Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
tak buď NC Vnkovka, je to kousek od Hlavního nádraží. Nebo můžeš zkusit třeba tyto kavárny v centru (s přebalovákem a dětským koutkem):
http://www.cafe-manner.cz/
http://www.kidsbar.cz/
potvrzuju, že čím je mimčo menší, tím je cestování, a vůbec všechno, jednodušší. Je teda fakt, že my jsme kojili, takže to to ještě zjednodušovalo. Mě spíš udivuje, že jste 3,5 měsíce ještě nikde nebyli! ![]()
Teda, tolik reakcí jsem ani nečekala
Děkuju všem. Vidím, že v Brně se tedy nakrmit a přebalit dá v pohodě. Akorát teda nebudeme brát kočárek, ale jen vajíčko, lidi dnes moc ochotní nejsou a sama do vlaku kočárek nenasoukám. Takže volím raději variantu vajíčka
A v tom se jaksi přebalit moc dobře nedá, i když v nouzi by to možná šlo ![]()
Anonymní píše:
Teda, tolik reakcí jsem ani nečekalaDěkuju všem. Vidím, že v Brně se tedy nakrmit a přebalit dá v pohodě. Akorát teda nebudeme brát kočárek, ale jen vajíčko, lidi dnes moc ochotní nejsou a sama do vlaku kočárek nenasoukám. Takže volím raději variantu vajíčka
A v tom se jaksi přebalit moc dobře nedá, i když v nouzi by to možná šlo
Za rozhodnuti davam ![]()
Ale… nemyslim si, ze pro tak male miminko je vajicko vhodne na delsi dobu - nedejboze na cely den jak predpokladam!!!!!!!!
Lide jiste uz nejsou tak moc ochotni, ale pokazde se najde nekdo, kdo ti tam kocar pomuze soupnout - at uz sam pruvodci s pistalkou!!!!!
Anonymní píše:
Teda, tolik reakcí jsem ani nečekalaDěkuju všem. Vidím, že v Brně se tedy nakrmit a přebalit dá v pohodě. Akorát teda nebudeme brát kočárek, ale jen vajíčko, lidi dnes moc ochotní nejsou a sama do vlaku kočárek nenasoukám. Takže volím raději variantu vajíčka
A v tom se jaksi přebalit moc dobře nedá, i když v nouzi by to možná šlo
me se jeste nestalo abych nekoho neodchytla aby mi pomohl…do vlaku je to uplne jednoduchy pac tam stoji pruvodci a ten to ma v naplni prace…ja bych brala urco kocar nez teda mit prcka celej den zkroucenyho ve vajicku ![]()
přesně, neochoty lidí bych se nebála, mě se naopak zdá, že lidi s kočárkama pomáhají dost, nějakej chlap se vždycky sám nabídne ![]()
Přímo v centru Brna (tuším ulice Orlí) je Family point - kde si můžeš v mikrovlnce ohřát vodu, jídlo…Je tam přebalovací pult. Vybyvení jsou i v Mahenově knihovně:-) Nic neodkládej. Zázemí tu je ![]()
Už jsem koukala na netu na ty Family pointy, a že jich je
Takže paráda. Je super, že něco takovýho je ![]()
El-Brno píše:
tak buď NC Vnkovka, je to kousek od Hlavního nádraží. Nebo můžeš zkusit třeba tyto kavárny v centru (s přebalovákem a dětským koutkem):
http://www.cafe-manner.cz/
http://www.kidsbar.cz/
Já Brno znám, ve Vaňkovce jsem byla několikrát, ale tam je někde možnost přebalit a nakrmit dítě? Nevím o tom
![]()
Zakladatelko, nevím, jakou máš nástupní stanici, ale já když někam jedu, tak se o mě v 98 % případů lidi perou, kdo mi pomůže. A v těch zbývajících 2 % případů se mi ještě nestalo, když někoho požádám, jestli by mi nepomohl s kočárem, aby mi řekl, že ne. Neboj se otevřít pusu a vem kočár
A jak píše Mikitaa, do vlaku ti pomůže průvodčí ![]()
Angua píše:
Zakladatelko, nevím, jakou máš nástupní stanici, ale já když někam jedu, tak se o mě v 98 % případů lidi perou, kdo mi pomůže. A v těch zbývajících 2 % případů se mi ještě nestalo, když někoho požádám, jestli by mi nepomohl s kočárem, aby mi řekl, že ne. Neboj se otevřít pusu a vem kočárA jak píše Mikitaa, do vlaku ti pomůže průvodčí
No právě takovou menší, takže spíš připadá v úvahu ten průvodčí
Ale někdy tam pár lidí nastupuju, tak snad budu mít štěstí ![]()
Tak jak už bylo řečeno, je místnost ve Vaňkovce, pak je celkem klid v Bráně k dětem, případně pokud bude teplo, dá se sednout do nějaké pěkné kavárny na zahrádku (Moje zkušenost je dobrá s Color café hned u Brány k dětemú
Teď je nově otevřený obchod s látkovkama na Svoboďáku, tam by snad měl být brzy taky nějaký přebalovací koutek. (nevím za jak dlouho jedeš, jestli bude už teplo na přebalování venku apod) A souhlasím, nejlepší jsou na cestování takhle malé děti, páč to většinou pěkně prospí
Hned jak bude krásně a teplo, tak vyrazíme
Koukala jsem na stránky Vaňkovky a opravdu tam přebalovací místnost je, takže jak bude krásně, jedeme
Děkuji všem! Kdyby jste se chtěli někdo přidat … ![]()
Ahojky chtela bych radu chceme jen na velikonoce se skoro pulrocni holcickou na vylet-2 hodiny cesty tam tak 3 hodky tam a 2 hodky zpet.Ale narazila jsem na rozmlouvani od tchyne pry je moc mala a nemame jezdit. Prakticky pul roku jsme nikde nebyli a ja se tesila. Myslim ze uz neni tak mala…Jaky mate nazor vy? dekuji