Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doe_Jane to taky samozřejmě. Ale pokud je kočka zavřená bhvíjak dlouho v malinké přepravce, tak je to týrání zvířat a fakt mi to celkem vadí.
@anonymka2008 píše:
Nic proti nikomu. Zdaleka se nechci nikoho dotknout. Ale pokud budou nejpreferovanejsi televize dal vysilat takove sr@cky, a lidi se na ochotne divat tak, si myslim, ze se kultivace lidi v tomhle state nikdy nezvedne. Na posouzeni urovne poradu postaci i upoutavky. Aby mi nekdo hodnotil, jak mam srovnane hrnecky a jestli mam v rohu pavucinu? Boze, a ty lidi si za to jeste nechaji platit, co to je za hnus tenhle porad.
Souhlasim. Tyhle porady jsou fakt terno. Za chvili budou zase davat Male lasky. Ted jsem rodila v Plzni. A katastrofa. Vsude kamery, porad se to tam resi. ![]()
@Doe_Jane píše:
chudák zvířespíš ty děti, po kterých pořád jen řvou a bijou je
Přesně tak. Ten otec by zasloužil
nadávat takhle sprostě po dceři, kvůli úplně kravine
nedělám si ale iluze a myslím si, že tohle se denní chleba v hodně rodinách
Ta líná blondýna, co nic nemůže, je strašně nemocná, to byl taky děs. Její syn je zase chudák terčem posměchu ve škole, absolutně nesamostatný, nespolečenský samotář. Bylo mi kluka lito ![]()
@vertunka píše:
Souhlasim. Tyhle porady jsou fakt terno. Za chvili budou zase davat Male lasky. Ted jsem rodila v Plzni. A katastrofa. Vsude kamery, porad se to tam resi.
a tebe nepřemlouvali? no jako musí to být i tak docela nepříjemné i když ty v televizi nebudeš
@Doe_Jane píše:
a tebe nepřemlouvali? no jako musí to být i tak docela nepříjemné i když ty v televizi nebudeš
Ne nastesti nepremlouvali. Naopak jeste behem porodu jsme se o tom s PA bavili a ta taky rikala, ze nechape ty zensky co do toho jdou. A mas pravdu, ze i tak je to divne. Vsude kamery, kazdej den tam po arealu chodi stab. Jeste ze jsme tam byli jen 3 dny.
@vertunka píše:
Ne nastesti nepremlouvali. Naopak jeste behem porodu jsme se o tom s PA bavili a ta taky rikala, ze nechape ty zensky co do toho jdou. A mas pravdu, ze i tak je to divne. Vsude kamery, kazdej den tam po arealu chodi stab. Jeste ze jsme tam byli jen 3 dny.
nechápu co lidi udělají pro pár peněz
@Daenerys91 píše:
Ten včerejší díl byl opravdu příšerný. Ta brňačka, to byl teda případ sám pro sebe, nevím jestli se mi z ní chtělo brečet nebo zvracet. U polské rodiny mě zarazilo, jak přišla ta bloncka poprvý do jejich bytu a byl tam záběr na kočku zavřenou v přepravce. Jak dlouho byla ta kočka proboha zavřená??? Chudák zvíře.
Před několika lety tam byla rodina, kde měli v bytě v kleci zavřeného retrívra. Celé dny, aby netrousil po bytě chlupy. Ten pes tam mohl jen ležet v jedné poloze. Tenkrát jsem to hodně obrečela. To je svinstvo, jak se někde jsou schopní chovat ke zvířatům ![]()
@Čičorečka píše:
Před několika lety tam byla rodina, kde měli v bytě v kleci zavřeného retrívra. Celé dny, aby netrousil po bytě chlupy. Ten pes tam mohl jen ležet v jedné poloze. Tenkrát jsem to hodně obrečela. To je svinstvo, jak se někde jsou schopní chovat ke zvířatům
Jo toho retrívra snad darovali. Já jsem jim i tenkrát psala mail, paní mi odpověděla.
@Čičorečka píše:
Před několika lety tam byla rodina, kde měli v bytě v kleci zavřeného retrívra. Celé dny, aby netrousil po bytě chlupy. Ten pes tam mohl jen ležet v jedné poloze. Tenkrát jsem to hodně obrečela. To je svinstvo, jak se někde jsou schopní chovat ke zvířatům
Jj, pamatuji si, to byl hnus. Ale konkrétně ta kočička v té včerejší výměně tam byla dle mého jen po dobu, než přijde nová maminka a následně rodina domů. Ptž nevěděli, kdo jim přijde domů, zda se třeba nebude bát, jinak bylo vidět, že kočička se normálně volně pohybovala po bytě, byla moc hezká.
chudák zvíře
spíš ty děti, po kterých pořád jen řvou a bijou je