Výlety s tříleťákem - kolo, koloběžka, sedačka

36
30.1.18 15:09

Výlety s tříleťákem - kolo? koloběžka? sedačka?

Čauky, mám dotaz. Naše mladá bude mít v květnu 3 roky a ráda bych s ní vyrážela na nějaké výlety, třeba 10 - 15 km. Je velká a má už 17 kg, v kočárku to sice ještě jde, ale kroutí se tam, naklání, víc jak hodinku v něm dřepět nevydrží a pěšky je strašlivá louda. Potřebuju se hýbat a dřív jsem jezdila na kole. Ale obávám se, že na cyklosedačku na kolo je už velká, nebude to žádná sranda a když začne dělat blbiny, tak bysme mohly obě skončit na zemi. Aby sama jezdila na kole mi připadá ještě brzo, navíc abych ji měla za sebou na tyči a neviděla co dělá je taky hazard. Sama by toho asi moc neujela, takže uvažuju o koloběžce, kde by se mnou jezdila na stupátku. Jezdíte tak někdo? Nebo mi poraďte nějakou pohybovou aktivitu, abych s ní mohla ven ve svižnějším než šnečím tempu. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3348
30.1.18 15:15

Koloodrazedlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
30.1.18 15:17

@Lagusatko Náš mladej jezdí na odrážecím kole (šlapací dostane letos na jaře). Na tom odrážecím s ním dáme zhruba 10 km ne příliš náročným terénem (rekord je necelých 15 v čerstvých 3 letech). My za ním poklusáváme, protože je fakt celkem rychlý. Když máme nějakou náročnou túru, beru s sebou ještě nějaké nosítko, nebo šátek, ale to je celkem záhul, protože má přes 20 kilo (nicméně na překlenutí nejhoršího se to dá).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
30.1.18 15:19

Dcera v tomto věku jezdila sama na First biku, to najezdila i celekm hodně, bavilo jí to.Co se týče koloběžky, tak na ní naše holka začala od 4 let. Párkrát jsem jí teda vezla na svý koloběžce, ale docela dřina, ale dá se to, záleží kam jedeš, jakej je terén. V každém případě jsem jí vždycky dávala přilbu a chrániče a ne jednou se jí to vyplatilo.Ted už drandí sama na kole i koloběžce a moc si to užívá.

• Citovat
  • Upravit
30.1.18 15:31

My jsme koupili koloběžku. Sice má na tom ještě křivý nohy, ale v plánu jsou procházky do parku. 2 km tam, 2 zpět plus než jí celý projdeme a všechno obejdeme tak těch 6-7 km to bude tak jsem zvědavá jak to zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
30.1.18 15:32

Nase mala je teda o pul roku mladsi, ale na leto mame naplanovano kolo s detskou autosedackou. Ditko si po chvili jezdeni zvykne a pak je to parada. ;) Nemyslim teda jezdit kazdej den 50km ale tech deset uplne v pohode. Ja bych se bala nechat jeste ditko jet samo na dlouhou vzdalenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí