Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@martina.se ja bydlim na vesnici a kdyz to jde tak se mestu a obchodnim centrum vyhnu, za vylet to taky nepovzuju, ale nekdo ten dum vybavit musi
na netu veci casto vypadaj jinak nez v realu. Ale zrovna okolo toho pul roka dite nelezlo, doma to mela okoukany, vozila jsem v korbe na brisku, aby videla a byla u vytrzeni, ani nedutala
. A chapu, kdyz je nekdo porad v lese' ze se mu chce trochu do ruchu velkomesta ![]()
Tak záleží na mrněti.. naše moc nákupní jako mimina nebyla, do krámů, který vycházejí na delší čas jsem jezdila v době jejich spánku. Starší už je v pohodě ve 4 letech, Ikeu by dala v pohodě případně mají tam i košík se sedátkem. Mladšího (1,5r) by to za chvíli přestalo bavit.
@Lucie66 píše:
@ProfZav Jako, že mimčo pro mě není priorita?
Ježíš to né, tak jsem to vůbec nemyslela! Jako že někdo řeší víc jídlo, někdo třeba botičky, někdo pohodlí dítěte v autosedačce (to jsem třeba já, prostě si neumím představit, že bych sama musela být několik hodin v sedačce nejdřív v autě a pak třeba v nákupním vozíku) a pro někoho je důležité chodit třeba s mimčem na kroužky. Tak jsem to myslela, rozhodně by mě nenapadlo, že pro tebe není miminko priorita!!
@j.a.n.i1 píše:
@martina.se Já bych řekla, že odpověď je hned na začátku první věty