Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6381
6.9.24 21:46
@Snorlaxik píše: Více

Představ si, že existují i víkendy a státní svátky. Plus mám 30 dní dovolené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
6.9.24 21:47
@Dollorres píše: Více

Na kterou chceš brát chůvu :mrgreen: no nic.. Sáhni si do sveodmiz. Nebo už na tebe konečně zabraly stesky dětí?

• Citovat
  • Upravit
45689
6.9.24 21:49
@Snorlaxik píše: Více

Co to sem motas? Tohle je diskuze o Vymene manzelek.
Bez radsi stanovat a slanovat, snad se ti ulevi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
9.9.24 12:10

Vyháněč duší byl super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
11.9.24 19:21
@Štěpínek1 píše: Více

Já jsem to viděla až dneska. Myslela jsem, že Renata do toho hotelu půjde. Ale dala to :potlesk:, má můj obdiv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
11.9.24 19:24
@lilith1 píše: Více

Já třeba chci vidět, jak jiní lidé žijou, myslím teda to lepší bydlení, říkám si, že třeba najdu inspiraci, byť i jen jakou skříňku nebo šikovnou vychytávku na uložení nějakých zbytečností a tak :nevim: Chci prostě vidět i normální lidi než jen herce z filmu a seriálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
11.9.24 19:26
@Azeretereza píše: Více

S pavoukama jsem to slyšela taky, že vstříknou jed do těch špiček nebo tak něco. To první zakousnutí do banánu je pro mě naopak nejlepší a to nejsem až takovej banánovej labužník :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
11.9.24 19:27

@Azeretereza 56746250 [/citace
Já taky! i u chleba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15219
12.9.24 09:09
@Taktinevím píše: Více

Jenže tohle není vzorek normálních lidi, 99 procent z nich, žije úplně strašně a spis to člověka inspiruje k tomu jak nikdy nechce dopadnout. A hezke bydlení se ve výměně objeví opravdu velmi výjimečně, snad ani nepamatuju kdy..,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
25.9.24 21:06

Co bude dnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
25.9.24 21:24

@Sadman Andrea z města a Hanka ze srubu na samotě u lesa. Díl z 16. řady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
18.10.24 05:54

Dívaly jste se ted ve středu v tv? Ta romka to byla sila :mrgreen: :mrgreen: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39637
18.10.24 07:54
@Punksnotdeath píše: Více

No to byla. Kromě toho kouření před dětmi - to raději nekomentuju :zed:, tak jak se i o nich vyjadřuje! Když ta malá neměla prý svůj den, jako každé malé dítě, tak prý: „Být to moje dítě, tak ho tak seřežu, že by klečel v rohu šest hodin,“ 8o Stejně jako - opět cituji: „Moje holka, kdyby takhle sebou házela, tak do ní kopnu, že by vyletěla a příště by to neudělala." Neskutečný.

A i to chování mezi 8 očima, furt jen řve/překřikuje, chovat ani ovládat se neumí, ten její jak dal místo bílého těsnění do vany šedé…tvl, to je jako by to spíš ještě víc zapatlal. No konec tohle.
A ten 19letý syn jejího chlapa, který nepracuje a před Výměnou otce nikdy neviděl?? To mělo být co? Jako že se tam nastěhoval před natáčením nebo jak? :think: Fakt síla.

Já se nejdřív koukala na film, jehož konec jsem zaspala a pak jsem se probrala a přepnula na Výměnu, tak jsem začátek neviděla, ale o vík. to opakují, tak jsem si to zatím přečetla teď tady.

https://www.idnes.cz/…a-vztahy_lyo?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39637
18.10.24 07:57

…a jak čtu příspěvky pod článkem, tak tohle je výstižný:

Nedivím se, že musel zvracet, tolik zeleniny asi neviděli pohromadě celý rok. Dle jejich figur (ten zvracející Láďa se tedy zrovna vymyká) bych tipovala, že jejich jídelníček sestává ze smaženého, z uzenin, z brambůrků a z bonbónů. Zalévají to nepochybně limonádou a energeťákama. Opravdu hrozné, Monika je jako jablíčko na nožkách, a to je jí jen 28 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
18.10.24 08:38

Tak o tech výchovných metodách a kouření se nevyjadruji..se způsobem stravování s tebou naprosto souhlasim, jak prej ta holka já zeleninu nejiiim.. a ten obézní Ivan co ho ještě omlouvají z telocviku misto toho to nejak řešit. Jim je holt jedno ze kluk bude ve 20ti mít náběh na infarkt. a to jeji chování mezi 8 očima je úplně typické pro lidi jeji mentality. Jak dojdou argumenty nebo je tech logickych informací uz moc pro jejich mozek tak začnou bezdůvodně řvát, nadávat a vyhrožovat :lol: prostě pologramotne opičky co se nebezpečne rychle množí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí