Výlet se 17měsíčním dítětem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
výlet s 17 měsíčním dítětem
Ahoj,
zajímá mě, jestli by ste jeli s 17 měsíčním dítětem tři hodiny přímým vlakem(pravdebodobne s kupečkem) a poté absolvovali celodenní akci. Jedná se o Lughnasad v Nasavrkách pres den stánky a zajímavosti, večer keltské kapely.
Ubytování ve stanech přímo v areálu. (máme velký stan a dali bysme pod dceru matraci)
Byla jsem v loni na podobné akci, byl vecer cca 23 hodin a sedela tam na dece paní a kolem ní tam lozilo asi roční dítě a oba byli v pohodě.
Bylo by to poprvé co by sme takhle vyjeli a spali ve stanu. Já, malá a můj přítel. Malá je moc hodná bezproblémova, nebrečí je v klidu.
Hrozně mě zajímá váš názor… díky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pokud si na to troufate, tak proc ne
Ja bych nejela, ale to je moji pohodlnosti, ale moje kamaradka takhle jezdi s malou od uplneho miminka na ryby s manzelem, spi v bivaku (stanu) a jsou spokojeni
Takze jestli si troufate, tak bych klidne jela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jela bych… na cestování a podobné akce je nejlepší dítě zvykat hned od mala ![]()
- Citovat
- Upravit
Já jsem hrozná fiflena, jak nemám pokoj s vlastním socialním zařízením, tak ani omylem. Takže si to nedokážu představit s dítětem už vůbec. Ale pokud to máte rádi, jezdili jste a jezdit chcete, tak si myslím, že nejvyšší čas začít
…takže směle do toho a užijte si to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejela bych, ale pokud je to váš styl života tak je na čase začít dceru zapojovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych nejela, protože by mě pod stan nikdo nedostal
Ale jestli si na to troufáš, tak proč ne. Vlak je na přesun super, kor když si zaplatíte pro sebe celé kupé. Děti takhle jezdí s babičkou na prázdniny Praha-severní Morava. Všichni si to moc užívají.
Edit:překlepy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klidně jeď. Jezdíme pravidelně z Prahy do Pardubic, to je sice jen hodinka, ale musíš ještě přes Prahu a pak dál. Nevím, odkud tam jedete a zda s přestupem. Ale dají se vybrat i různé babyfriendly vlaky. Na koridoru třeba od českých drah Railjety s dětským kinem.
A minule jsme potkali pani, co jela s holčičkou cca dva roky. Jen ona a dítě a jezdí prý každý druhý víkend kamsi, co jsem zapomněla, ale bylo to děsivě daleko. A jezdí jen na víkend. To bych asi nedávala já. Ale oni vypadali v poho.
A pod stan taky klidně. Co by jí tam mělo vadit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych jela hned. Nase deti uz toho zvladly, jen to byva trochu fyzicky narocnejsi pro rodice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ga Briela Osobně bych asi nejela. Třihodiny vlakem s batoletem musí být očistec pro všechny zůčastněné.. Teda alespoň s mýma děta.
Spaní pod stanem, proč ne, na druhou stranu, co s dítětem, kdyby bylo hnusně (to chce alespoň rodinný stan s velkou předsíní a pochybuju, žeten potáhnete vlakem).
Nevím, co je to za akci, tak aby t taky bavi to dítě. To budeš muset posoudit sama, ty ho zá nejlépe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.