Koukáte někdo na Výměnu manželek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2237
23.3.09 13:48

V chůvě dostali dovču a za výměnu je 50.tis. :-) a nejdi do toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13750
23.3.09 13:52

Nechápu, proč se v článku zmiňuje peněžitá odměna v souvislosti s přeměnou tatínka… :?: Odměnu přece dostanou v každém případě, pokud celou výměnu dokončí… tatínek se nemusí měnit. A stejný případ je i Chůva v akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
23.3.09 15:09
AnastazieB píše:
Nechápu, proč se v článku zmiňuje peněžitá odměna v souvislosti s přeměnou tatínka… :?: Odměnu přece dostanou v každém případě, pokud celou výměnu dokončí… tatínek se nemusí měnit. A stejný případ je i Chůva v akci.

Do pořadů zřejmě berou jen zajímavé rodiny :wink: . Škoda, že nekoukáme na TV :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
23.3.09 21:03

V pořadu Chůva v akci jsem oceňovala, že matka neodchází a celá rodina dostává cenné rady, jak řešit výchovu. To mi ve Výměně chybí, matka odchází a vše je víc o šou než o řešení nevyhovujícího. Ale poslední díly nesleduju, tak třeba se mýlím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
23.3.09 21:18

Tak ten článek je dobrej. Já včera po dlouhé době koukala. Změna tatínka mi přišla podivně rychlá a umělá ......................... a věřím, že to NOVA věděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
23.3.09 21:50

Teda Anonymní, teď jsi mi s tím článkem dala, já snad nebudu ani spát. Že by byli lidi tak vych…aný? ?? Ten díl Chůvy jsem asi musela vidět, protože mi taky přišli povědomí, ale dělala jsem na úřadě a to je ti povědomej každej druhej, tak už na to nespoléhám.
Teda pokud to bylo divadýlko celý rodinky, tak je mi z toho zle, lituju tady chudáka Michalu a ono by to bylo nahraný??? FUJ!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
24.3.09 14:05

Vzdyt k tomu vydali kdysi i knihu jak se ma spravna manzelka o sveho muze starat. Tak cemu divite? Holt nekteri chteji jeste zit podle techto zvyklosti. Navic si uvedomte ze spousta muzu je od maminky rozmazlovano. Ocekovaji ze to bude pokracovat.

Nejaka emancipace, nebo rovnopravnost, a potom chcete aby jsme vam podrzeli dvere a dvorili se vam… :lol: :lol:
Chlapec se jenom choval tak jak se ma spravny muz chovat (nedavno mi to prislo mejlem a rozesilaly to baby) a najednou se vam to nelibi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
6.4.09 07:12
Jrk píše:
Nejaka emancipace, nebo rovnopravnost, a potom chcete aby jsme vam podrzeli dvere a dvorili se vam… :lol: :lol:

Jé, tak to jsem se asi zrovna nedívala, když pán držel ženě dveře a dvořil se jí :lol: :lol: :lol: To bych řekla, že mají tradiční rozdělení rolí, takto říkám, že je to debil - pokud teda je to pravda a nebylo to všecko jenom nahrané…

Mě teda dostal ten „besídkář“ s okurkama ve 4. díle. Prý někdo bude dělat okurky a někdo půjde na besídku :lol: Asi bych mu řekla, že okurky nebyly hlášeny, zavařovat je stejně neumím, tak že teda jdu na tu besídku, ať zavařuje - na mě by si něpřišel, filuta :lol: :lol: :lol: On vůbec pán potřeboval trošku „pevnou ruku“, škoda, že paní ji neměla :lol: :lol: :lol: (taky podle toho měla vychované děti…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.14 16:14

Ahojky taky sem se přihlásila a vybrali nás :) a potom co tu tohle čtu mi teda docela buší srdíčko :roll: ale těším se na něco nového a novou zkušenost :lol: šak žijeme jen jednou né? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
kkd
1
19.3.14 16:38

No dělám to i kvůli penězům ale taky zkušenosti :mrgreen: abych si vyzkoušela co zvládnu a co ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
19.3.14 16:39
@kkd píše:
No dělám to i kvůli penězům ale taky zkušenosti :mrgreen: abych si vyzkoušela co zvládnu a co ne :lol:

Jaká je tam odměna? 50tis.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
15.2.18 08:50

Ahojte, co říkáte na včerejší výměnu manželek? Věříte, že se po výměně vztahy v rodinách zlepší? Že si Brnacka začne víc všímat syna a Polka omezí řvaní po dětech a muži?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
15.2.18 08:53
@Ella9 píše:
Ahojte, co říkáte na včerejší výměnu manželek? Věříte, že se po výměně vztahy v rodinách zlepší? Že si Brnacka začne víc všímat syna a Polka omezí řvaní po dětech a muži?

už tady je jedna diskuze… ale jinak včerejší díl byl smutný, Polská rodina naprosto příšerná (rodiče, ne děti) a od té líné maminy ten syn chudák, už tak se mu určitě všichni ve škole smějou, nechápu jak mu to mohla udělat a ještě ho tak ponížit v televizi

• Citovat
  • Upravit
15.2.18 09:04

Nic proti nikomu. Zdaleka se nechci nikoho dotknout. Ale pokud budou nejpreferovanejsi televize dal vysilat takove sr@cky, a lidi se na ochotne divat tak, si myslim, ze se kultivace lidi v tomhle state nikdy nezvedne. Na posouzeni urovne poradu postaci i upoutavky. Aby mi nekdo hodnotil, jak mam srovnane hrnecky a jestli mam v rohu pavucinu? Boze, a ty lidi si za to jeste nechaji platit, co to je za hnus tenhle porad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
15.2.18 09:19

Ten včerejší díl byl opravdu příšerný. Ta brňačka, to byl teda případ sám pro sebe, nevím jestli se mi z ní chtělo brečet nebo zvracet. U polské rodiny mě zarazilo, jak přišla ta bloncka poprvý do jejich bytu a byl tam záběr na kočku zavřenou v přepravce. Jak dlouho byla ta kočka proboha zavřená??? Chudák zvíře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí