Koukáte někdo na Výměnu manželek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Doe_Jane
15.2.18 09:20
@Daenerys91 píše:
Ten včerejší díl byl opravdu příšerný. Ta brňačka, to byl teda případ sám pro sebe, nevím jestli se mi z ní chtělo brečet nebo zvracet. U polské rodiny mě zarazilo, jak přišla ta bloncka poprvý do jejich bytu a byl tam záběr na kočku zavřenou v přepravce. Jak dlouho byla ta kočka proboha zavřená??? Chudák zvíře.

chudák zvíře :mrgreen: spíš ty děti, po kterých pořád jen řvou a bijou je

• Citovat
  • Upravit
506
15.2.18 09:23

@Doe_Jane to taky samozřejmě. Ale pokud je kočka zavřená bhvíjak dlouho v malinké přepravce, tak je to týrání zvířat a fakt mi to celkem vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
15.2.18 09:30
@anonymka2008 píše:
Nic proti nikomu. Zdaleka se nechci nikoho dotknout. Ale pokud budou nejpreferovanejsi televize dal vysilat takove sr@cky, a lidi se na ochotne divat tak, si myslim, ze se kultivace lidi v tomhle state nikdy nezvedne. Na posouzeni urovne poradu postaci i upoutavky. Aby mi nekdo hodnotil, jak mam srovnane hrnecky a jestli mam v rohu pavucinu? Boze, a ty lidi si za to jeste nechaji platit, co to je za hnus tenhle porad.

Souhlasim. Tyhle porady jsou fakt terno. Za chvili budou zase davat Male lasky. Ted jsem rodila v Plzni. A katastrofa. Vsude kamery, porad se to tam resi. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
15.2.18 09:33
@Doe_Jane píše:
chudák zvíře :mrgreen: spíš ty děti, po kterých pořád jen řvou a bijou je

Přesně tak. Ten otec by zasloužil :pocitac: nadávat takhle sprostě po dceři, kvůli úplně kravine :poblion: nedělám si ale iluze a myslím si, že tohle se denní chleba v hodně rodinách :? Ta líná blondýna, co nic nemůže, je strašně nemocná, to byl taky děs. Její syn je zase chudák terčem posměchu ve škole, absolutně nesamostatný, nespolečenský samotář. Bylo mi kluka lito :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
15.2.18 09:35
@vertunka píše:
Souhlasim. Tyhle porady jsou fakt terno. Za chvili budou zase davat Male lasky. Ted jsem rodila v Plzni. A katastrofa. Vsude kamery, porad se to tam resi. :poblion:

a tebe nepřemlouvali? no jako musí to být i tak docela nepříjemné i když ty v televizi nebudeš

• Citovat
  • Upravit
5283
15.2.18 09:44
@Doe_Jane píše:
a tebe nepřemlouvali? no jako musí to být i tak docela nepříjemné i když ty v televizi nebudeš

Ne nastesti nepremlouvali. Naopak jeste behem porodu jsme se o tom s PA bavili a ta taky rikala, ze nechape ty zensky co do toho jdou. A mas pravdu, ze i tak je to divne. Vsude kamery, kazdej den tam po arealu chodi stab. Jeste ze jsme tam byli jen 3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
15.2.18 09:46
@vertunka píše:
Ne nastesti nepremlouvali. Naopak jeste behem porodu jsme se o tom s PA bavili a ta taky rikala, ze nechape ty zensky co do toho jdou. A mas pravdu, ze i tak je to divne. Vsude kamery, kazdej den tam po arealu chodi stab. Jeste ze jsme tam byli jen 3 dny.

nechápu co lidi udělají pro pár peněz

• Citovat
  • Upravit
5040
15.2.18 09:47
@Daenerys91 píše:
Ten včerejší díl byl opravdu příšerný. Ta brňačka, to byl teda případ sám pro sebe, nevím jestli se mi z ní chtělo brečet nebo zvracet. U polské rodiny mě zarazilo, jak přišla ta bloncka poprvý do jejich bytu a byl tam záběr na kočku zavřenou v přepravce. Jak dlouho byla ta kočka proboha zavřená??? Chudák zvíře.

Před několika lety tam byla rodina, kde měli v bytě v kleci zavřeného retrívra. Celé dny, aby netrousil po bytě chlupy. Ten pes tam mohl jen ležet v jedné poloze. Tenkrát jsem to hodně obrečela. To je svinstvo, jak se někde jsou schopní chovat ke zvířatům :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
15.2.18 11:36
@Čičorečka píše:
Před několika lety tam byla rodina, kde měli v bytě v kleci zavřeného retrívra. Celé dny, aby netrousil po bytě chlupy. Ten pes tam mohl jen ležet v jedné poloze. Tenkrát jsem to hodně obrečela. To je svinstvo, jak se někde jsou schopní chovat ke zvířatům :poblion:

Jo toho retrívra snad darovali. Já jsem jim i tenkrát psala mail, paní mi odpověděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
15.2.18 11:41

@jannina1 aspoň tolik soudnosti měli. Hurá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
15.2.18 14:53
@Čičorečka píše:
Před několika lety tam byla rodina, kde měli v bytě v kleci zavřeného retrívra. Celé dny, aby netrousil po bytě chlupy. Ten pes tam mohl jen ležet v jedné poloze. Tenkrát jsem to hodně obrečela. To je svinstvo, jak se někde jsou schopní chovat ke zvířatům :poblion:

Jj, pamatuji si, to byl hnus. Ale konkrétně ta kočička v té včerejší výměně tam byla dle mého jen po dobu, než přijde nová maminka a následně rodina domů. Ptž nevěděli, kdo jim přijde domů, zda se třeba nebude bát, jinak bylo vidět, že kočička se normálně volně pohybovala po bytě, byla moc hezká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí