Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Keyllah píše: Více
Ten jsem chtěla vidět, ale všechny díly jsou k dispozici teď jen na voyo ![]()
Malý byl super pařič. Máme voyo. Tak jsem viděla i infouencerku, která teprve půjde v televizi.
@Kelsey1 Mně se líbila teď ta výměna s Rumunskem. Taková klidná výměna ![]()
( dali to tam tuším dnes ).
@Žirafa 69 píše: Více
Mě to k nim nějak zvláštně sedělo ten vzhled.
Rumunský díl jsem zatím neviděla. Nebyl čas. Možná o víkendu. Zjistila jsem, že se mi dobře při VM cvičí. Když nebude nic jiného k tomu v televizi, tak pustím voyo o víkendu.
Včerejší výměna fajná, bez extrémů, techno rodinka sympaťáci a malý techno pařič neměl chybu!
Blanka s partnerem úplný dementi. Finančně negramotní, děti marný, ona blbá jako štoudev, on lempl, prostě děs. Druhá rodina byla fajn, akorát Eliška by o sebe mohla víc dbát. Mladá holka a vůbec jí to neslušelo.
Tak dnes jsem se opravdu chytala brutálně za hlavu -
to se produkci parádně povedlo najít dva extrémní kre-tény! šovinisti a líní ubožáci.. ty jejich ženské by měly mít svatozár!
18.série Lucie a Zuzka, Voyo.. https://voyo.nova.cz/…ucie-a-zuzka
@Kelsey1 cvičí??
tak mně to obvykle po pár minutách sledování těch domácností nedá, a jdu vytírat a utírat prach, protože mne z toho všechno svrbí
![]()
taková slušná motivace pro mne ![]()
ten Cikán dnes, to už byl naprostý vrchol, ten by mokrým hadrem přímo dostal přes tu línou sprostou držku.
@Lucy75 jj, dobře se u televize cvičí. I u VM. O svátcích se dobře cvičilo u pohádek. Někdy u Ulice, u pořadu o vaření. Na eliptikalu si zas tady čtu. Jak hezky utíkají kilometry
.
@Keyllah Ne, ten je pouze na internetu zatím. V TV by měla údajně být až v únoru.
Teď je ta rodina z Milovic.