatební koláče jsme zadělávali 2×2,5 kg a taky pohoda.
A rozmyslela bych, jestli se kvůli pár ušetřeným stovkám vyplatí objednat z USA, když v tomhle vůbec nevládneš a ještě ani nevíš kolik ti napaří CLO a DPH. Takže budeš muset s poštou komunikovat a doplácet tyhle věci. Nehledě na možnost, že se s ním něco stane a potom to budeš muset ještě reklamovat.
Příspěvek upraven 19.02.18 v 15:15
On je každý ten robot trochu jinak řešený. Popravdě trochu víc věřím řemeslné práci u KA, než elektronikou nabitému KW, ale to je asi jen můj pocit..
No, jsem stejně zvědavá, co nakonec vyberu ![]()
@Evulina píše:
On je každý ten robot trochu jinak řešený. Popravdě trochu víc věřím řemeslné práci u KA, než elektronikou nabitému KW, ale to je asi jen můj pocit..
No, jsem stejně zvědavá, co nakonec vyberu
A prosím, co je tam elektronicky nabité oproti KA? Já to procházela, když jsem kupovala ten svůj a moc mně to nepřišlo. A rozebraný KW jsem viděla, ukazoval mně ho opravář, když ho měl na prodejně. Přišlo mně, že tam je jen motor a kovové převody. Tak jestli jsem něco nepřehlédla. ????
Jako KA je asi nej, ale ta cena mně přijde opravdu nasponovana. A myslím, že při normálním pečení člověk rozdíl ani nepozná. Známá peče i hodně na zakázku, nejdřív měla asi 20 let KA a teď koupila KW a říkala, že oba v pohodě stačí.
Myslím že neprohloupis u obou. Otázka je nakolik tě tlačí peníze a preference. http://www.testkvality.cz/…kych-robotu/
Tak jsem poslala na mail odkazy manželovi na:
a uvidíme, co na to on..já už mám hlavu jak pátrací balón ![]()
Oba jsou vynikající..
Jinak finančně bych nechtěla jít přes 20.000,– Kč, ale do té dvacky to dáme (tzn. u Kitchen Aidu by to muselo být objednané ze zahraničí, Kenwood tenhle výše uvedený lze za tu dvacku sehnat v ČR).
@Evulina No popřemýšlej u toho zahraničí, co potom budeš dělat se servisem příp. reklamací??
@P4ja píše:
@Evulina No popřemýšlej u toho zahraničí, co potom budeš dělat se servisem příp. reklamací??
Tak reklamace by byla možná horší, ale servis si myslím, že bych mohla uspět i v ČR, když tu mají zastoupení.
Teď koukám, že za slušnou cenu prodává maník na Bazoši: https://elektro.bazos.cz/…tisan-6l.php , ale já bohužel nechci tu skleněnou mísu. Resp. kdyby byla 6,9 l, tak se dá přikoupit stejně velká nerezová, ale 6-ti litrovou nikde nemají, co jsem koukala. Je to nějaký zrovna atypický rozměr..Ony by se mi jinak dvě mísy i hodily, stejně bych asi přikoupila ještě jednu k jakémukoli robotovi, kterého bych pořídila..