Výlet se 17měsíčním dítětem

447
14.6.16 18:44

výlet s 17 měsíčním dítětem

Ahoj,
zajímá mě, jestli by ste jeli s 17 měsíčním dítětem tři hodiny přímým vlakem(pravdebodobne s kupečkem) a poté absolvovali celodenní akci. Jedná se o Lughnasad v Nasavrkách pres den stánky a zajímavosti, večer keltské kapely.

Ubytování ve stanech přímo v areálu. (máme velký stan a dali bysme pod dceru matraci)

Byla jsem v loni na podobné akci, byl vecer cca 23 hodin a sedela tam na dece paní a kolem ní tam lozilo asi roční dítě a oba byli v pohodě.

Bylo by to poprvé co by sme takhle vyjeli a spali ve stanu. Já, malá a můj přítel. Malá je moc hodná bezproblémova, nebrečí je v klidu.

Hrozně mě zajímá váš názor… díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20385
14.6.16 18:49

Pokud si na to troufate, tak proc ne ;) Ja bych nejela, ale to je moji pohodlnosti, ale moje kamaradka takhle jezdi s malou od uplneho miminka na ryby s manzelem, spi v bivaku (stanu) a jsou spokojeni ;) Takze jestli si troufate, tak bych klidne jela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
14.6.16 19:05

Jela bych… na cestování a podobné akce je nejlepší dítě zvykat hned od mala :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2128
14.6.16 19:21

Já jsem hrozná fiflena, jak nemám pokoj s vlastním socialním zařízením, tak ani omylem. Takže si to nedokážu představit s dítětem už vůbec. Ale pokud to máte rádi, jezdili jste a jezdit chcete, tak si myslím, že nejvyšší čas začít ;)…takže směle do toho a užijte si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
14.6.16 19:24

Nejela bych, ale pokud je to váš styl života tak je na čase začít dceru zapojovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21614
14.6.16 19:38

Já bych nejela, protože by mě pod stan nikdo nedostal ;-) Ale jestli si na to troufáš, tak proč ne. Vlak je na přesun super, kor když si zaplatíte pro sebe celé kupé. Děti takhle jezdí s babičkou na prázdniny Praha-severní Morava. Všichni si to moc užívají.

Edit:překlepy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
14.6.16 19:54

@Ga Briela Já bych jela :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
14.6.16 22:30

Klidně jeď. Jezdíme pravidelně z Prahy do Pardubic, to je sice jen hodinka, ale musíš ještě přes Prahu a pak dál. Nevím, odkud tam jedete a zda s přestupem. Ale dají se vybrat i různé babyfriendly vlaky. Na koridoru třeba od českých drah Railjety s dětským kinem.
A minule jsme potkali pani, co jela s holčičkou cca dva roky. Jen ona a dítě a jezdí prý každý druhý víkend kamsi, co jsem zapomněla, ale bylo to děsivě daleko. A jezdí jen na víkend. To bych asi nedávala já. Ale oni vypadali v poho.

A pod stan taky klidně. Co by jí tam mělo vadit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30987
14.6.16 23:13

Ja bych jela hned. Nase deti uz toho zvladly, jen to byva trochu fyzicky narocnejsi pro rodice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
15.6.16 10:42

@Ga Briela Osobně bych asi nejela. Třihodiny vlakem s batoletem musí být očistec pro všechny zůčastněné.. Teda alespoň s mýma děta.
Spaní pod stanem, proč ne, na druhou stranu, co s dítětem, kdyby bylo hnusně (to chce alespoň rodinný stan s velkou předsíní a pochybuju, žeten potáhnete vlakem).
Nevím, co je to za akci, tak aby t taky bavi to dítě. To budeš muset posoudit sama, ty ho zá nejlépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.