Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@misalin píše:
Nu, vždyť říkám, tak ven do chládku v tomto případěMy zas máme starý kamenný barák, takže loni v těch tropech jsme jsme měli doma příjemných 25 - 26 st.
@zuzkasim ale tady nebyla řeč o šestinedělí a problémovém miminku.. takže jsem to psala v tom kontextu
Samozřejmě pokud se někdo cítí blbě, tak se zařídí tak, aby mu bylo v rámci možností co nejpohodlněji ![]()
My sice bydlíme v RD, ale přes léto tu moc chládek není, takže v podstatě žijeme venku, máme i venkovní kuchyni, takže i děti ráno „vykopnu“ na zahradu a chodíme se domů akorát vyspat. Jedno dítě mám jarní, takže bylo maličké přes ty vedra, strávil je v kočárku ve stínu - měli jsme dost větrací a světlý.
Na druhou stranu mám kamarádky, které když přesáhne teploměr 25 st., zaligrujou rolety a vycházejí ven akorát brzy ráno nebo pozdě večer, což je to co nechápu, já bych se tam cítila jak v kobce
Ale jak říkám, to se zařídí každý podle sebe ![]()
@Andrejkaa88 necetla sem odpovědi, za mě kojení stačilo. Stačilo před 100 lety, stačilo i teď, pil jen pár minut přední mliko, ty hooodne pij ať máš mliko a bude dobře ![]()