Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@smile_xxx joo, on má bujnou fantazii, dar výřečnosti na oblbování, voní na sto honů, drahý věci… někomu se to může líbit… ![]()
hlavně ženám 50+ s nižším iq to může zvednout sebevědomí, že „mladý Ital“… ![]()
@Lucy75 píše: Více
Boze to musi byt ale hodne nizky IQ kdyz nepoznaji cikana od itala ![]()
Ja ted pri zehleni shledla dil s vymenou do Anglie, docela pekne, az na tu prisernou desitiletou holcicku, co zdrha z domu a kouri. Co jim bude delat v patnacti? ![]()
@Lucy75 Ital tomu dal korunu. Ale dík za sdílení. Vůbec jsem si neuměla představit, čím se tak může živit … A toto mě nenapadlo. ![]()
@Žirafa 69 píše: Více
Včera jsem to viděla, to bylo super. Jak se měli ti sourozenci rádi mě úplně dojalo. Malej byl dobrej pařmen, slaďouš.
Já ty vlasy takto mám vystříhaný taky (jen strany, ale po obou), techno neposlouchám. Je to praktický. Ale chápu, že se to nemusí líbit všem.
@veria píše: Více
To jsem viděla včera
Jako, když šla pryč, jak na ní řvala ![]()
@smile_xxx píše: Více
Co myslel tim politikar? Nemyslel pletichar? Nebo diplomat? ![]()
@jednoslunicko Co tím myslel netuší asi ani on sám…
no to byl teda vzorek, stačilo mi 5 minut, tohle nedávám…
A co ty vycinkaný zuby. Říkala jsem si, že ten nemá ani kapičku nějaký sebereflexe. Ty hadry přinesl v nějakým pytli, a i jak to bylo zabalený - nevěřím že to byly originál věci. Nemám teda žádný Guess nebo Gucci hadry, ale vždyť to bylo zabalený normálně v celofánu, nemyslím že tyhle značky to balí takhle podivně. To koupil někde na tržnici. Frajer. Bylo mi z něj blivno, z Itala. Ale i z toho druhýho.
Moje kolegyně z práce 59 ti léta takto uvěřila lekari z Afriky, taky sháněl peníze pro nemocnou dceru a valil ji klíny do hlavy jak ji miluje a přijede a tady si otevře praxi a ona mu poslala 150 tisíc… Od té chvíle už se je nedostupný nedohledatelny…
@Azeretereza oba kreténi a aroganti, ale neskuteční…
pobavila nás ovšem, mimo již zvýšené, Italova reakce
a ještě jedna :
no ruce dozadu, x kilo vyhozenýho žrádla týdně, na to se má koukat Jurečka, sakra, a už konečně jim ty dávky pořádně krouhnout!
Já bych jim dala dvě vaření denně a však „ráno se to vyhodí“!
![]()
a my, co makáme, si nosíme krabičky do práce, vaříme na dva dny a ohříváme, to nepochopíš prostě
HNUS