Výkonný hnětač

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
115768
19.2.18 15:34

@Evulina
hele, tak chlap mi tu zrovna říká, že mají v USA napětí buď 110 nebo 120, takže bacha na to. To by ti u nás nefungovalo. Zkus ten německý ebay, aspoň nebudeš muset řešit DPH a clo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
19.2.18 15:41

Zastrcka se da resit adapterem, ale ta voltaz…to si netroufam rict, jestli je to tak jednoduche.

Osobne mi to prijde jako blbost kupovat to z USA. To uz spis to Nemecko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115768
19.2.18 15:53
@suvik píše:
Zastrcka se da resit adapterem, ale ta voltaz…to si netroufam rict, jestli je to tak jednoduche.Osobne mi to prijde jako blbost kupovat to z USA. To uz spis to Nemecko.

manžel říká, že pokud bych do zásuvky na 230 dala mixer, který je na 120, tak to shoří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
19.2.18 15:59

No prave, kdyz jsem to kdysi hledala, tak vim, ze komusi delal nekdo primo nejakej vehikl, kterej to vyrovnaval, proste to bylo zbytecne slozity. Taky to bylo kvuli KA z Ameriky. Takze kdyz uz, tak evropskej…

A na kolik vyjde ten Kenwood xxl? Nastejno s KA? Asi to bude podobny co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
19.2.18 16:07

@suvik Já mám KW major premier a cenově vychází kolem 8-8 tis podle akcí..hnětací příslušenstí, masomlýnek a skleněný mixer je u toho

Když jsem to porovnávala s KA, tak tam bylo míň výbavy a cenově byl i dražší. Myslím tak kolem 13, ale jen s háky.
Jako KA bych samozřejmě brala taky, ale cenově mně to už přišlo hodně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115768
19.2.18 16:21
@P4ja píše:
@suvik Já mám KW major premier a cenově vychází kolem 8-8 tis podle akcí..hnětací příslušenstí, masomlýnek a skleněný mixer je u tohoKdyž jsem to porovnávala s KA, tak tam bylo míň výbavy a cenově byl i dražší. Myslím tak kolem 13, ale jen s háky.
Jako KA bych samozřejmě brala taky, ale cenově mně to už přišlo hodně :(

ono je to celkově předražené, stačí se kouknout na jejich ostatní sortiment, rychlovarná konvice - červená metalíza - přes 6 tisíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
19.2.18 16:57

@aiwwa No právě :( asi jsou dobré a vychytané, ale cenově jsou mimo. KW je taky drahej, ale zase počítám, že ho budeme mít dlouho a s dětma bude potřeba. A taky pořád něco peču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115768
19.2.18 17:09
@P4ja píše:
@aiwwa No právě :( asi jsou dobré a vychytané, ale cenově jsou mimo. KW je taky drahej, ale zase počítám, že ho budeme mít dlouho a s dětma bude potřeba. A taky pořád něco peču.

jako mě by se to líbilo mít v kuchyni i ten jejich kávovar, toustovač atd, vše v jedné barvě, ale máme pidi kuchyň, jsem ráda, že se vejde konvice a mikrovlnka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
19.2.18 20:40

Jejda holky, ještě že tu jste a poradíte, to jsou teda věci 8o
Ty volty mě vůbec nenapadly, moc děkuji za info. V tom případě se podívám po něčem po Evropě. Mě připadají ceny v ČR šíleně vyšponovaný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
19.2.18 20:41
@P4ja píše:
@Evulina A taky počítej s tím, že ten robot váží dost, takže moc nepřichází v úvahu s ním manipulovat.

To vím, to mi neva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
19.2.18 20:44
@P4ja píše: Hele řeknu ti to asi tak, ty píšeš u Kitchen Aid jen 500W ale nechápu proč u KW chceš až 1400W výše?? V čem je takový rozdíl??? Mně teda spíš těch 500W u KA moc nebere. Upřímně nevím, jestli ses spíš neunáhlila se značkou. :nevim:

Jinak kilo mouky nic není. To běžně zadělávám na mazance. Na svatební koláče jsme zadělávali 2×2,5 kg a taky pohoda. :)

A rozmyslela bych, jestli se kvůli pár ušetřeným stovkám vyplatí objednat z USA, když v tomhle vůbec nevládneš a ještě ani nevíš kolik ti napaří CLO a DPH. Takže budeš muset s poštou komunikovat a doplácet tyhle věci. Nehledě na možnost, že se s ním něco stane a potom to budeš muset ještě reklamovat. :?

Příspěvek upraven 19.02.18 v 15:15

On je každý ten robot trochu jinak řešený. Popravdě trochu víc věřím řemeslné práci u KA, než elektronikou nabitému KW, ale to je asi jen můj pocit..
No, jsem stejně zvědavá, co nakonec vyberu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
20.2.18 08:22
@Evulina píše:
On je každý ten robot trochu jinak řešený. Popravdě trochu víc věřím řemeslné práci u KA, než elektronikou nabitému KW, ale to je asi jen můj pocit..
No, jsem stejně zvědavá, co nakonec vyberu ;)

A prosím, co je tam elektronicky nabité oproti KA? Já to procházela, když jsem kupovala ten svůj a moc mně to nepřišlo. A rozebraný KW jsem viděla, ukazoval mně ho opravář, když ho měl na prodejně. Přišlo mně, že tam je jen motor a kovové převody. Tak jestli jsem něco nepřehlédla. ????

Jako KA je asi nej, ale ta cena mně přijde opravdu nasponovana. A myslím, že při normálním pečení člověk rozdíl ani nepozná. Známá peče i hodně na zakázku, nejdřív měla asi 20 let KA a teď koupila KW a říkala, že oba v pohodě stačí.

Myslím že neprohloupis u obou. Otázka je nakolik tě tlačí peníze a preference. http://www.testkvality.cz/…kych-robotu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
20.2.18 18:29

Tak jsem poslala na mail odkazy manželovi na:

1. Kenwood chef titanium
  2. Kitchen Aid 5KSM7580

a uvidíme, co na to on..já už mám hlavu jak pátrací balón :mrgreen:
Oba jsou vynikající..
Jinak finančně bych nechtěla jít přes 20.000,– Kč, ale do té dvacky to dáme (tzn. u Kitchen Aidu by to muselo být objednané ze zahraničí, Kenwood tenhle výše uvedený lze za tu dvacku sehnat v ČR).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
20.2.18 18:38

@Evulina No popřemýšlej u toho zahraničí, co potom budeš dělat se servisem příp. reklamací??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
21.2.18 09:19
@P4ja píše:
@Evulina No popřemýšlej u toho zahraničí, co potom budeš dělat se servisem příp. reklamací??

Tak reklamace by byla možná horší, ale servis si myslím, že bych mohla uspět i v ČR, když tu mají zastoupení.
Teď koukám, že za slušnou cenu prodává maník na Bazoši: https://elektro.bazos.cz/…tisan-6l.php , ale já bohužel nechci tu skleněnou mísu. Resp. kdyby byla 6,9 l, tak se dá přikoupit stejně velká nerezová, ale 6-ti litrovou nikde nemají, co jsem koukala. Je to nějaký zrovna atypický rozměr..Ony by se mi jinak dvě mísy i hodily, stejně bych asi přikoupila ještě jednu k jakémukoli robotovi, kterého bych pořídila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí