Výkonný hnětač

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21091
21.2.18 09:24

@Evulina Ono zase pozor, ne vždycky to servis rád servisuje. My takhle chtěli indukci z Polska, ale taky nás upozorňovali, že s tím bývají problémy, protože technikové mají servisní čísla pro český trh. Právě kvůli tomu, aby to lidi netahali někde ze zahraničí a oni to pak nemuseli řešit. Ale asi je to značka od značky. Tohle byl konkrétně Elektrolux.
No já dvě mísy nemám a nechybí mně. Upřímně lepší sklo než nerez. Nerez je chladnej a nic v něm pořádně nevykyne. Spíš bych brala plast, ale ten KW nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
21.2.18 10:12

Houby, ja strcim misu vzdycky do lehce vyhraty trouby a testo kyne skvele. A naopak dve misy pouzivam. V jedne micham zloutky a v druhe snih. V te mensi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
21.2.18 10:16

@suvik Tak to je snad jasné, že ve vyhřáté troubě to vykyne. Psala jsem obecně, že nerez je chladnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
21.2.18 10:19
@suvik píše:
Houby, ja strcim misu vzdycky do lehce vyhraty trouby a testo kyne skvele. A naopak dve misy pouzivam. V jedne micham zloutky a v druhe snih. V te mensi.

Prosím tě, ty jsi psala, že máš Kitchen Aid? Jaký typ? Myslíš, že by šla k robotu, který má 6,9 l mísu, i menší mísa, že by to do těch postranních úchytů pasovalo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
21.2.18 10:36
@P4ja píše:
@Evulina Ono zase pozor, ne vždycky to servis rád servisuje. My takhle chtěli indukci z Polska, ale taky nás upozorňovali, že s tím bývají problémy, protože technikové mají servisní čísla pro český trh. Právě kvůli tomu, aby to lidi netahali někde ze zahraničí a oni to pak nemuseli řešit. Ale asi je to značka od značky. Tohle byl konkrétně Elektrolux.
No já dvě mísy nemám a nechybí mně. Upřímně lepší sklo než nerez. Nerez je chladnej a nic v něm pořádně nevykyne. Spíš bych brala plast, ale ten KW nedělá.

No jo no, nevím, ještě to promyslím..
Jinak s tou skleněnou mísou - brala bych to, kdyby se v případě rozbití dala koupit jiná, ale nikde ke KA 6 litrovou nevidím.. :nevim:
Proto jsem se i ptala teď suvika, jestli jde k robotu přidělat i mísa jiného rozměru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
21.2.18 10:47
@Evulina píše:
Prosím tě, ty jsi psala, že máš Kitchen Aid? Jaký typ? Myslíš, že by šla k robotu, který má 6,9 l mísu, i menší mísa, že by to do těch postranních úchytů pasovalo? :think:

Tak to vubec netusim, co to je za misu, ta 6l. Ja mam ten mensi KA. Ten jsem koupila v prislusenstvi s dvema misama. Nasi maji ten velkej a maji tusim jen jednu misu. Nerez. Navic u mensiho je jine uchycovani misy - je to uchycene spodkem, jakoby vrutem. Takze kazda misa ma stejny spodek, jen jiny objem. Ta vetsi ji ma v tech packach, takze moc nechapu co to pan ma za typ misy. Nekoukala jsem teda na ten inzerat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
21.2.18 10:48
@P4ja píše:
@suvik Tak to je snad jasné, že ve vyhřáté troubě to vykyne. Psala jsem obecně, že nerez je chladnej.

No ale to je prece jedno, ze je nerez chladnej. Tys to psala jako nevyhodu a ze pak ti nevykyne testo. To je blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
21.2.18 10:53

@suvik Ale není, psala jsem to ve srovnání s plastem. Tam je úplně jinde, tam nic nahřívat nemusíš a vykyne to mnohem líp než v nerezu. Mám i takovou tu mísu z Tupperware, kde to je během chvilky.
Jinak samozřejmě výhoda nerezu je v tom, že ho umyješ, nenatáhne barvu třeba z mrkve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
21.2.18 11:03

Plast bych nechtela ani omylem. Jen rikam, ze neni treba se bat nerezovy misy, protoze to kyne uplne normalne. Ja davam stejne testa vzdycky na teply misto, at uz jsou v cemkoliv.

Sklo je krasny, ale neprakticky. Plast je pro me hnus jak vizuelne tak celkove, kdyz nemusim, vyhnu se mu.

Ja ti nevim, ten inzerat na bazosi je asi uplne jinej typ KA, na ceskych webech jsem ho vubec nenasla. Jen na nemeckych strankach a tam stoji novej cca 11.000,–. V Nemecku ale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
21.2.18 11:16

@suvik Dovolím si nesouhlasit, pokud je plast a nerez na stejném místě, tak v plastu to kyne líp. Je to fyzika.

Ale jasně, když má člověk pořád teplo a nebo může mít zapnutou troubu i na kynutí, tak je to jedno.

Jinak jestli, je to na německých stránkách nové, tak by k tomu mohli mít příslušenství tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
21.2.18 11:30

Ja vubec nechapu co resis ale? Troubu zapnu na pet minut max, na 70, vypnu a pak tam na hodinu strcim testo. :nevim: What is the problem? Predpokladam, ze kdyz peces, tak pouzivas troubu. Takze mluvit o nejakych nevyhodach nebo naopak vyhodach mi pripada uplne ireleventni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
21.2.18 11:31

Osobne bych se na nejakej ne uplne standardni (u nas jako) KA vyprdla. Co jsem tam tak procitala diskuzi, nemcky teda umim uz dost blbe, tak s klasickym prislusenstvim k 6,9l KA to nesedi a lidi si tam pak objednavaji prislusenstvi z USA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
21.2.18 12:07
@suvik píše:
Plast bych nechtela ani omylem. Jen rikam, ze neni treba se bat nerezovy misy, protoze to kyne uplne normalne. Ja davam stejne testa vzdycky na teply misto, at uz jsou v cemkoliv.

Sklo je krasny, ale neprakticky. Plast je pro me hnus jak vizuelne tak celkove, kdyz nemusim, vyhnu se mu.

Ja ti nevim, ten inzerat na bazosi je asi uplne jinej typ KA, na ceskych webech jsem ho vubec nenasla. Jen na nemeckych strankach a tam stoji novej cca 11.000,–. V Nemecku ale.

Jo přesně, taky si myslím, že je to jiný typ robota a taky jsem ho našla jen v zahraničí. Poslala jsem i na ten inzerát dotazy, tak uvidíme, co inzerent odpoví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
21.2.18 12:12

Nebo si koupím tuhle 80-ti kilovou mašinu a bude vystaráno https://stroje.bazos.cz/…esta-20L.php :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
21.2.18 12:29

@suvik Nvm, já třeba peču kolikrát i jen v remosce, a když dělám třeba jen houskové knedlíky, tak nepotřebuju zapínat troubu vůbec. A na chleba potřebuju, jen aby mě najel kvásek a naběhnul na těch 6 - 12 hod v míse, a to dávám do plastu, pak musím přehodit do nerez mísy, vymíchám stočím a pak nechávám kynout v ošatce třeba 12 hodin v lednici. Troubu zapínám až třeba druhý den.

Píšu svojí zkušenost. Ty zapínáš troubu, já ne, když to není potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí