Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@smile_xxx oni slovem politikář myslí jak jsou super diplomati a manipulátoři ![]()
A ještě se v práci smějem, když je konfrontujeme s pravdou a oni často : Héééj, pany, to ne, to neee, TO JE INTRIK!
(NEBO : To je na mě intrik!)
Takže už je vám to jasný.. : Super politikář umí dobrý intrik
![]()
@Lucy75 píše: Více
Přesně. IQ na bodu mrazu. Hrůza.
Z toho vyhozeného jídla mi bylo úplně těžko u srdce. Jen proto, že JEMU to nechutná.
No a ten druhej idi.ot, jak tam zametal a buzeroval kvůli nějakýmu bordelu doma, že prý když to jednou denně nestačí, tak musí zametat/vytírat víckrát. No to určitě.
Ženský obě docela v poho, ale ti chlapi, no to byla v tomto díle fakt katastrofa. I bych docela věřila, že jsou takoví běžně, protože už při natáčení medailonku se ten „bílej“ choval k manželce tak nějak nadřazeně.
Je zajímavé, že u těch Romů to bývá běžné, jeden den jídlo, druhý den to samé už ne, my máme třeba dětma oblíbené řízky i tři dny a co?! Nekradem a sociální dávky také neberem nejsme Romové!! Jo také se občas stane, že něco vyhodím, ale tolik fakt ne!
Jsem dneska k večeři dojedla poslední porci kuřete ze včera. Je fakt že jsem tohle u Romů zachytila. Oni neohřívají, nedojídají. Vyhodí a nazdar. Proč by taky měli dojídat. Každý měsíc jim přijde jistá dávka o kterou se bát nemusí.
@Anna766 tady se kuře také jí dlouho, děti si vezmou stehna a kuře už moc nechtějí, já maso nejím, tak to musí partner dojídat! My normálně ohříváme v mikrovlnce jako to bychom za chvíli neměli peníze, vařit každý den nová jídla
@Anna766 píše: Více
Partner je Rom, nemá až na jednu výjimku žádný z jejich manýrů, jeho rodina se s ostatními nedruží, je to normální slušná, pracující rodina, partner i jeho sourozenci mají vzdělání. Tou výjimkou myslím přesně toto, za 15 let vztahu se mi ho nepovedlo přesvědčit, že ohřáté jídlo není jedovaté. Absolutně neexistuje, raději nebude jíst. Oni to tak mají, je to pro ně nepoživatelné.
Ja vedela, ze jidlo neohrivaji, ale nevedela jsem proc.
Jinak oba chlapi strasny, doma bych nesnesla ani jednoho.
No to víš, jako ten speciální kurýr si vydělá dost, tak co by něco dělal ![]()
@xammy píše: Více
To je jak Indiáni se bojí, že jim fotografování vezme duši. ![]()
@Ja-rekk píše: Více
Ani když vidí u tebe, že ses ještě neotrávila? Nebo taky ohřívané nejíš?
@Ja-rekk Tak třeba ten řízek se dá jíst i studený, ten taky nesní?
@veria píše: Více
Neotrávil
, ne ani to nepomáhá. Já ohřívané jídlo jím, ne tedy často, kvůli němu, naučili jsme se vařit jen to, co se sní, nic nevyhazujeme, ale výjimečně to neodhadneme, největší problém jsou omáčky, tak tu si druhý den dám a partner pro sebe a děti udělá něco, co já nejím. Máme dvě poloromské děti v pěstounské péči a mají to stejně, než přišly k nám, byly v DD, ne v rodině, mají to v sobě. Naštěstí vaříme jen o víkendy a prázdniny, jsme pedagogové, tím pádem přes týden jíme všichni ve škole.