Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24807
16.1.25 17:14

@smile_xxx joo, on má bujnou fantazii, dar výřečnosti na oblbování, voní na sto honů, drahý věci… někomu se to může líbit… :zed:

hlavně ženám 50+ s nižším iq to může zvednout sebevědomí, že „mladý Ital“… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
16.1.25 17:35
@Lucy75 píše: Více

Boze to musi byt ale hodne nizky IQ kdyz nepoznaji cikana od itala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
16.1.25 17:43

Ja ted pri zehleni shledla dil s vymenou do Anglie, docela pekne, az na tu prisernou desitiletou holcicku, co zdrha z domu a kouri. Co jim bude delat v patnacti? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
16.1.25 17:46

@Lucy75 Ital tomu dal korunu. Ale dík za sdílení. Vůbec jsem si neuměla představit, čím se tak může živit … A toto mě nenapadlo. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7188
16.1.25 18:02
@Žirafa 69 píše: Více

Včera jsem to viděla, to bylo super. Jak se měli ti sourozenci rádi mě úplně dojalo. Malej byl dobrej pařmen, slaďouš.

Já ty vlasy takto mám vystříhaný taky (jen strany, ale po obou), techno neposlouchám. Je to praktický. Ale chápu, že se to nemusí líbit všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6221
16.1.25 18:09
@veria píše: Více

To jsem viděla včera 8o Jako, když šla pryč, jak na ní řvala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
16.1.25 18:27
@smile_xxx píše: Více

Co myslel tim politikar? Nemyslel pletichar? Nebo diplomat? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32123
16.1.25 18:51

@jednoslunicko Co tím myslel netuší asi ani on sám… :mrgreen: no to byl teda vzorek, stačilo mi 5 minut, tohle nedávám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
16.1.25 19:06

A co ty vycinkaný zuby. Říkala jsem si, že ten nemá ani kapičku nějaký sebereflexe. Ty hadry přinesl v nějakým pytli, a i jak to bylo zabalený - nevěřím že to byly originál věci. Nemám teda žádný Guess nebo Gucci hadry, ale vždyť to bylo zabalený normálně v celofánu, nemyslím že tyhle značky to balí takhle podivně. To koupil někde na tržnici. Frajer. Bylo mi z něj blivno, z Itala. Ale i z toho druhýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3104
16.1.25 19:44

Moje kolegyně z práce 59 ti léta takto uvěřila lekari z Afriky, taky sháněl peníze pro nemocnou dceru a valil ji klíny do hlavy jak ji miluje a přijede a tady si otevře praxi a ona mu poslala 150 tisíc… Od té chvíle už se je nedostupný nedohledatelny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24807
16.1.25 20:40

@Azeretereza oba kreténi a aroganti, ale neskuteční…

pobavila nás ovšem, mimo již zvýšené, Italova reakce

• Mohl bys opravit wc prkénko?
  • Nééé, to se čeká, na inštalatéra!!!
    :mrgreen: :zed:

a ještě jedna :

• Já kdybych měl barák…
  • ONa : Tak bys makal
  • On : Na všecko bych si někoho najal!!

no ruce dozadu, x kilo vyhozenýho žrádla týdně, na to se má koukat Jurečka, sakra, a už konečně jim ty dávky pořádně krouhnout!
Já bych jim dala dvě vaření denně a však „ráno se to vyhodí“!
:zed:

a my, co makáme, si nosíme krabičky do práce, vaříme na dva dny a ohříváme, to nepochopíš prostě
 HNUS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky