Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminy,
koukáte někdo na výměny? Já jsem dneska úplně konsternovaná tím blbem z Prahy. To snad ani není možný, že něco takového byl schopen ze sebe vypouštět za přítomnosti kamer. Jeho ženu nechápu, nebyla bych s ním ani minutu. To jak vystartoval na babičku kvůli kraťasům - no já tam být, tak jí má, asi bych se neudržela. To co předváděl vůči dětem, na to snad není ani co říct. Celou dobu přemýšlím, jak já bych se vůči němu zachovala, snesly by jste někoho takového jako partnera?
P.S. Katce skládám poklonu, ve 20 takhle podržet děti a umírnit chlapa je neskutečný.
Ahoj, no já na to moc nekoukám, ale dnes jsem to viděla. Myslím, že je to takovej ten týpek, co se před těmi kamerami právě předváděl a myslel si jak není zajímavej…ale každopádně je to hňup o kterýho bych si ani kolo neopřela…prej italskej typ
. Jeho ženě se nedivím, že s ním je teď, maj čtyři děti, to už je asi těžký, spíš se divím, že si ty čtyři děti s ním udělala…možná byl jinej… Ale Katka opravdu dobrá, inteligentní holka do nepohody, sen každýho chlapa. Na začátku jsem čekala, že na něj vyjede, ale ne, zvládla ho dobře ukočírovat…ale myslím, že nebýt mladá, hezká blondýnka, nezmohla by nic…takhle se snažil vypadat dobře… Ale kdoví, jaká je skutečná realita, je to jen televizní pořad na Nově… ![]()
No nevím, před chvíli jsem to skoukla na nettu, 20.letá Katka, to vzala dobře. Míša (druhá mamka) se uklidnila, nechala si vše projít hlavou a užila si zaslouženou dovolenou.
Ten chlap z Prahy, děs a běs, mít toto doma, tak se „udělám“ vdovou. Názor „ženská se má starat a ne chlap, přijde po šichtě“ ano tento názor může mít chlap, který vydělá tolik, aby jeho manželka byla doma a jen se starala o rodinu a ne, aby chodila do práce. Babička maminku nenahradí, může polídat, ale ne vychovávat. Za celou dobu neměl zájem, ale až když s ním chtěl jít Jindra na tenis, tak se strašně zajímal o jeho známky, místo toho, aby se zeptal dříve, než se 5 objevily. Takže, jestliže má 4 děti a chce mít doma 100% servis, ať se postará finančně natolik o rodinu, aby manželka nemusela chodit do práce. To je fakt velký „frajer, borec, machr“ ukázat všem, „já přijdu domů a všichni jsou strachy v koutě“.
Pak může tvrdit, „no jo oni to sestříhali, jako v 1. díle pan ředitel“.
Ahoj,
no ten týpek z Prahy byl fakt král pitomců. „Ženská se musí postarat, když chlap příjde unavenej z práce…“ Obdivuju Míšu, 4 děti to teda musí být zápřah… Mně stačí ty moje dvě…
Ten pár z Rhodosu byl naprosto pohodovej, Katka na 20-ti letou holčinu fakt skvělá, rozumná a super to zvládala a ten její manžel taky hodně velkej pohodář.
R.
Jo, tak včerejší díl bylo zase maso…Pán tvorstva byl jedlej. Měli by to pouštět holkám ve škole v rodinné výchově jako odstrašující příklad. Tentokrát si na Nově uměli vybrat „kousky“. NApřed pan ředitel a teď tohle.
Míša holt měla myslet na antikoncepci, se čtyřma dětma se těžko odchází. A té jeho zázračné proměně teda nevěřím ani minutu!
Katka na to jek je mladá to ukočírovala skvěle. Já bych ho asi zabila…
Tak vidím, že bych jako vražedkyně nezůstala sama. Takhle se chovat přede mnou tak nepřežil. Asi bych ho fakt inzultovala. Nechápu, že Katka zůstala tak klidná, já bych řádila , to by teprve viděli italskej typ.
Taky jsem se dívala a až se divím, že se lidi neovládají ani před kamerama a jsou tak „spontální“. No, povahu Pražáka no comment, nemyslím si, že by se zrovna před kamerama předváděl, spíš to byla denní realita a jemu to už nepříjde jako něco nenormálního
Obdivuji trpělivost manželky, myslm, že to byla právě ona, kdo se před kamerami víc ovládal a nedával na sobě moc znát to znechucení z manželství.
Katka si vedla na svůj věk fakt skvěle
Usmíření také nevěřím, že by pán tvorstva ustoupil ze svých nároků po tolika letech - nevěřím, max. na měsíc ![]()
Navíc, jak sliboval, že se změní, tak malému Jindrovi zářily oči , ale starší dcera měla výraz „to už tu několikrát bylo“.
Ahojky,
já jsem taky koukala, jo, ten chlap byl fakt debil, překvapuje mě, že se s tímhle názorem dostal až k manželce a čtyřem dětem. Prostě i takový ženský existujou a smekám teda před nima, já bych na to neměla!
Jen mě teda překvapila ta náhlá změna, kdy si po uvaření večeře uvědomil, že by měl doma pomáhat
. Chlap, který má takový názor se přece nezmění během jednoho dne.
„Ženská co se nepostará o děti a ochlapa je …“ a snad ještě ten den je otočeno? No přetvářka jako blázen
![]()
A nejhorší na tom bylo to, že ty děti mu to věřily. Je hrozný, jak si užívají každou chvilku, co je klid, fakt super dětství ![]()
Holky, já to neviděla, tak jsem hledala něco na netu. Našla jsem tento článek, čtěte až do konce, prosím:
http://revue.idnes.cz/…/lidicky.asp?…
No tak ne všechny děti mu to věřili… Na té nejstarší bylo jasně vidět, že na kouzelnou proměnu žabáka na prince už dávno nevěří. Já taky ne. Jedna večeře s chlapa tátu a partnera neudělá, ale možná potřebovali nějaký happy end, tak si borec zahrál divadýlko. No jo no NOVA… a stejně se na ty přiblblý pořady furt koukám. Třeba jako na druhou šanci. No dámy, to jsem už vůbec nepochopila, ale to je OT, takže pardon
Ahojky, tentokrat na manzelky se mnou koukal i manzel a taky neveril vlastnim ocim, co je to za ......ani to slovo nemuzu napsat:-) Ani nechci domyslet, jak se musi chovat bez kamer, chtela bych ho videt ted, kdyz uz ten dil prosel TV a on se sam videl, ale taky se mi nejak nechce verit, ze by se tak najednou zmenil....... No at je jak je, tak ja si aspon vzdycky uvedomim, jaky mam doma poklad:-)
Katka
Anonymní ten článek je hustý. Nevím, jestli bych věřila až tak dokonalý herecký roli, rodiče možná, ale u dítěte? Nevím, nevím, ale v každým případě jsem si fakt řikala, odkud tu matku znám. A z Chůvy v akci si pamatuju babičku u pc, to se nestává často a tenisák v hlavě je mi taky povědomý
, no jestli to byli herci, tak mají jedničku s hvězdičkou.
V každým případě to byla jasný komedie. Jen tak přes noc by se prostě nezměnil…
![]()
Mě byla babi taky povědomá, ale nevím, kam zařadit Kačku z Řecka ta mi taky někoho připomíná-pomozte mi.
Ty bláho a mně celej večer šrotovalo v hlavě, odkud já tu babku znám
. A teď by mě teda zajímalo jak to doopravdy je ![]()