Víkend s miminkem na hotelu

3911
30.3.11 10:10

víkend s miminkem na hotelu

Dobré ráno,
chtěla bych se zeptat kdo máte vyzkoušené s 5měsíčním prckem pobyt v cizím prostředí (hotel v beskydech má last minute akci na dvě noci a já přemýšlím jesli to malá zvládne)
díky za vaše rady, tipy, názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7576
30.3.11 10:17

Mám zkušenost a malá spinkala na hotelu v pohodě. Jen bylo na hotelu šílené horko, tak ji to sem tam vzbudilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
30.3.11 10:19

jasne ze jo…my jsme jezdili po cizim uz od sestinedeli. prckum je jedno kde spi..hlavne ze maji mamu a prso :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
30.3.11 10:34

Jezdíme od 3měsíců a je to úplně v pohodě :palec: viz foto. Ono totiž čím dřív začneš, tím líp :-D Miminko si zvykne. Miminko je spokojené tam, kde má s sebou šťastné a spokojené rodiče :-D
Starší dítka, která nejsou zvyklá měnit prostředí, lidi… tak pak s tím mívají problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
30.3.11 10:39

Ahoj,já myslím,že to zvládnete,my jsme byli poprvé s malým,když mu byly 3m,a v pohodě.Jezdíme pravidelně na cvičební víkendy.
A co můžu říct,že naopak,čím je starší,tak je to s ním komplikovanější :roll: brát s sebou jídlo,hračky,zabavit ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
30.3.11 10:47

Ahoj. Byli jsme celá rodina na dovolené ve Špindlu v penzionu, dokonce jsme během 4 dní vystřídali dva (nenašli jsme takový, který by měl volno po celou dobu a vzhledem k manželově práci nemůžeme plánovat nic moc dopředu). Mája se v té době dost často budila (ale to i doma, žádnou změnu jsem během dovolené nepozorovala), tak mi spíš trocu vadilo, jeslti mi nerušíme ostatní hosty, ale snad ne - nikdo nic neříkal :think: . Přes den spinkala v kočárku - bylo jí půl roku, vozila jsem ji jen v hluboké korbě a byla spokojená :palec: .

Do hotelu a jen na dvě noci bych se bála ještě míň :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10802
30.3.11 11:31

Miminko to zvládne určitě, spíš jde o to, jestli se na to cítíš ty, v cizím prostředí to je vždycky malinko náročnější.
My jsme byli poprvé když bylo klukům 3m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
30.3.11 11:58

záleží asi hodně na prckovi, naše malá byla do půl roka tak uřvaná a já z ní hotová že jsem byla ráda, že jsem doma.Ale teď v zimě jsem viděla v hotelu rodinku s tak 2 měsíčním chlapečkem, no naše dítě nikdy takhle hodné nebylo, takže to pak už chápu :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
30.3.11 12:02

Ahoj,

s oběma jsme byli poprvé v hotelu v jejich cca třech měsících (s mladším rovnou na týden na dovče) a oba to zvládali v pohodě jakoby byli doma. Já bych jela, změna prostředí prospěje vám oběma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
30.3.11 21:30

jé tak to jste mě moc potěšily, díky :dance: jdu to zabukovat :wink: malá je zlatá a lidi a jiné prostředí má ráda.. jediné co by mohl být problém je její večerní usínání - posledních pár dní máme trochu problém a uspáváme na několikrát.. ale to spíš souvisí s usínáním v postýlce, když bude mezi námi tak myslím ani nepípne, to má naopak moc ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí