Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Neff píše:
@JaneDoedo toho by zadny rozumny chlap stejne nesel, takze by to bylo o nicem jako ted
když vidím kolik se jich hlásí do Prostřena
![]()
Co intervac?
Většinou to jsou teda výměny do ciziny- ale třeba by to šlo vyměnit i s nějakou českou rodinou.
Řekla bych že ne. Mě by se to taky líbilo a nejlépe do Ameriky ![]()
Mně by se to líbilo. Trochu vybílíme, zameteme hov..na.., nejaky kytky do oken a hurá třeba do Beskyd.
Můžete ke mně na zahradu do vlastního stanu
hodí se to zejména v období Karlovarského festivalu, mám to 5 minut autem k Puppu ![]()
@JaneDoe neslo by ten metřík zmenšit? Takhle je to katastrofa
ale jinak mě to moc pobavilo ![]()
@JaneDoe Ahoj a o co se presne jedna? Zni to zajimave. Film neznam.
Ten film je opravdu super
Já bych do toho klidně šla, ale nevím jak by se ti líbilo v rozestavěnym baráku
Takže montérky sebou
Ale jinak bych to brala někde hodně daleko, tak trochu před vším utict..
Tak film mam rada, ale ve kustecnosti bych do toho nesla ani omylem. a mam trochu obavu, ze dost velke procentu lidi, co by do toho sli, tak bych k sobe domu rozhodne nepustila ![]()
a jet k nekomu domu bych se taky bala. ty domecky, co byly ve filmu… v realnem zivote uz vidim majitele, jak vam necha klic pod rohozkou ![]()
@vertunka nahodou, me se jeji metrik libi.. takto je neprehlednutelny ![]()
@JaneDoe jinak ja neznam ani zadnou anglickou agenturu, natozpak ceskou. Ani jsem nevedela, ze je o to zajem i v CR.
Kamarádka takhle po světě bydlívá běžně.
Film prázdniny má podle mě kouzlo díky tomu, že mají obě víceméně idylický bydlení…krásně vybaveno, čisto, na krásným místě. Nejsem si jista, zda by to prošlo tady…ale zajímavý nápad to rozhodně je.