Výlet s miminkem

Anonymní
13.4.11 09:11

Výlet s miminkem

Ahoj maminky, mám miminko 3,5 měsíce a potřebovali by jsme během května/června na jeden den do Brna, ale kde přebalit a nakrmit? A ještě když nekojím. Myslím, že to je celkem problém. Auto sice máme, ale do tak velkýho města si autem netroufnu, takže pojedeme vlakem. Cestujete tak někdo s miminkama? Kde krmíte UM a přebalujete? Já si myslím, že to asi budeme muset odložit na jindy, až bude větší :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
13.4.11 09:15

No, nase mala mela tri mesice v nedeli :-) Jelikoz mamka stavi baracek a rekonstruujeme (rozumej prestavujeme) chatku v horach, mam s tim hodne zkusenosti :-)
Prebalit? Myslim, ze muzes kdekoliv! Mekace, KFC a vsechny vets obchodni domy maji koutek pro prebaovani, popr. to preci zvladnes v kocaru, ne? :-) No a krmeni UM??? Vubec to prece neres, placnete s sebou na prvni lavicku ci do nejake nekur. restaurace a je hotovo :-)
My byvame opravdu cele dny na stavbe, nebo chodime na vyslapy - mala si spokojene chrupka a kdyz je treba, zvladame i bojove podminky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.4.11 09:15

Zkušenost nemám, ale jedete s kočárkem? V tom se nedá přebalit? A nakrmit - když budeš mít vodu s sebou a namícháš si to někde, dá se krmit asi kdekoliv. Možná Mc Donaldy apod. budou mít takovéhle zázemí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
13.4.11 09:17

Uvidis, ze to krasne zvladnete a jeste si vylet uzijete!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.11 09:19

Já bych taky řekla, že to není problém, kočár s sebou mít budete, v něm přebalíš i převlíkneš, jak je potřeba… A když nekojíš, tak si vezmi s sebou termosku s teplou vodou, odsypané jednotlivé dávky UM. a namícháš to kykoliv a kdekoliv…
V prckových třech měsících jsme trávili venku i celé dny, sice jsem kojila, ale nebylo to tím pro mě jednodušší, naopak, pil vždcyky přes půl hodiny, kojila jsem s kloboučky, pak se poblil, … a stejně jsme to zvládli :palec: .
Prostě se toho neboj a uvidíš, že to bude v pohodě…

• Citovat
  • Upravit
9649
13.4.11 09:22
Anonymní píše:
Já bych taky řekla, že to není problém, kočár s sebou mít budete, v něm přebalíš i převlíkneš, jak je potřeba… A když nekojíš, tak si vezmi s sebou termosku s teplou vodou, odsypané jednotlivé dávky UM. a namícháš to kykoliv a kdekoliv…
V prckových třech měsících jsme trávili venku i celé dny, sice jsem kojila, ale nebylo to tím pro mě jednodušší, naopak, pil vždcyky přes půl hodiny, kojila jsem s kloboučky, pak se poblil, … a stejně jsme to zvládli :palec: .
Prostě se toho neboj a uvidíš, že to bude v pohodě…

Tak tak - myslim, ze tato doba je nejvhodnejsi na to pobyvat i cely den venku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.4.11 09:26

Přebalíš v kočáře, do termosky dáš horkou vodu, do petky studenou, nadávkuješ si UM a jedeš, ne? :lol: Narkmíš v kočáře neebo na lavičce…

Takovému miminu je úplně jedno, kde je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
13.4.11 09:27

Já přebalovala na kapotách cizích aut, na lavičkách, v nákupních centrech…možností je hodně :-D

Krmení bych neřešila vůbec…kojit se dá kdekoliv a ani to nemusí nikdo zahlídnout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
13.4.11 09:28

A UM jsem měla nachystané, nebo jen prášek a kdekoliv v hospodě, když pěkně požádáš ti vodu ohřejí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.4.11 09:28

Naopak chci dodat, že s takovýma malýma se cestuje nejlíp - nakrmíš, přebalíš, usne. Nikde neleze, nikde nachmatá, nic nerve do pusy, nic ti ho nezajede, víceméně ho nic nezajímá (resp. mu stačí to, co se mu bimbá na boudě kočáru a že vidí tebe)… :lol: Ideální věk na cestování :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
13.4.11 09:39

uplne bez problemu…prebalis kdekoliv..ve vlaku..na lavicce..v kocaru..v hospode :mrgreen: ..a s sebou to termosky teplou vodu..a UM udelas taky kdekoliv nebo ti to kdekoliv si reknes ohrejou v mikrovlnce..je to jednodussi nez s kojenim…to se tezko nekde schovava…flasku muzes dat kdekoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
13.4.11 09:44
Angua píše:
Naopak chci dodat, že s takovýma malýma se cestuje nejlíp - nakrmíš, přebalíš, usne. Nikde neleze, nikde nachmatá, nic nerve do pusy, nic ti ho nezajede, víceméně ho nic nezajímá (resp. mu stačí to, co se mu bimbá na boudě kočáru a že vidí tebe)… :lol: Ideální věk na cestování :lol: :lol: :lol:

Přesně… my jeli když měla 5 měs. vlakem Ostrava-Praha a zpět a docela super, když si to představím teď, jímá mě hrůza lehce :lol: Jedině pořídit vodítko, náhubek, ostnatý obojek a nějaké uspávací léky… pak možná… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
13.4.11 09:44

Nejlepší jsou na to ta nákupní centra, většinou tam bývá přebalovací místnost, kde se dá i v klidu nakrmit, jinak na kočáru, zalézt někam do tepla, pokud fouká, stačí jakákoliv kavárna, kam zajedeš s kočárem.

A nemělo Brno tu vymoženost nějakých „kojících“ hotspotů? Matně si vybavuju, že jsem to před dvěma lety Brňačkám záviděla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
13.4.11 09:56

V Brně v centru je Family Point ( kousek od vlakového nádraží)
http://www.familypoint.cz/…najdete.html
je to centrum, kde můžeš přebalit, nakrmit, je tam i mikrovlnka aj ti pohlídají mimi, když budeš ty potřebovat na WC.
Jinak samozřejmě v nákupních centrech (Vaňkovka- taky kousek od nádraží, Olympia a pod.) jsou místnosti na přebalování a většinou je tam i křeslo kde můžeš nakrmit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.4.11 10:07
Pipet píše:
Angua píše:
Naopak chci dodat, že s takovýma malýma se cestuje nejlíp - nakrmíš, přebalíš, usne. Nikde neleze, nikde nachmatá, nic nerve do pusy, nic ti ho nezajede, víceméně ho nic nezajímá (resp. mu stačí to, co se mu bimbá na boudě kočáru a že vidí tebe)… :lol: Ideální věk na cestování :lol: :lol: :lol:
Přesně… my jeli když měla 5 měs. vlakem Ostrava-Praha a zpět a docela super, když si to představím teď, jímá mě hrůza lehce :lol: Jedině pořídit vodítko, náhubek, ostnatý obojek a nějaké uspávací léky… pak možná… :twisted:

My jsme jeli Vsetín-Praha, když měl půl roku - nervovala jsem hlavně s nástupem do vlaku, ale pohoda největší. Ve Valmezu usnul, probudil se v Kolíně, já jsem si četla, dívala se z okna…

Teď v lednu (21 měsíců), stejná trasa, musela jsem mít auta, svačinu, pastelky, anibakteriální ubrousky na ruce (na které jsem v půlce cesty rezignovala :mrgreen: ), neusul pochopitelně vůbec, pořád jsme trajdali sem a tam… Nástup - výstup hrůza, aby mi nevletěl někde pod vlak… :roll: :lol: Naštěstí je ještě v roztomilém věku a jedna paní mi ho dokonce chválila, jaký je hodňoučký :lol: Příště bych si možná půjčila od mamky noťas a pustila film :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí